- 7 Kasım 2018
- 209
- 211
- 53
- Konu Sahibi Psikopatik
Herkese merhaba.konuyu nasıl toparlayıp anlaticam bilmiyorum.28 aylık bı cimcimem var.bu zamana kadar koligiydi gaziydi disiydi yeme problemiydi derken baya uğraştık. Allah şükür bunların hepsi bitti tam rahatladık derken 2 yaş sendromu bizi felaket vurdu. Önceden sendrom mu vardı diyenler için valla benim zamanımda da yoktu ama bu yeni nesil fena . Son 1 aydır herşeye ağlayan bi bebek oldu. Ağladığında ağlayarak istedigi hiç bsyi yapmiycami söyleyip sarılarak sakinleştirmeye çalıştım önceleri.ama o kadar akıllı bıdık ki artık asla sarilmiyo ve beni duymamak için ekstra bagiriyo. Bugün tam 4 saat anlamlı anlamsız herşeye bağıra bağıra agladi haliyle komşular kapıya geldi tabi bu arada ben ağlıyorum oda agliyo . Komşum bı bana baktı bı ona baktı bsy diyemedi hastaysa yardımcı olalım hastaneye gidelim dedi. Biraz durumu anlatınca da Allah sana sabırlar versin diyip gitti. Durum şu ki bu geçecek gibi durmuyo ve ben artık çok ofkelenip kendime hakim olamıyorum. Bağırmak istemiyorum ama inanın o kadar abartiyo ki O ağladığı zaman kaçıp gitmek istiyorum. Bu arada doğduğundan beri bir kaac saat bile emanet edebilecek kimsem olmadı. Haliyle şimdi hem ona bağırıyorum diye kötü hissediyorum. Uyuyunca hep bı pişmanlik. Ope öpe yine ağlıyorum. Simdi birincisi ben bu ruh halinden ve öfkelenmek ten nasıl kurtulurum ikinciside kızımın ağlama krizleri de daha başka ne yapabilirim. Asla dikkatini dagitamiyorum oyuncakla ya da başka bsyle kandiramiyorum. Son çare İstediğini yapıyım sussun desem yapılacak şeyler olmuyo cogunuda anlamıyorum sebebini zatenkonusamadigi için. Nolur bunu yaşayan birileri varsa benimle süreci paylaşsın