- 3 Kasım 2014
- 295
- 398
-
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
haklisiniz yine.Canım deneyerek gör işte. İstediğini bulamazsan ayrılırsınız. İkiniz de olgun insanlarsınız, baştan tabansız vaadler vermeyip, birbirinizi boşyere umutlandırmadıkça, sorun yok bence. İyi niyetle bir yola çıkmış olmanız yeterli; illa olacak diye bir garantisi tabii ki yok. En azından niye bir şans vermedim diye düşünmezsin. Hani bir de ya tutarsası var di mi bunun?
Bu arada şahsen sadece 2 kere görüştüğüm kişi Keenu Reves olsa bile, ya ben buna aşık olurum diyemem daha iyi tanımadan. Kaldı ki benim aşktan yana bir hayal kırıklığım bile yok.
dogru diyorsunuz ama soyle bir sey var. bu kisideki olumlu seyler bende hic heyecan yapmiyor. hatta kendime kiziyorum bir de, daha ne istiyorsun diye.bence eski eşinin aklına gelmesi kıyaslaman çok daha güzel
olumlu olumsuz yanlarını daha iyi tartarsın böylelikle
bi erkekte olması/olmaması gereken herşeyi gözlemleyerek görebilirsin
zaman tanıyın birbirinize
sonuçta evlenmiş boşanmış ve tecrübeli bi insansınız
bu kadar olumlu ozellikleri olan birine bir sey hissedememekten korkuyorum. gidisatim da cok iyi degil bu yuzden.yasananların etkisi kolay kolay gecmiyor malesef..ama artık bu süreci atlatman lazım kendine yeni bir sans vermen lazım,yanlıs anlama yeni birseylere hemen basla demiyorum sadece zaman tanı kendine..onunla vakit gecir tanımaya calıs zaten bir süre sonra isteyip istemediğine karar verirsin..
ne ypmalym peki?
tesekkur ederim. peki son bi soru daha, insan az cok anlar degil mi sevip sevmeyecegini?başka şeylerle ilgilen..görüştüğün kişiyle yine görüşmeye devam et..zamana bırak herşeyi..sadece zaman....
tesekkur ederim. peki son bi soru daha, insan az cok anlar degil mi sevip sevmeyecegini?
sanirim dediginiz gibi, "benimseyememe" durumu var. bir de bosanmis bi insan olarak illa ki korkular oluyor, daha iyi bi insan denk gelmez belki korkusuyla mantik evliligine girmek istemiyorum. eski esimle kotu bi sekilde ve benim talebimle ayrilmis olsak da, buyuk bi ask ile baslamisti her sey. ask benim icin cok onemli.
Bunu ben de merak ediyorum.. İnsan normalde az cok anlar da, boşanma sonrası kafa o haldeyken, kıyas elde değilken, nasıl anlaşılır acaba[QUOTE="zelibon, post: 41831557, member: 6292nyargılı olma hemen bence..şuan kıyasladığın için yanılgoya düşebilirsin..
Canım estağfirullah; keşke bir faydamız dokunsa. Ancak bu kadar ince düşünme, acabalarınla kendini geri çekme diyebiliyorum. Sadece tanımak için bir fırsat vereceksin. Deneyip görmekten başka yolu yok gibi geliyor. 15-20 kere gördün diye de kimseye bir ömür kendini adamak zorunda değilsin. Telden, netten falan da konuşursunuz bol bol. Adamın karakteri iyi, kendisi seviyeli, tipinde de seni iten bişey yoksa, hoş heyecanlar değil mi bunlar?haklisiniz yine.
benim korkum da su, karsi taraf olumlu oldugundan, ben "acaba" diye diye yeniden gorustugumde umut ederse haksizlik etmis olmaz miyim diyorum. her seyi soyledim kendisine; acelem olmadigini, cok zamana ihtiyacim oldugunu, kendi icimde cozmem gereken seyler oldugunu. bu sefer de destek olup cozmeme yardim edecegini soyluyor. bilemiyorum. soylediklerinizin hepsi mantikli, dogru. ama ben cidden sasirmis vaziyetteyim. kusura bakmayin cok sordugum icin
Ah Lavanta, sanirim bu dediğin de var. Bi şimdiki gorusmelerde halime bakıyorum, bir de ozamanki heyecanlı mutlu halime, içim çok yanıyo o zaman. Ya bu kişiye hissim gerçekten yok, bu da ihtimal. Yada kendimi sakladım herkesten. Eski eşim yüzünden geleceği kaçırmak istemiyorum, sırf bu yüzden gorustum bu insanla.Çıkmazını az çok tahayyül edebiliyorum masal denizi.. benzer seyler yaşamışız boşanma vs.. Rabbim seni aydınlığa çıkarsın, beni de, tüm zordakileri de..
