çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

Şuan gidecek yerin yok ama ya sonra ne yapacaksın boşandıktan sonra ??
Eşin tayini çıktığında boşanacak senden ..
Ayrıca sanaldan tanışıp evlenen sürüsüyle insan var, neyin ciddi olup olmayacağı hiç belli olmaz .

üzüldüm geçmiş olsun.
kocanızı seviyorsunuz belli ki .
Adam başkasına aşık ise bırakın bence .
Boşanmayı da kabul edin.
Doğru olan bu .
Kadınlar başka bir kadın işin içine girince daha da hırs yapıp bağlanabiliyorlar kocalarına .
Kendilerine yediremiyorlar doğal olarak ama o adamdan size hayır gelmeyeceği belli .
Bırakın gitsin ne hali varsa görsün .

Bir kere daha affedersin niye dert ediyorsun ki?
Adamın tayini çıksın diye hala aynı evde kalmak da ne demek? Çalışmıyorsun evi o geçindiriyor ve pişman olsun istiyorsun. Ve kenarda oturup 2 yılın geçmesini bekliyorsun? Böyle saçma bir şey hayatımda duymadım.

O adam it gibi pişman olmayacak. Olacak olsaydı daha önce ki affedişlerinde olurdu.
Ama bak yine dürüstmüş 'yalvarmaya mecburdum' demiş. Yani seni tayin için zaman dolana kadar kullanacak.
Senin o adamın hayatında ki rolün bu. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek özetle durum bu.

Ev ve eşyalar kadınınmış zaten. Adam defolsun gitsin, bu ne yüzsüzlük. Hem seni uzun zamandır sevmiyorum de, aldat sonra her akşam eve gel.
Ben olsam o evden çıkınca kilidi değiştirirdim sanırım.

aldatıldığınızı ispatlarsanız, hem tazminat hem nafaka alırsınız evladınız için..
gidin güzel biyere yerleşin..
it gibi pişman etme hayalleri falanda kurmayın..
adam sizi istemiyo..
her ay gönderdiği parayı çatır çatır yeyin..

borçları varsa bu naneleri yemeseydi at sokağa ne hali varsa görsün pis herif

şoklardayım ama eminde değilim,
beni tanıyorsun değil mi? instagramdan sana mesaj attım

seni sevmiyorum diyen adamın yanında birde aldatma olayını olmuş ve siz yanındasınız bu durumda pişman olacağını sanmıyorum sizi çantada keklik olarak görebilir bence o evden ayrılın ailenizin yanına gidin iş bulup çalışırsınız yazık etmeyin kendinize artık

sanal aşk bile kafasını karıştırdıysa gerisini siz hesap edin.sanal aşk ne demekse onu da hiç anlamam...hadi çevrenizdekiler diyor ki aklı karışık.eee?karışıklık düzelince ne olacak.yaşanmamış mı sayılacak?sizin kafanız karışıp böyle bişey yapsaydınız acaba çevrenizdekiler size nasıl davranacaktı.adınız onların arasında ne olacaktı?

Ben burada adama pek suç bulamadım. Ayrılmak istediğini, sevmediğini söylemiş, daha ne yapsın...

Kadına ayrılmayı kabul ettirene kadar sadakat göstermek zorunda mı?

"İt gibi" yalvartabilmen için adamın seni sevip, bi anlık zevk için aldatması lazım. O da mümkün değil.

Yalvartmayı düşünene kadar, boşanana kadar bir iş bulup düzen kurmayı düşünsen daha çok işine yarar.

Konu sahini arkadaşım, yapacağın en iyi şey boşanmak. Eşini süründürmek istiyorsan yapacağın şey ona "it gibi gelip gitmek istiyorsan" demek yerine eşyalarını bir valize koyup eline vermelisin ve "senin yüzüne görmeye dahi tahammülüm yok artık eşyalarını hazırladım alıp çık evden, davayı hemen açacağım ama sen hem bana, hem oğlumuza boşanma gerçekleşene kadar tedbir nafakası ödemeyeceksin bunu da bil istedim. Çıkarken kapıyı çekmeyi unutma :)" demelisin.

vay şerefsiz pislik böylelerinin bi tarafını kesip öteki kadına yollamak gerek al hayrını gör diye öteki de kadın ben bir kadının bir başka kadına bunu reva görmesine anlam veremiyorum insanlarda ne allah korkusu kaldı ne de kuldan utanma yazık valla ama sana değil onlara insanlıklarını kaybetmişler hiç üzülme güzelim senin bir evladın var hayatın sana hediyesi sakın kendini ezdirme yok yuvanı dağıtma falan diyenleri hiç umursama bunu bu kadar pişkinlikle yüzsüzlükle yapan tekrar tekrar yapar sana sevgisiğ yok anladım saygısı da kalmamış umarım en kısa zamanda onunla aynı çatı altında kalmaktanda kurtulursun Allah yar ve yardımcın olsun

Arkadaşım diyorsun ya aylar öncesinde iyiydik, mutluyduk diye. Sonradan aranızda sıkıntı mı oldu, ne oldu da adam hemen buldu birin? Dökümanında ki görüşmelerde sizin mutlu olduğunuz zamanlarda da var mı o kadının telefon numarası?

en doğrusu bu bunu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…