çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

hala o kadınla beraber ve siz bunu kabul ediyorsunuz ve boşanmıyorsunuz.
oğlunuz var. nafaka alırsınnızhem kendiniz hemde oğlunuz için..
. elinizde belgelerde var. bir yerde iş bulursunuz. ama bu hayatı seçmezsiniz

r..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?

ne pişmanı Allahaşkına. adam hala kadınla görüşüyormuş

ya çok şey derdim de banlanırım. basitçe buna "genişlik" diyorum ama bu durum için aynı harfle başlayan daha uygun bi kelime var ama ne yazık ki kullanamıyorum...
bunca şeyin üstüne hiç bişey yokmuş gibi aynı evde durulmaz.Adam da zerre pişmanlık yok, kaç kere başından atmaya çalışmış seni. Hala neden oradasın? Annen Baban akraban da mı yok?... yuh ya

Seni üzmek istemem arkadaşım ama pişman olacak adam coktan olurdu.

Olan olmuş artık. Sabredecek bir durum yok. Biran evvel yolunuzu cizmeye bakın.

seni uzun zamandır sevmiyorum diyen bir adamın pişman olması beklemek ne kadar hayalperestlik.
nafaka alırsınız,boşuna gurursuzluk yapmayın.

yerinde olsam o kadına da eşine de maddi manevi tazminat davası açardım artık affedilecek yanı yok bu işin ama süründür dava ac

O kadını bul . ailesine çevresine rezil et . Oğlunu kullan , babasının yüzüne tükürsün . Ama kocanı yedirme elin kötü kadınına . Sonra istersen sevmiyorsan sen terk edersin . Istersen devam edersin .

Yalvartsaniz elinize ne gececek. Anca ego tatmini olur. evliliginiz zaten bitmis bosuna ayni evde evcilik oynamaya gerek yok.

Adam konu sahibini sevmiyor ,umrundada degil sadece borclar ve tayin icin yalvarmiş muhtemelen mecbur kalmis bide dava hakki 2 sene sonra kalmayacak sanirim esi bundanda yirtacak akillica ama konu sahibi hala pisman olsunmuş ,surunmus derdinde aglar misin guler misin ya
Kadinlar neden boyle ???
sacma sapan hareket etmek yerine aklini kullanan kadini alnindan operim okadar az ki halbuki beyin bedavaydi -.-

O kadını bul . ailesine çevresine rezil et . Oğlunu kullan , babasının yüzüne tükürsün . Ama kocanı yedirme elin kötü kadınına . Sonra istersen sevmiyorsan sen terk edersin . Istersen devam edersin .

şok edici bir yorum..
kocasını yemiş zaten kadın hala daha yiyor, ne yapsa boşa

Kendinizi hırpalayıp üzmekten başka elinize bişey geçmeyecek gibi.bi iş bulmaya çalişin. Kendinize ve çocuğunuza yetecek hale gelirsiniz. Sizi sevmeyen istemeyen birinin yaninda durmayın derim.insan eşinin her halini kabul eder fakat başka bi kadın varsa asla kabul edilemez bence.tutun ki o kadını bıraktı sizden özür diledi.yaptıkları unutulur yutulur şeyler mi.

mahkeme bana tazminat bağlarmı hayatımı garantiye alabilirmiyim? ikisinin telefon faturasını inceletip aldataldığımı ısapatlayabilirmiyim?
Edermiyim yapar miyim demeyin kalkişin girişin.kendinizi küçümsemeyin herşeyin altından kalkarım deyin. Bismillah deyin önce silkelenin biranönce

Böyle eşleri düzelir diye boşuna çekmeyin derim.gidecek yerim yok çocuklarım ne olcak diye çektim e tabi birde düzelir diye.şu an 25 senelik evliyim eşim şeker hastası.40 yaşındayım ve eşimin hastalığından dolayı karı koca ilişkimiz yok.iki yabancıyız evde.çocuklar evlendi.ayrı odalarda oturuyÖz. Yani kısacası düzelmiyorlar.

15 yaşında mı evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…