• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata ışıltılı kahve

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlar bu renkler nasıl elde ediliyor bileniniz var mı?ne kızıl ışıltılı nede küllü.direk çikolata ışıltılı bir kahve son resimdeki rengi elde etmek için ne yapmam gerekir çok beğendim:16::16::16: $imageview-1.jpg $imageview-2.jpg Eki Görüntüle 367149

Son düzenleme:
kızlar bu renkler nasıl elde ediliyor bileniniz var mı?ne kızıl ışıltılı nede küllü.direk çikolata ışıltılı bir kahve son resimdeki rengi elde etmek için ne yapmam gerekir çok beğendim:16::16::16:Eki Görüntüle 367151 Eki Görüntüle 367150 Eki Görüntüle 367149

canım son renkdeki çikolata karamel ve aynı bunun gibi tutuyor nevacolor 6.35 çikolata kahve ama içine karışdırmak isdersen bi fikrim yok belki 7.7 karamelle karıırsa daha belirgin olabilir
yani 6.35
7.7 nevacolor renkleri

6.65 ile 7.7 yi karistirirsam son rengin aynisi mi olucak.eminsen bugun alip boyarim vallahi:D

şimdi emin olamam çünkü saçının resmi yok zemin ve suandaki rengin nedir buda çok önemli birde 6.35 çikolata karameli 9 luk oksidanla boyarsan böle olur ben aynen boyadım çünkü koyu isdediğimden beğenmedim 6 lıkla boyasaydım tam karamel olucakdı sen benim dediğim gibi sadece 6.35 denersen iyi olur ama boyayı aldığın yerede sor 7.7 ile 6.35 karışımını saçlı kataloglardan kontrol et renkleride ayarlamayı sen yap yani canım:34:

Tmm cnm alt rengim karamel.bugun ciktigimda bir ugriyim nevacolour satan biryere

Sordum ama gorevli kiz cikolata karamel bu renkten daha mat ve isiltisi daha farkli dedi.ama bu renkte 6 tonlarindadir fakat tek boyayla oldugunu sanmiyorum su renkler desem yalan olur diye soyledi.cok kararsiz kaldim aynisi olsun istiyorum ama nadil elde etmeliyim bilmiyorum.bu aralar bu ton kahve cok dikkatimi cekiyor ama ne renkler karistiriliyodur acaba cozemedim

Back