• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazzzzzzz bir sokakatayımm lütfen yardım edinnn

suskunca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
15
0
86
Van
selam konuya nasıl nerden başlayabilrm bilmyorum 36 yaşında 18 yılık evliym 3 çocugum var ve eşim yılardır dışarı düşknlügü vardı buna çocuklarım içn alışmaya çalışırken hiç beklmediğim birşey oldu . eşimin çocuken tacize ugradıgını ve kendisindede bu yönde eglim oldugunu his etmeye başladım dr gidecegim demeye başladı ve gitide ama ben ne yapacagımı bilmyorum ayrılmaya karar verdim ama çocuklarımın sınavları yüznden düzen bozmamak adına şimdilk idare etmeye çalışıyorum fakat hayatı kendime zehir etiğimn farkındayım her an bu sorun aklımdan çıkmıyor gitmekle kalmak arasında ne yapacagımı bilmez haldeym fikirlerinizi beklyorum saygılarımla

selam konuya nasıl nerden başlayabilrm bilmyorum 36 yaşında 18 yılık evliym 3 çocugum var ve eşim yılardır dışarı düşknlügü vardı buna çocuklarım içn alışmaya çalışırken hiç beklmediğim birşey oldu . eşimin çocuken tacize ugradıgını ve kendisindede bu yönde eglim oldugunu his etmeye başladım dr gidecegim demeye başladı ve gitide ama ben ne yapacagımı bilmyorum ayrılmaya karar verdim ama çocuklarımın sınavları yüznden düzen bozmamak adına şimdilk idare etmeye çalışıyorum fakat hayatı kendime zehir etiğimn farkındayım her an bu sorun aklımdan çıkmıyor gitmekle kalmak arasında ne yapacagımı bilmez haldeym fikirlerinizi beklyorum saygılarımla

Suskunca, hayır, çıkmaz sokak değil. Öncelikle çocuklarınızı çocuk ve ergenlerle çalışan bir meslektaşıma götüreceksiniz. Babaları tarafından yaşanmış ya da yaşanmakta olan bir durum var mı? Bunu tespit edeceksiniz. Konunun detayları ile ilgili gideceğiniz meslektaşım zaten sizi yönlendirecektir. Ortada gerçekten de böyle bir durum varsa, hiçbir konu çocukları bu durumdan çıkartmaktan daha acil ve önemli olamaz. Kendi başınıza hareket etmeyin, mutlak uzman yardımı alın. Yeter ki yokmuş gibi yapmayın.
İyilikler olsun,

Back