çıkmazdayım :(

kuzucuk2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
5
2
41
artık herseyı ustlenmekten bıktım , her seyı ben yonetmekten bıktım napıcam bılmıyorum
cevremde hıc kımse yok, aıle yok cekırdek aıleyız zaten. kardesım yok, esım 2 kardes onunda kardesı uzakta ve zaten aılesıyle anlasamıyoruz. maddı manevı hıc bır desteklerı yok.

bebegım var, esım oglen ıse gıdıyor gece 12 de gelıyor, butun gun cocukla ben ılgılenıyorum ve cok yaramaz uyku nedır bılmıyor, oglen 1 30 da uyandı mısal 1 saatlık uykudan, sımdı daha uyudu, o arada uyutma denemelerı yemek yeme denemelerıyle gecıyor sureklı ,evde hıc bır sey yapamıyorum.o uyuuynca anca dınlenme fırsatı bulursam buluyorum yoksa o arada yemek yap temızlık yap böle gecıyor.

bı yandan 2 ay sora ıse baslamam gerekıcek, ıse baslamassam maddı anlamda cok sıkıntı yasıycaz. bu 6 ayda bıle sıkıstık cunku.aılemınde hıc bır faydası yok, artık yaslılarda ve kafaları yerınde değil bence. kımsem yok cevremde napıcam bılmıyorum. cocuga kım bakıcak , nasıl olucak, esımın bole haftasonuda calısması benı oldum olası sınır edıyor, her yere dul kadın gıbı tek gıdıyordum sımdı cocuk olunca ıyıce yalnız kaldım. cocugun butun sorumlulugu gelecek kaygısı benı sarıyor, esımın hıc umrumda değil. cocukta kazara oldu. aldırmak ıstedım olmadı, gercı sımdıkı aklım olsaydı aldırırdım . korunmuyormuyduk tabıkı korunuyorduk ama hapların o en ufak olasılıgı bızı buldu anlaşılan.

esım ıyı bırı ama cok sorumsuz, daha dogrusu yetıstırılmesı bu sekılde oldugu ıcın babası olmadıgı ıcın kendıde sorumsuz bırı. hanı her seyı bana bırakmıs ( ısın kolayına ) ıs degıstır dıyorum iş yok dıyor, çokta baskı kurmak ıstemıyorum sonra daha kotu bır sey olur dıe.
napıcam bılmıyorum gerçekten kafayı yemek uzereyım

Bence esin el altından iş arasın gece kaça kadar işte yani böyle evlilik mi olur.Delirir insan.

Gerçekten okurken ben bile bunaldım ya
Böyle evlililik cok zor olur gerçekten
İnsanı eşiyle vakit geçiremedikten sona
Oturup sohbet muhabbet etmedikten
bi koluna takıp cıkmadıktan sona napıyım ki ben öyle kocayı
Eşine başka bir iş bulsanız başka bir işe baksanız gece eve gelme saati gerçekten cok zor
Sizde işe başladığınızda eğer kimseniz yoksa mecburen bi bakıcı bulacaksınız.
Böyle isyan etmek yerine bol bol dua edin inşallah bu durumdan kurtulabilirsiniz

gece 12 de eve gelıyor haftada bır gun ızınlı, bıde bırgun gunduzcu oluyor. onun dısında calısıyor. ızın gunude haftaıcı. benım ısımdede haftasonu ızınlıyım.
bende ole dıyorum napıyım bole kocayı adamı goremıyorum bıle dıyorum, ustune bıde bole sorumsuz butun her seyı bana bırakan tum sorumlulugu atan bırını napıyım boşanıyım dıyorum ama bı yandanda hanı adamın ısı yuzundende nasıl boşanılır, bu sekılde calısan gececı olan bır cok ınsan var bı tek benım esım mı var dıyorum.
off

Aldirirdim kelimesi beni biraz sarsti acikcasi, zor bi donem geciriyosun ama herkes oyle iyiyim diyen cok az bu kadar karamsar olma

konunuzu okurken durumunuza olan üzüntüm şu cümlenizle birlikte son buldu :

"çocukta kazara oldu. aldırmak ıstedım olmadı, gercı sımdıkı aklım olsaydı aldırırdım . korunmuyormuyduk tabıkı korunuyorduk ama hapların o en ufak olasılıgı bızı buldu anlasılan"

çocuğu aldırırdım.hala annelik duygusunu yaşayamayan birine çok üzüldüm.
Yaşlılar ve kafaları yerinde değil yazık bir evladın ailesine böyle cümleler kurması.
Bence sizin kafanız yerinde değil,acil yardım alın yoksa olan o yavrucağa olacak.

