daha başlığı okuyunca şoka girdimSelam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..
şu kadına tazminat açmayı da bu kadar abartmayın .
Kadın ile birlikte yaşarsa harcama yaparsa filan gibi bir yığın kriter var .
Kocasıyla halletsin meselesini .
demek istediğim telefon numaralarını versem savcılığa inceleyip neler yazışmışlar çıkarırlarm ıorataya
yahu öyle adamlar var ki dişi sinek bulsa onunla aldatacak .Hangi birine dava açacaksınız .İyi bir avukatın varsa bu çok zor bir şey değil. İlla ki birlikte yaşamaları gerekmiyor.
1)Aldatan eş ile üçüncü kişi arasında fiziksel veya duygusal bir ilişki olmalıdır.
Aldatan eşin üçüncü kişi arasında ilişki olmasından kasıt , bu iki insanı yakınlaştıran bir sebebin olmasıdır. Bu iki kişi arasında bir kereye mahsus veya devam eden cinsel ilişki olabilir. Cinsel ilişki olmasa da bu iki kişi arasında duygusal yakınlaşmanın bulunması dahi bir ilişkinin varlığı için yeterlidir.
2)Üçüncü kişi , aldatan eşin evli olduğunu bilerek fiziksel veya duygusal ilişki kurmuş olmalıdır.
Üçüncü kişi , ilişkide bulunduğu kişinin evli olduğunu bilmeli ve buna rağmen ilişki kurmuş olmalıdır. Şayet üçüncü kişi , ilişki kurduğu kişinin evli olduğunu bilmiyorsa üçüncü kişiye bu sebepten dolayı manevi tazminat davası açılamaz.
3)Üçüncü kişi , aldatan eş ile ilişkide olma konusunda kusurlu olmalıdır.
Üçüncü kişinin aldatan eş ile yaşadığı ilişkide kusurlu olması da bir diğer önemli koşuldur. Buna göre üçüncü kişi bu ilişkiyi kendi iradesi ile tercih etmelidir. Üçüncü kişinin iradesini etkileyen başka bir durum varsa üçüncü kişi kusurlu sayılamayacaktır.
Örneğin aldatan eş ile ilişkiye girmesi konusunda ölüm tehditleri alıyorsa , üçüncü kişiyi kusurlu saymak mümkün olamayacaktır.
Bu eylemin varlığını ispatlayacak kişinin eşinin başkasından hamile kalması, eşin karşı cinsle yaşadığı cinsel ilişkiden kaynaklanan kalıtımsal ya da tedavisinin zor olduğu bulaşıcı bir cinsel hastalığa yakalanması, eşin kendi el yazısı ile sevgilisine yazdığı aşk mektupları, eşin kendi günlüğünde keldi el yazısı ile yazdığı duygusal içerikli anıları, eşin karşı cinsle otelde aynı odada kaldığını ispatlayan otel kaydı otel faturası, otel kamera kayıtları, eşin karşı cinsle restoran, kafe, bar, disko, sinema, havuz, plaj, orman, park, deniz kenarı ve eğlence mekanlarında hukuka uygun elde edilmiş samimi fiziki temaslarında görüntüler içinde yer aldığı fotoğraf ve video kayıtlarıdır.
Eşin karşı cinsle yaşamın olağan akışına aykırı sıklıkta yaptığı telefon konuşmaları ve cep telefonu ile mesajlaşması, eşin internet ortamında sosyal paylaşım web sitelerinde karşı cinsle yaptığı yazışmalar, eşin karşı cinsle yaptığı e-mail yazışmaları ve eşin karşı cinsle günlük yaşam alanının dışında hayatın olağan akışına aykırı biçimde eylem fiziki aktivite içinde bulunmaları da aldatmanın varlığı için oldukça güçlü maddi delillerdir.
Ancak bu delillerin zaman aşımı süreleri vardır. Aldatmaya dayalı dava açma hakkı olan eş boşanma sebebini öğrenmesinde başlayarak 6 ay içinde boşanma davası açması gerekir. Ayrıca her halde aldatma (zina) eyleminin üzerinden 5 yıl geçmesi durumunda aldatılan eşin dava hakkı düşmektedir. Ayrıca aldatılan eş eşini affetmesi durumunda dava hakkı ortadan kalkar ve elindeki her türlü delil yok sayılır. Aldatılan eşin aldatılması tekerrür etmesi durumunda tekrar dava açma hakkını elde eder ve bu durumda yukarıdaki zaman müeyyideleri tekrar geçerlilik kazanır.
