- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
-
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
Bu konuya takılmayın. Beyninizde evlilik bölümünde eski kocanızın fotoğrafları asılı da ondan. Siz bu yeni erkekle evlilik düşününce beyin hemen o fotoğrafları duvardan indirip tozunu aldı. Merak etmeyin, hazır olduğunuzda o duvara yeni fotoğraflar asarsınız.kendimden korktum bi an. hani eski esimle ilgili kafam net. ama zamaninda cok sevmis oldugum icin simdi boyle aci cekiyorum, oyle mi yada? neden simdi aklima dustu ki eskiler?
cok severek evlilige adim attik. ama ailesi ve kendisinin sonradan ortaya cikan gercek karakteri yuzunden cok sorunlar yasadik ve en sonunda benim talebimle(o istemedi, epey ugrastirdi)ayrildik. kavga dovus degil, kararli olsam da aglaya aglaya. ha sonra hic pisman olmadim Allah'a sukur, zaten onunla artik iyi olmayacagini anlamistim.kötü bir şekilde mi ayrıldınız?
Dışarda göründüğü ile evdeki hali farklı olur insanın. Buna aldanmayın önce. Içimizde ki tereddutler geçene kadar bekleyin. Eski unutulmadan yeniden de aynı hatalar kıyaslar olabilir.
dediginiz gibi, sonucta bu kisiyle evlilik niyetiyle gorustum ve evlilige dair zihnimdeki anilar ister istemez eski esime ait. bu nedenle o kismi yokladim ve o yuzden hatirladm sanirim. onceden aklima gelmiyordu, cunku evlilik konusu yoktu ortada. sizce de oyle mi? inanin oyle karisik ki kafam, dogru mu dusunuyorum yanlis mi hic bilmiyorum.Bu konuya takılmayın. Beyninizde evlilik bölümünde eski kocanızın fotoğrafları asılı da ondan. Siz bu yeni erkekle evlilik düşününce beyin hemen o fotoğrafları duvardan indirip tozunu aldı. Merak etmeyin, hazır olduğunuzda o duvara yeni fotoğraflar asarsınız.
haklisin. bunu ben de dusunuyorum. sonra da diyorum ki, kafam karisik diye isin icinden siyrilmak adina karsidaki insanda olumsuz bir sey mi ariyorum acaba?sımdı olumsuz yazıyor gbı grunecegım ama sen cevredekılere pek bakma derım.....evlenmıssı tecrube etmıssındır ev hayatı cok baska mukemmel arkadas olan ınsan belkı kotu bır koca olabılıyor bunu soylemek ıstıyorum...ve genelde hep erkeklerde hata oluyor....çunku kadın yuvasını yıkmamak ıcın dırenen taraftır genelde....o yuzden bı arastır derım ve iç sesını dınle .eger gercekten ıstıyorsan fırsat ver
Pişman olmadığınıza sevindim. Kendinize güvenin bence görüştüğünüz beyefendiye şans verin ama hala aklınız bu şekilde gel gitlere sebep oluyorsa tam emin olmadan ciddileşmeyin. Eski eşinizle yaşadıklarınız geleceğinize sebep olmasın geçmişte kalmayın.. Umarım çok mutlu olursunuz.cok severek evlilige adim attik. ama ailesi ve kendisinin sonradan ortaya cikan gercek karakteri yuzunden cok sorunlar yasadik ve en sonunda benim talebimle(o istemedi, epey ugrastirdi)ayrildik. kavga dovus degil, kararli olsam da aglaya aglaya. ha sonra hic pisman olmadim Allah'a sukur, zaten onunla artik iyi olmayacagini anlamistim.
Neden bu kadar telaş ediyorsunuz? Bırakın hem aklınız, hem de kalbiniz şu anda hissettiğiniz her şeyi salim kafayla tecrübe etsin. Siz bir durup izleyin bakalım neler geçiyor aklınızdan, kalbinizden. Yanlış diye bir şey yok. Kendinizi tanıyın bir. Düşünceler, duygular suç değil henüz. Biraz sakinleşin. Bu flört devresinin keyfini çıkarın.dediginiz gibi, sonucta bu kisiyle evlilik niyetiyle gorustum ve evlilige dair zihnimdeki anilar ister istemez eski esime ait. bu nedenle o kismi yokladim ve o yuzden hatirladm sanirim. onceden aklima gelmiyordu, cunku evlilik konusu yoktu ortada. sizce de oyle mi? inanin oyle karisik ki kafam, dogru mu dusunuyorum yanlis mi hic bilmiyorum.
cok tesekkurler yorum icin, sizin yorumlarinizi ayri bi seviyorum.tabi diger arkadaslara da cok tesekkurler.Canım 2 görüşme nedir ki? En az 6 ay çıkman lazım tanımaya başladım demek için.
