çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

Arkadaşım diyorsun ya aylar öncesinde iyiydik, mutluyduk diye. Sonradan aranızda sıkıntı mı oldu, ne oldu da adam hemen buldu birin? Dökümanında ki görüşmelerde sizin mutlu olduğunuz zamanlarda da var mı o kadının telefon numarası?
son bir ayı görebiliyorum telefon görüşmelirnde

hem borcu var diyorsunuz, hem de kadın parası için birlikte olabilir diyorsunuz?bir de ayrılmayalım diyor...ohhh ne güzel.hem karnı tok olacak hemde çörek bütün kalacak.iyimiş valla.

Yapman gereken kendi ayaklarının üzerinde durman hemen iş aramaya başlayabilirsin mesela geçen zaman zarfında da gerekli birikimini yaptığın için bu adama ihtiyacın olmayacaktır.İnsan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur.Seni sevmiyorum diyen birine ben olsam bir bardak su bile vermezdim.öyle yada böyle bu adamdan sana hyır gelmez boşanmalısın arkadaşım hakkında herşeyin hayırlısı..

Adam acik acik Sevmiyorum demis ..
Seni sevmeyen birinide yalvartamazsin , diyelimki yalvardi yakardi ne olacak hic birsey !!
Isin yoksa is bul bu imkansiz degil . daha fazla gururunu ayaklar altina alma ..
Onunla ayni catida kalmamak icin csba gostermelisin bence..

aldatmanın idare etmesi sizin gururnuzu incitir.boşanın o da sanaldan ne üdüğü belrisiz yaratıklarla naparsa yapsın .

işte bilemiyorum belkide borcuda bu kadın yüzündendir çünkü bana hiç bi açıklama yapmıyor
bakın siz kocanızın hangi sebeple borçlandığını bile bilmiyorsunuz.bu çok ciddi bir mesele.bir evin içerisinde borç varsa bunu ikinizde bilmelisiniz.böyle evlilik olur mu?yani tek sorununuz aldatma değil sizin.

Az önceki mesajda sizi bir arkadaşımla karıştırdım isim filan aynı neyse.

konuya geliyorum bende benzer şeyler yaşadım. benimde bir oglum var idi, siz neden beraber yanı evde hiçbiey olmamış gibi yaşıyorsunuz ben ou anlamadım. bu adamın aleyhine veya lehine bilmiyorum ilgilendirmiyorda beni ama
siz sizce geleceğinizden saglınızdan calmıyormusunuz? sorun sadece para olmamalı,

bende eski eşimin beni aldattıgını ogrendıgımde onu mutlaka gerı kazanıcam ama affetmıcem asla bosanmıcam o kadın metres olacak dıyordum.
sonra bosandım tabı hatta ben evlendim 3 sene olmak uzere hatta ben cabuk evlendım . onu sorarsan bılmıyorum hıc ılgılenmıyorum ölmüştür inşalalh

Buarada banada herkez mutlaka pısman olacak sakın bosanma yıkma yuvanı sen evınde onu bekle dıyordu cocuk var mutlaka bıtecek ılıskısı dedı. bu benım aıle yapıma fılan acayıp ters bı durum ote yandan neden , cok pardondada sanki kimbilir ne yani ben 22 yaşında onu beklicem. beklemedim hiç pişman değilim hatta oda hiç pişman değil, o ilişkisi bi süre sonra bitti ben henüz evlenmemiştim ( 2 seneyi az gecmıstı ben evlendım) mutlaka duydu evlendıgımı nısanlandıgımı cocugumun gul gıbı bakıldıgııı ne cocuk ıcın pısman oldu ne benım ıcın ne evlılık ıcın.
neyse bu kadar yazacaklarım

Bu erkekler nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor aklım almıyor ya? Ya insan herşeyi at bir kenara evladı için kendi nefsini köreltir. Ne oldu bu zamane erkeklerine ben anlamıyorum? önceden de varmıydı böyle şeyler? Yoksa şimdi herşey ortalıkta, açık yaşanıyor diye mi bu kadar fazla geliyor anlamadım?

Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?

Sadece kendi tayini için senle aynı evde kalmak istiyor sende olur diyorsun . :KK57:

Siz soylemesenizde hala bu evliligi devm ettrmek istiyosunuz
Iste hep diyoruz ya ekonomik ozgurluk cok onemli cok

Bence aynı evde olduğunuz sürece zamanla size alışarak unutacak. Bir anda o evde yokken gidin herşeyi toplayıp. Eve gelsin esyalarınızı sizi göremesin çocuk yok siz yoksunuz evde insan sesi yok. İşte eğer pişman olacaksa o zaman olur. Her eve döndüğünde ordasınız özleme duygusu yok , merak yok. Ailenizin yanına dönün be kadar zor olsada seni sevmiyorum diyen, sizi yarı yolda bırakan bir insana muhtaç olmaktan daha zor olamaz.

mahkeme bana tazminat bağlarmı hayatımı garantiye alabilirmiyim? ikisinin telefon faturasını inceletip aldataldığımı ısapatlayabilirmiyim?

