- 22 Haziran 2016
- 93
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
canım glisemik indeksi yüksek besinler yiyince cikolata recel sekerli seyler gibi kan sekeri hızlı yükselir ve hızlıda düser. hızlı düsünce yine yükselmesini istersin canın yne tatlı ceker. oysa glisemik indeksi düsük seyler yesen kan sekeri olması gereken aralıklarda uzun süre gider. ve canın birsey yemek istemez. sürekli yemek istemiyorsan hiç yememn lazım kilon iyi ise az yemen lazm . birde doktora gidip insülin direncin seker hastalıgın varmı baktırabilirsinİyi akşamlar
Sürekli çikolata yeme isteğim geliyor. Günde 5 6 tane çikolata yiyorum. Yemekten önce Yemekten sonra,geceleri,sabah uyanınca. Sizce ne yapmalıyım ?
Ne yersem yiyom çikolata isteğim gitmiyor
meyve yıyerek tatlı ıhtıyacınızı karsılayınİyi akşamlar
Sürekli çikolata yeme isteğim geliyor. Günde 5 6 tane çikolata yiyorum. Yemekten önce Yemekten sonra,geceleri,sabah uyanınca. Sizce ne yapmalıyım ?
tarcinli sut icin bpl tarcinli kesebilirİyi akşamlar
Aynı ben ve aynı soru için geçerliİyi akşamlar
Bende aşırı çikolata seven biriyim ve nasıl bırakılır bilmiyorumİyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?