Gecmiste esini cok sevmis olman büyük etken su anki ruh halinde..
İste bende hiç heyecan yok .!.:Nasıl yani, görüştüğün için mi mutsuzsun? Normal halinden daha mı mutsuz oluyorsun? Yeni bir ilişki için hazır hissetmiyorsan tabi ki kendini zorlama.
Bir de onun yaşı senden çok mu büyük acaba?
Canım bak, onunla görüşerek eski eşine , yaşanmışlıklarınıza ihanet ediyorsun gibi hissetiğin için olabilir bu ekstra mutsuzluk. Ya da gerçekten yeni bir ilişkiye hazır olmayabilirsin, kafa dinlemek istiyorsundur. Son ihtimal de adayın senin için doğru kişi olmadığı. Bunu buradan bizim anlamamız mümkün değil. Senin test etmen lazım. Tamam 6 ayını vermek istemiyorsan da 2 kez daha gör bence. Baktın hiç bişey hissetmiyorsun, kendini yıpratmanın manası yok. Çok basit bir iki sinyal sana yola devam veya bitir diyebilir zaten. Evde kendi kendine kurarak aldığın karardansa, deneyerek aldığın karar daha çok içine siner sanki.Yok ben 27 o 34, fazla fark yok. Sadece o daha net. Ben normal halimden daha mutsuzum su an, içim yanyor nedense, ama karşıda gordugum olumsuzluk da yok, bu yüzden daha da zorda hissediyorum. İçimde heyecan yok hiç.
Eskiden yaşadıklarından yoğurdu üfleyerek yiyorsun .Ama normal tabikide ama herkes bi şansı hak eder. Hayatta hiç bir zaman ön yargılı olma tanı inanmaya çalış herkes aynı olacak diye birşey yok sonuçta kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacları oluyorsa bizlerinde oluyor gerek duygusallık gerek cinsellik kendimizi köreltmenin geçmişle yaşamanın anlamı yok biz bugüne bakalım yaşa tanı korkma hayat cesur kadınları sever..merhabalar,
fikirlerinize gercekten cok ihtiyacim var hanimlar. isyerindeyim ama yerdemiyim gokte mi belli degil.
ben yaklasik 1 sene once bosandim, cok aci cekerek. simdilerde daha iyiyim Allah'a sukurler olsun.kafamda her sey net diye dusunuyorum eskiye dair.
bugunlerde soyle bir durum gelisti, benimle gorusmek isteyen bi bey oldu, o da bosanmis. ben evlilik dusunmedigim icin ilk basta yok dedim aninda. fakat yakin bi arkadasmla konusunca, o kisiyle gorusmem gerektigini, ordaki duruma gore evlilik isteyip istemedigimi anlayabilecegimi soyledi, bu da bana mantikli geldi. sonuc olarak gorustuk, iki kez yuzyuze. ve bu kisi yakin cevremde taninan, cok takdir edilen, kendi anladigim kadaryla da gercekten ahlakli, edepli, saygili, kibar biri. yani bakildiginda itici bi yani yok. yalniz, nasil ifade etsem kendimi bilemiyorum, lutfen yanlis anlasilmasin. sanirim bosanmam cok taze oldugundan, aklimda surekli eskiler canlaniyor iyisiyle kotusuyle. kiyas oluyor ister istemez ve ben anlamadigim bi sekilde aci cekiyorum. yanlis bir sey yapmis gbi kotu hissediyorum. bi yandan zihnim zorluyor, eski esinde bulamadigin karakter ozellkleri var bu insanda, cok belli diye. ama eski esimle hemen olmasa da buyuk bi ask olmustu sonradan. simdi acaba o duygular olmadigindan mi boyle kotu hissediyorum? ote yandan korkuyorum, sonucta bosanmis bi insanim, her zaman boyle duzgun biri denk gelebilir mi? tabiki biliyorum nasip meselesi bu. ama zaten secici bi insanim, bu olaylardan sonra cok daha zor isim, guvenim cok kirildi cunku insanlara. simdi gorustugum kisi olumlu, yapmak istediklerini anlatiyor, insana cok deger verecek biri oldugu belli. fakat ben mutlu degilim, ama olumsuz bir sey de yok. inanin kafam cok karisik. normalde bi insan olaya odaklanir, yasadiklarimdan midir bilmem, kafamda kirk tilki. eski esime de ilk goruste asik olmamistim. ama insan az bucuk anlamaz mi asik olup olmayacagini. hem evet diyemiyorum bu insana, hem de hayir dersem pismanliktan korkuyorum; hani bu kadar guzel ozellikleri olan biri diye.
tecrubeli olanlarimiz illaki vardir. rica ederim yardim edin bana. cok ifade edemedim dusuncelerimi, sormak istediklernz varsa cevaplarim.
selamlar, sevgiler hepinize.