Öncelikle geçmiş olsun. Evet ıspatlayabilirsiniz. Resim, yazışma dökümleri de işinize yarayacaktır. İşe evin kilidini değiştirmekle başlayın ve adliyeye gidip boşanma davası açın. Mahkeme size mutlaka nafaka bağlayacaktır. Ayrıca eğer aldatıldığınızı kanıtlayabilirseniz kadına da tazminat davası açıp yüklü bir miktar para alabilirsiniz. O adama it gibi davranıyor olmanız veya aynı evde devam etmeniz pişman olmasını sağlamayacaktır. Aksine "beni evden kovmadığına ve birlikte yaşadığımıza göre nasıl olsa ilerleyen zamanlarda beni affeder" düşüncesi oluşacaktır. Hele ki burada yazdığınız gibi gidecek bir yerinizin olmadığı düşüncesindeyse eşiniz de yüksek ihtimalle nasıl olsa bir yere gidemez düşüncesiyle sizi aldatmaya devam edecektir.

Öncelikle geçmiş olsun. Evet ıspatlayabilirsiniz. Resim, yazışma dökümleri de işinize yarayacaktır. İşe evin kilidini değiştirmekle başlayın ve adliyeye gidip boşanma davası açın. Mahkeme size mutlaka nafaka bağlayacaktır. Ayrıca eğer aldatıldığınızı kanıtlayabilirseniz kadına da tazminat davası açıp yüklü bir miktar para alabilirsiniz. O adama it gibi davranıyor olmanız veya aynı evde devam etmeniz pişman olmasını sağlamayacaktır. Aksine "beni evden kovmadığına ve birlikte yaşadığımıza göre nasıl olsa ilerleyen zamanlarda beni affeder" düşüncesi oluşacaktır. Hele ki burada yazdığınız gibi gidecek bir yerinizin olmadığı düşüncesindeyse eşiniz de yüksek ihtimalle nasıl olsa bir yere gidemez düşüncesiyle sizi aldatmaya devam edecektir.
demek istediğim telefon numaralarını versem savcılığa inceleyip neler yazışmışlar çıkarırlarm ıorataya

Selam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..

siz kendinizi hep alçaltmışsınız inanmış gibi yaparak, ve aynı evde kalarak buna devam ediyorsunuz

şu kadına tazminat açmayı da bu kadar abartmayın .
Kadın ile birlikte yaşarsa harcama yaparsa filan gibi bir yığın kriter var .
Kocasıyla halletsin meselesini .

Size de , sabredin diyenlerede hayret içinde bakıyorum..
İşinizin olmaması , gidecek yeriniz olmaması bahane degil. Eşiniz gidicek ozaman o evden. Ne demek yahu aynı evde yaşıyorsunuz ve hala o kadınla görüşüyor. Gerçekten şaka gibi.. Ailesi alsın oglunu yanına madem borcu çok başka yere gidemiyor.
Yada siz alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin.
"İt gibi yalvartmak " nedir nasıl yapılr bilemiyorum ama siz bu kadar şeye rağmen o evde durduğunuz sürece bırakın yalvartmayı eşinizin sizi kırmak umrunda bile olmayacaktır ki hala o kadınla görüşmeye devam etmesinden belli.
Ciddi birşey olduğunu düşünmüyor olabilirsiniz ama sizinle aynı evde yaşarken bile o kadınla görüşücek kdar gözünü karartmış bir adamdan bahsediyoruz.. Ya çok seviyor karşı tarafı , yada sapıklığı üst düzeyde..

Selam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..

Napiyosn konu sahibi ya??
O karakterden yoksun adam seni aldatmis ve sen hala onu magdur etmemeye calisyosun. Yok neymis atamasi cikana kadr yinede ayni evde kalicakmissinz.
Oldu canim.
Bi bedeli olmali bu yaptiklarinin!
Bunlari sana cektirmeye hakki varmi?

Sokaklarda kalsin hemen ve hemen bi cilingir cagir kapinin kilidini degistir.
He he pisman olur zaten boyle.
Sana bisy soyluyeyimmi? Tamda su an kocan en rahat devrini yasiyor.
Pisman olmak bi kenara ooh mis diyor.
Ne guzel gizli sakli bulusmaya gerek yok, konusmalari yarida kesmeye gerek yok.
Geceleri gec gelse bin turlu yalan uydurmaya gerek yok. Ne guzel soyledim sevmedigimi ve kurtuldum karidan diyor.
Ve hic ama hic bi bedel odemiyor,ve sen pisman olur diyosun emi? Hemde ayni evdeyken?

Yapma, vicdanli olan hic bi varlik bi baskasina bunu reva gormezken, sen nasl oluyorsunda bunu kendine reva goruyorsun?
En degerli varlik kendin olmalisin kendi gozunde.

Selam arkadaşlar.
Allah yardımcınsın olsun öncelikle... sende aynı evde onu tınlama kendinde değişikler yap saçında başında giyin süslen ye iç gez toz çatlat onu hesaba alma tınlama ben olsam öyle yaprdım :)

X