Kimse kimseye maddi yönden yardım etmek zorunda değil.
Maşallah iki taraftanda ne destek bekliyosunuz.
Sizin en kısa sürede psikiyatriye gitmeniz şart.

Bir çok insanın eşi böyle uzun saatler çalışıyor canım ya. Sen şimdi çalışmıyorken daha cok kafaya takiyorsundur.

cemaate kızıp camiyi yakmayın ,o kadar çok kadın var ki sizin uyumayan oğlunuzdan sahip olmayı bekleyen Allah ın gücüne gider ...Sözler çok kıymetlidir ,unutmayın..
Eşiniz sorumsuzmuş gerçekten zordur tahmin edebiliyorum,ben bir lamba için bir ay bekleyip en son kendim taktiğim da çarpılmıştım,taşınırken mal gibi beklediği için ağır eşya kaldırdığımdan belim kaydı ,su faturasını bir sene bekletip yatıran,elektirk kesilene kadar bekleyen ..Hadi bir şeyler yapalım dediğim de ne yapalım diye cevap veren ,çok özeniyorum kahvaltı eden ailelere dediğimde ben kahvaltı sevmiyorum diyen biriyle senelerim geçti ..
Haaa çok iyiydi ama bir gün içimi kıpırdatmadı bilirim zordur ,ama çocuğunuzu sevin lütfen ..Kadınlar güçlüdür ,inanıyorum çok zor boşanın demek ama mutsuz etmeyin kendinizi ..Ya çeki düzen versin kendine adam olsun ,ya da çekip gitmeyi bilsin hayatınızdan ..
Allah kolaylık versin inşallah ..

Sorumsuz olsa hiç çalışmaz calışma saatleri bebege bakmaya müsait değil sakin ol yardımcın yok ama Allah var artık koklamış sevmişsin keşke aldırsaydım deme tırnagına zarar gelse üzülürsün psikolojini topla tek mücadele eden sen değilsin hayatta..

yavrumu cok sevıyorum ama bole durumlar oluncada su yavruya yazık onu bu ortamda dunyaya getırmeye hakkımız varmıydı dıyorum ( tabıkı bunu allah bılır ama )
yazınızı okurken aynı ben dedım , dedıgınız gıbı faturalı artık soyleye soyleye ben utanıyorum. öderız dıye dıye odemez gıder. hanı bırakıyım ne halı varsa gorsun dıyorum sonra odemıyor kapanıyor, yıne bana olan oluyor faturaya kızar odemez bu yanlıs fatura der sora eve kesmeye gelırler, sonra actırmak ıcın 10 katını oderız. bır sey yapalım derım bana bakar bana bırakır ..

sız yıllarımı gectı demıssınız de sanırım su anda yok o kısı

Eşiniz sorumsuz mu değil mi bilemem ama çalışma saatlerini ve izin gününü eşiniz belirlemiyor o konuda eşinizin yapacağı birşey yok.
Çalışma hayatına dönünce bebeğinize kim bakacak peki bakıcı mı yoksa kreşe mi vereceksiniz.

ne olursa olsun bır annenin cocuğu icin "cocuk da kazara oldu zaten, aldırmak ıstedım aldıramadım, keske aldırsaydım" demesı benı üzdü açıkcası. Yaşadıklarınızı bılemem ama uzuldum

pratikte var ,teoride yok diyelim Ahhhh senin konun tam benlik ,sayfalar anlatabilirm bu konu hakkında ..Ne yemek yapayım:Sen bilirsin ..Film izleyelim :Sen bilirsin ..Bu yakışmış mı ? Sen bilirsin ..Ben geç gelicem :Sen bilirsin ..Destan olur yani..
Elektrik faturası kesildiğinde komşulardan ne kadar utandığımı ben biliyorum..Kirayı ödemez ,borcum var derim hallederiz der ödemez ..
Ben ne yapayım böyle iyiyi ..Erkek dediğin nedir ? Her şeyi ben halledeceksem ona ne ihtiyaç var ? Kendi kredi kartını ödeyemeyen insan ,benimkini neden düşünsün ?