Cep telefonu dökümü, tarafların talebi üzerine verilecek Mahkeme kararı ile istenir. Bu döküm görüşme-mesaj içeriklerini değil, aranan arayan telefon numaralarını, arama-aranma tarih ve saatlerini ve görüşme sürelerini kapsar.
hoşgeldin cute :)Az önceki mesajda sizi bir arkadaşımla karıştırdım isim filan aynı neyse.
konuya geliyorum bende benzer şeyler yaşadım. benimde bir oglum var idi, siz neden beraber yanı evde hiçbiey olmamış gibi yaşıyorsunuz ben ou anlamadım. bu adamın aleyhine veya lehine bilmiyorum ilgilendirmiyorda beni ama
siz sizce geleceğinizden saglınızdan calmıyormusunuz? sorun sadece para olmamalı,
bende eski eşimin beni aldattıgını ogrendıgımde onu mutlaka gerı kazanıcam ama affetmıcem asla bosanmıcam o kadın metres olacak dıyordum.
sonra bosandım tabı hatta ben evlendim 3 sene olmak uzere hatta ben cabuk evlendım . onu sorarsan bılmıyorum hıc ılgılenmıyorum ölmüştür inşalalh
Buarada banada herkez mutlaka pısman olacak sakın bosanma yıkma yuvanı sen evınde onu bekle dıyordu cocuk var mutlaka bıtecek ılıskısı dedı. bu benım aıle yapıma fılan acayıp ters bı durum ote yandan neden , cok pardondada sanki kimbilir ne yani ben 22 yaşında onu beklicem. beklemedim hiç pişman değilim hatta oda hiç pişman değil, o ilişkisi bi süre sonra bitti ben henüz evlenmemiştim ( 2 seneyi az gecmıstı ben evlendım) mutlaka duydu evlendıgımı nısanlandıgımı cocugumun gul gıbı bakıldıgııı ne cocuk ıcın pısman oldu ne benım ıcın ne evlılık ıcın.
neyse bu kadar yazacaklarım
eşimin kartı var bende parada bırakıyor ama evede çok mahcup bakıyor size bakacağım diyor ayrılmayalım diyor,bende bu şekilde it gibi eve gelip gitmeyi kabul ediyosan gel git istemiyosan çık git dedim bu ev benim ve bana bakacaksın dedim onun gitmesini bekliyorum açıkcası ev eşyalar benim oda kabul ediyor ama gitmiyor çünkü borçları var gidemiyor.
offf ne pişman olması ya??? gerçekten inanıyo musun pişman olacağına velev ki oldu nasıl kabulleneceksin sindireceksin böyle birşeyi? sen gitme evden zaten adamı koy kapının önüne. mesajları fatura detaylarını falan hep al. mahkemede aldattığını kanıtla elinde avucunda ne varsa al. nafakanı da ödesin. o adamla aynı evde nasıl nefes alıyorsun hala???Selam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..
Şuanda erklerin nasıl ellerini kollarını sallaya sallaya eşlerini aldattıklarına şahit oluyoruz, çunku hala boşanırsan daha kotu olur diyen pişman olmasını bekleyen birçok kadın var. İşte erkekler bu yüzden kolay kolay aldatıyor.
'Ne de olsa boşayamaz' kafası bu oluyor. Onlara bu kafayı yaşatan kadınlara da hayret.
eşimin kartı var bende parada bırakıyor ama evede çok mahcup bakıyor size bakacağım diyor ayrılmayalım diyor,bende bu şekilde it gibi eve gelip gitmeyi kabul ediyosan gel git istemiyosan çık git dedim bu ev benim ve bana bakacaksın dedim onun gitmesini bekliyorum açıkcası ev eşyalar benim oda kabul ediyor ama gitmiyor çünkü borçları var gidemiyor.
mahkeme bana tazminat bağlarmı hayatımı garantiye alabilirmiyim? ikisinin telefon faturasını inceletip aldataldığımı ısapatlayabilirmiyim?