- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Selam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..
üzüldüm geçmiş olsun.Selam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..
Ne demek ya. O zaman kadını da getirsin daha kolay olur. Çok ilginç siniz.Bence Ayrılmayın,Sana zor olur tek başına
canım benim arkadaş ironi yapmış muhtemelen.Ne demek ya. O zaman kadını da getirsin daha kolay olur. Çok ilginç siniz.
Ev ve eşyalar kadınınmış zaten. Adam defolsun gitsin, bu ne yüzsüzlük. Hem seni uzun zamandır sevmiyorum de, aldat sonra her akşam eve gel.Aynı evde yaşamak sizi daha da yıpratır, sizi gurursuz yapar.
İkincisi onun atamasını bekleyip iki sene aynı evde kaldıktan sonra dava açarsanız, bu iki yıl boyunca bunu bile bile aynı evde yaşadığınız için onu affetmiş sayılıyorsunuz, yani 2 yıl sonra actığınız davayı aldatmadan açamazsınız.
Adamın whatapp'ındaki o konuşmaların fotoğrafını telefonunuza çekin ve saklayın görüntüleri. Sonra da bir avukata gidin. Şimdi işiniz yok, gidecek yeriniz yok diye kalıyorsunuz da iki yıl sonra gidecek yeriniz olacak mı peki? Aileleler de öğrenmiş hem buna rağmen o evde hala bu şekilde yaşamak sizi daha da küçültür, gurursuz gösterir.
borçları varsa bu naneleri yemeseydi at sokağa ne hali varsa görsün pis herifeşimin kartı var bende parada bırakıyor ama evede çok mahcup bakıyor size bakacağım diyor ayrılmayalım diyor,bende bu şekilde it gibi eve gelip gitmeyi kabul ediyosan gel git istemiyosan çık git dedim bu ev benim ve bana bakacaksın dedim onun gitmesini bekliyorum açıkcası ev eşyalar benim oda kabul ediyor ama gitmiyor çünkü borçları var gidemiyor.
Bence Ayrılmayın,Sana zor olur tek başına
sanal aşk bile kafasını karıştırdıysa gerisini siz hesap edin.sanal aşk ne demekse onu da hiç anlamam...hadi çevrenizdekiler diyor ki aklı karışık.eee?karışıklık düzelince ne olacak.yaşanmamış mı sayılacak?sizin kafanız karışıp böyle bişey yapsaydınız acaba çevrenizdekiler size nasıl davranacaktı.adınız onların arasında ne olacaktı?sanal aşk ne kadar sürebilirki?çevremdekiler onun aklının karışık olduğunu seni sevmiyorum demesinin sebebide aklını kadının karıştırdığı olduğunu söyliyor.çünkü ben ay öncesine kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim mutluyduk yani.off off
cnm tanıyamadım kimsin acaba?şoklardayım ama eminde değilim,
beni tanıyorsun değil mi? instagramdan sana mesaj attım
vay şerefsiz pislik böylelerinin bi tarafını kesip öteki kadına yollamak gerek al hayrını gör diye öteki de kadın ben bir kadının bir başka kadına bunu reva görmesine anlam veremiyorum insanlarda ne allah korkusu kaldı ne de kuldan utanma yazık valla ama sana değil onlara insanlıklarını kaybetmişler hiç üzülme güzelim senin bir evladın var hayatın sana hediyesi sakın kendini ezdirme yok yuvanı dağıtma falan diyenleri hiç umursama bunu bu kadar pişkinlikle yüzsüzlükle yapan tekrar tekrar yapar sana sevgisiğ yok anladım saygısı da kalmamış umarım en kısa zamanda onunla aynı çatı altında kalmaktanda kurtulursun Allah yar ve yardımcın olsunSelam arkadaşlar.
en doğrusu bu bunu yapacağımKonu sahini arkadaşım, yapacağın en iyi şey boşanmak. Eşini süründürmek istiyorsan yapacağın şey ona "it gibi gelip gitmek istiyorsan" demek yerine eşyalarını bir valize koyup eline vermelisin ve "senin yüzüne görmeye dahi tahammülüm yok artık eşyalarını hazırladım alıp çık evden, davayı hemen açacağım ama sen hem bana, hem oğlumuza boşanma gerçekleşene kadar tedbir nafakası ödemeyeceksin bunu da bil istedim. Çıkarken kapıyı çekmeyi unutma :)" demelisin.