• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata Kahve ??? Fikirlerinize ihtiyacım var..

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
116
35
Antalya
Merhabalar,

Yardımınıza ihtiyacım var hem de çokkkk. Erkek arkadaşım 3 haftaya Türkiyeye gelicek ve saçlarımın güzel olmasını istiyorum tabikide her bayan gibi :D Şimdi benim saçlarım çikolata kahveydi. Sonra yurtdışına çıkıyorum diye annemin zoruyla koyu renk yaptırdım onuda kuaförüm çok koyu yaptı. Sonra sevgilim saçımın eski halini gördü ve çok beğendi. Sonra bende saçımı açtırdım ve de yine çikolata kahve yaptırdım. Sonra yaz malum sıcak esmerleştim. Bu da güzel hafif turunculu bir renk ama ne bilim sanki birazcık daha mı açsam saçımın rengini bilemedim? Bana önerebileceğiniz çikolata kahve ve ya bir iki ton daha açık, turuncumsu, şunla şunu karıştırsan çok hoş turuncu kahve arası bir renk oluyo dediğiniz bütün önerilerinize açığım.. Yardım lütfen :D

Evet ama birazda kendim için olsun istiyorum :) o zaten tonlamalardan çok anlamıyor. Siyahtan hoşlanmamıştı. Azcık turunculuk iyi olmuş demişti ama ben biraz daha orjinal bir renk arıyorum sanıyorum :)

baya açıldı aslındaaktıkça da alttan sarılar çıkıyor. Bakıyim hemen güzel olabilir. birde şu iki rengi buldum çok hoşuma gitti. $carmen-aub-589x780.jpg $4775380_700b.jpg $carmen-aub-589x780.jpg $4775380_700b.jpg

Biliyorum malesef ama saçımı bir sene içinde 3 defa açtırdım bir daha açtırmak istemiyorum ama renklerin adı aklımda bulunsun yavaş yavaş geçiş yaparım ben :) Ama şimdilik bu tonlarda ama daha koyusunu arıyorum :)

Back