Çıkmaza girmek

Ne için hazır olmadığını düşünüyorsun, bence en önemlisi bu.

Ailenin senden beklentileri var bunları karşılamak adına mı hazır değilsin
Yoksa okulun bitmiş, atanmış mesleğini almışsın bunun tadını çıkartmak mı istiyorsun da hazır değilsin?

Bu ikisi arasında net bir cevabın varsa ona göre hareket et derim.

Herkesin ailesinin evlatlarından beklentileri oluyor evet ama zorunluluk değil tabi ki. Ayrıca hemen evlenecek değilsiniz ki.
Şubat tatiline falan erteleyebilirsiniz nişan, söz işlerini, bu zamana kadar da ailene bu durumu alıştırmak senin elinde. Sevgilin evlenme yaşına çoktan gelmiş haliyle acele ediyor olması normal bir durum.

Ha kendi adına evliliğe hiç hazır değilim diyorsan orası ayrı.

Canım başkası istiyo diye evlenilmezki, istemiyorsun işte çok açık. Kendini bu sürecin içine atmak zorunda değilsin. Beklesin biraz daha ne acelesi var. Bende yaşını küçük buluyorum açıkçası. Evlenmekle bitmiyo herşey bence asıl ondan sonra başlıyo herşey.

ben hep erkenden evlenmek istemişimdir böyle 20 yaşımda filan evlenim 30 yaşıma geldiğimde 2-3 çocuğum olsun vs..26 yaşında evlendim okuldan sonra o kadar uğraştım atanamadım vs onun askerliği mesleği falan şimdi 27 yaşındayım çocuk için uğraşıyoruz daha bi tane bile yapamadık tedavilerle çocuk olsun ide uğraşıyoruz..sevdiğim adamla evlendim mutluyum..

bu kişinin hayata bakış açısıyla alakalı kendini en iyi sen bilirsin ben 20 yaşında evlenmek istiyordum kısmetim böyleymiş dedim kimi 30 yaşına gelir hala düşünmez evliliği sen ailen açısından bakıyorsun ailen laf falan mı çarpıttı bu konuda ki öyle hissetin konuyu onlara bir aç istersen ne düşündüklerini öğren..benim ablam da atanır atanmaz evlendi..annemlerin dediği çoçuğum mutlu olsun başka bişe istemem sizinkilerde öyle düşünüyor olabilir.. atandım hemen evlilik yapmak bencillik die düşünüyorsun sen ama iyi evlat demek hayırlı evlat demektir.. evlenirsin evlendikten sonra da yanlarında olursun maddi manevi yaşlılığı var bu işin vs öyle işte bence erken değil adamın yaşı geçiyor haklı

Tadını çıkarmak istiyor-dum. Ama vazgeçtim artık bir sürü hayallerim vardı bu durumdan dolayi ertelemek zorunda kaldım. Ailemi öylece bırakıp gitmek bencillik olur gibime geliyor. Beklentilerinin olduğunu biliyorum. Ayrıca hiç hazır değilim malesef. Hiç düşündüğüm bir şey değildi çok hazırlıksız yakalandim

Bence çok çok erken ya. Karambole getirmeye çalışıyorlar seni gibime geldi. Bu kadar ısrar kıyamet evlilik olmaz ki. İki taraf da hazır olmalı. Bu kadar ısrar etmesi çok bencilce geldi. 32 sinde de evlenebilir ne var yani

Ne düşündüklerini az çok biliyorum. Tabi yuva kurup mutlu olmam onlar içinde önemli ama böyle olursa benimde içime sinmeyecek en azından biraz destek olmak isterim.

Gelde bunu ona anlat..

Hazır değilim dediğinde ne diyor?

Ne düşündüklerini az çok biliyorum. Tabi yuva kurup mutlu olmam onlar içinde önemli ama böyle olursa benimde içime sinmeyecek en azından biraz destek olmak isterim.
anladım... sen içine nasıl siniyorsa öyle yap çünkü kararsızlıkla ya da sırf karşıdaki istiyor die evlilik olmaz ..kendini kötü hissedersen bu duygularından dolayı evlendiğinde huzurun da bozulur..