Aşık olmayacağını düşünmen çok doğal; zaten daha önce aşkım dediğin kişi tarafından büyük bir hayal kırıklığına uğratılmışsındır.
O da sütten ağzı yanmış biri olarak temkinlidir. Acaba neden boşandı. Onun da hayal kırklıkları, korkuları olabilir. Birbirinize güvenip, samimi bir şekilde açılabilmeniz için ilişkiye zaman vermeniz lazım. Ne evet, ne hayır de. Seni tanımak, uyumlu olup olmadığımızı görmek istiyorum de.
amin, sagolun.Pişman olmadığınıza sevindim. Kendinize güvenin bence görüştüğünüz beyefendiye şans verin ama hala aklınız bu şekilde gel gitlere sebep oluyorsa tam emin olmadan ciddileşmeyin. Eski eşinizle yaşadıklarınız geleceğinize sebep olmasın geçmişte kalmayın.. Umarım çok mutlu olursunuz.
biraz yakin cevrenin haberdar olmasi geriyor beni. hani oylesine disardan biri olsa neyse de. sanki bi karar bi cevap bekleniyor. bir de karsimdaki kisi de olumlu olunca, geriliyorum. bi telas bi panik bi korku var uzerimde.Neden bu kadar telaş ediyorsunuz? Bırakın hem aklınız, hem de kalbiniz şu anda hissettiğiniz her şeyi salim kafayla tecrübe etsin. Siz bir durup izleyin bakalım neler geçiyor aklınızdan, kalbinizden. Yanlış diye bir şey yok. Kendinizi tanıyın bir. Düşünceler, duygular suç değil henüz. Biraz sakinleşin. Bu flört devresinin keyfini çıkarın.
Teşekkürlercok tesekkurler yorum icin, sizin yorumlarinizi ayri bi seviyorum.tabi diger arkadaslara da cok tesekkurler.
aslinda o kisi cok daha once ayrilmis, benimki gibi taze degil. kafasi sanki daha net ve bu ise cok olumlu istekli yaklasiyor. bakis acisi ve olaylari yorumlayisi cok guzel. saatlerce konusulabilir bi insana benziyor. benim korkum bir de su, ask benim cok onemli. ama yasadigim kotu seyler yuzunden hasret kaldigim seyler var(saygi guven nezaket deger gorme vs), simdi bu insan da bu sekilde guzel davraninca "iste aradigin seyler var burda" diye kendimi zorla ikna etmekten korkuyorum.
eski esime asik oldugum gbi bi heyecan mumkun mu peki? su an cok uzak duruyor dakıyaslaman çok normal zaman tanı kendine..
eski esime asik oldugum gbi bi heyecan mumkun mu peki? su an cok uzak duruyor da
cok tesekkur ederim. iste ben de bunu cozemiyorum, saygi guven aska gercekten donusur mu? insan kendini az cok bilmez mi yani asik olurum veya olmam diye? bir de benim zihnim eskisi gbi degilki. daha zor bi insan oldum. ne yapacagimi hic bilemiyorum.Teşekkürler
Canım akıllı bir kadın olduğun belli. Ben şahsen kapılıp gideceğini sanmıyorum. Olumsuz hiç birşeyini görmemene rağmen şimdiden çok temkinlisin. Kötü sinyallar vermeye başlarsa hemen farkedersin.
Sadece aşktan saygı, güven vs doğmuyor, ama saygı, sevgi ve kişiliğine hayranlık aşka dönüşebilir. Dediğim gibi, tanı sadece, sırf korkularından ötürü aranıza set çekme. Çevresinde iyi anılması, boşandıktan sonra hemen evlenmemesi hep olumlu şeyler bence. Kimle olursa olsun, inşallah ikinci evliliğinde gerçek mutluluğu yakalarsın.
ne ypmalym peki?kesinlikle mümkün sadece zamana ihtiyacın var..tabi birazda çaba göstermen lazım..
Canım deneyerek gör işte. İstediğini bulamazsan ayrılırsınız. İkiniz de olgun insanlarsınız, baştan tabansız vaadler vermeyip, birbirinizi boşyere umutlandırmadıkça, sorun yok bence. İyi niyetle bir yola çıkmış olmanız yeterli; illa olacak diye bir garantisi tabii ki yok. En azından niye bir şans vermedim diye düşünmezsin. Hani bir de ya tutarsası var di mi bunun?cok tesekkur ederim. iste ben de bunu cozemiyorum, saygi guven aska gercekten donusur mu? insan kendini az cok bilmez mi yani asik olurum veya olmam diye? bir de benim zihnim eskisi gbi degilki. daha zor bi insan oldum. ne yapacagimi hic bilemiyorum.