Aman açma yaramı ya ..Boşa giden 9 yıl işte ..Ne var elimde hiç ..Senin en azından çocuğun var ..
Konuş eşinle ,ne hissettiğini açık açık söyle,sansürsüz ..Gerekirse yaz ..Hee düzeldi düzeldi sonrasını sen bilirsin ..

tamam esımın yapacagı tabı bır sey yok ama o alısmıs bır duzene devam etsın ıstıyor, degıstırmek ıcın bır caba sarfetmıyor, başka ıs yok dıyor basvuruyorum olmuyor dıyor cıkıyor ısın ıcınden.
mecburen krese vercem gıbı cunku cevremde guvenebılcegım kımse yok kı , bakıcı falan bıldıgım refersanlı olsun ısterım yoksa nasıl guvenıp bırakıcam
ne olursa olsun bır annenin cocuğu icin "cocuk da kazara oldu zaten, aldırmak ıstedım aldıramadım, keske aldırsaydım" demesı benı üzdü açıkcası. Yaşadıklarınızı bılemem ama uzuldum
bu ortamda yavrum oldugu ıcın ole soyluyorum, yoksa bole bır ortamda olmasını hangı anne ıster. o acıdan dedım

okurken bı ara dedım yoksa aynı kısılermı esımız ınan aynısı hepsı, nereye gıdelım sen bılırsın, sunu yapalım mı sen bılırsın, bu nasıl guzel ıyı,...
aynı benım dusuncelerım, bende ole dıyorum herseyı ben halledıceksem ona ne gerek var dıyorum. ama bebegım olmasa ınan coktan ayrılmıstım. tamam buda onun yapısı ama o zaman gıtsın kendıne gore bırını bulsun. bende tek basıma kalıcaksam tek basıma ustlenıyım yıne herseyı, böle olunca yukum sankı 2 kat arttı. bıde bızımkı gorucu usulu falanda değil, aıleme karsı gelıp evlendım olacagı buydu. o yuzdende bıraz cekınıyorum

konusuyorum soyluyorum, bu seferde dıyor kı eg ne dıyım benım ıstedıgım mı olucak zorla dıyım, sne nasıl ıstersen ben ona uyarım dıyor bıde

ahaha bende görücü usulü değil ,bende karşı gelerek evlendim ..Annem istememişti bile ,hiç oğlu gibi görmedi biliyorum ..Ben de çekindim ,ama yeter ya canımdan kıymetli mi ? Bir kere geliyoruz dünyaya onu da pasif duygulu biriyle geçiştiremicem ..Benim çektiğimi gelsin bir ay başka biri çeksin çok biliyosa ..Kafamda saç kalmadı düşünmekten ,bembeyaz oldular daha yaşım kaç ?
Aynen her şeyi ben yapıyosam onu niye taşıyayım ..Ben mi erkek o mu erkek ?
Aynı ben de konuştuğumda ne olur bana karşı biraz net ol ,baskın ol dediğim de döveyim mi diyodu Zorla mı yaptırayım diyordu ..Ya bir kere fikir beyan et ..
Bir gün deki gel şunu yapalım,şuraya gidelim ..Gel boş boş dolanalım .Akşama şu yemeği yap,ama yok ...Hep ben ,o da acıyıp eve aldığım ev arkadaşım ..Yerim ben bu evliliği ..Millete imrenerek mi geçecek benim hayatım ?

eg sen daha ıyısını bılırsınde canım cocukda yokmus neden ayrılmıyorsun ??
ben su an olmasa kesınlıkle ayrılırdım bundan cok emınım , sen nıye duruyorsun kı =?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…