Bunu okuyunca kendimi çok kötü hissettim birden bana bana bişey oldu uzerime bir ağırlık cuktu bende 21 yaşındayım

Bu nişan mevzuları ne zaman sürümceye girerse o zaman ilişkide bitiyor.
Kaybetmeyi göze alabileceğin biriyse istemediğini net bir şekilde dile getir, yok onsuz da yapamam dersen nişanlan-nişan süresini uzatmaya bak.

daha cok erken bencede meslegını almıssın ne guzel elıne bıraz hayatına bak bıraz aılene destek ol yarın arkadasların bıyerlerde bulustugunda bıseyler yaptıdında muhtemelen senın temızlemen gereken bı revın yada mucade etmek zorunda kaldıgın bebegın olacaktır kucagında 25 den once bır bayanın aklı basına gelmıyor bence tam olarak.ondan once yapılan evlılıklerdede ya husran oluyor yada sabır gerektırıyor

bence yeteri kadar sevsen biran önce evlenmek onunla olmak istersin bunu bi düşün
ve sakın başkasına karşı mecbur hissedip evlenmeyi düşünme o iki yıl daha evlenmese ölmez ama senin emin olmadan yapacağın evlilik bir ömrüne malolabilir unutma
ben böyle kızları zorlayarak evlenme derdine düşen erkeklere çok kızıyorum ya arkadaş hazır olsa oda ister zaten zorlamanın ne manası var hayatı zehir ediyorsun insana
canım bak sakın zorlamasıyla bişeyler yapma gerekirse bitsin o 28 yaşında diye sen küçük yaşta evliliğin sorumluluğunu almak zorunda değilsin
madem evlilikte acelesi var kendi yaşına yakın ve evliliği daha çabuk gerçekleştirecek birini bulsaymış ama yoook yaşı biraz büyük olanıda beğenip istemez bu tipler ay çok sinirlendim!!!

Sevmemekten değil de daha mantiksal düşünüyorum sanırım. Yoksa ne diye onuda kendimi de kandiriyimki ? Sinirlenmeyın sinirlenmeyin sakin olun

Sevmemekten değil de daha mantiksal düşünüyorum sanırım. Yoksa ne diye onuda kendimi de kandiriyimki ? Sinirlenmeyın sinirlenmeyin sakin olun

zaten mantığın ve kalbin aynı şeyi istediği pek olmuyor
siz böyle çekimser olursanız oda ikna etmeye çalışır kesin ve net olun
bende aileme pek destek olmadan evlendim ama bende istiyordum şartlar bunu gerektirdi
ama hala içimde yaradır aileme daha çok şey yapsaydım diye
evlenince borç harç pek fırsat bulamıyorsun
evlenirken gözün arkada kalmayacak keşke şunu da yapsaydım demeyeceksin ben bunu öğrendim

Hangi bölüm okudun ? Nereye atandın? Ben 25 imde atandim da merakimdan soruyorum.

Burdan bakıldiginda siz bence bu adamdan emin degilsiniz..sevgi aşk olunca hic bu kaygilara düsmez insan hele de sizin konumunhzdayken...emin degilseniz bence oyalamayin belliki onlar ciddi..ogullaunin yasi dolayisiyla

Burdan bakıldiginda siz bence bu adamdan emin degilsiniz..sevgi aşk olunca hic bu kaygilara düsmez insan hele de sizin konumunhzdayken...emin degilseniz bence oyalamayin belliki onlar ciddi..ogullaunin yasi dolayisiyla
Neden ? Aşk gözü kör eden bir şey mi ? Ben onu istemiyor degilimki gayette istiyorum. Sadece zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum. Erken olduğunu düşünüyorum o kadar. Sevmediğim halde devam edecek bir insan değilim. Veya bosluktayim vakit gecirmek için onunla takılıyorum desem oda değil. Aynı şeyi söyleyen bir kaç kişi daha olmuş ama benim sıkıntım sevgimle alakali değil. Ben emin olmasam evliligin e sini almam agzima. Beni bu duruma getiren evliligi dusunmemi saglayan o. Benim sikintim evlilik-baskı-zamanla alakali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…