• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmayan lekeler bi bakarmisiniz???

yagmurcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
131
15
33
34
Kütahya
Mrb arkadaşlar 2 yasinda kizim var ve hic temiz kıyafetimiz kalmıyor özellikle meyve lekeleriyle basim dertte. Mesela aninda kullanabileceğim yada cantamda tasiyabilecegim bi leke cikarici Biliyormusunuz yada baska bi yontem?

AMAN CANIM ASPİRİNİ RENKLİLERE KULLANMA O GÜN AKRDEŞİMİN LACOSTE LACİVERT TİŞÖRTÜNE DÖKTÜM OZON DÖKÜLMÜŞ GİBİ OLDU KEŞKE LEKESİYLE KALSAYDI AMA BEYAZLAR İÇİN GÜZEL BİR LEKE ÇIKARICI

AMAN CANIM ASPİRİNİ RENKLİLERE KULLANMA O GÜN AKRDEŞİMİN LACOSTE LACİVERT TİŞÖRTÜNE DÖKTÜM OZON DÖKÜLMÜŞ GİBİ OLDU KEŞKE LEKESİYLE KALSAYDI AMA BEYAZLAR İÇİN GÜZEL BİR LEKE ÇIKARICI
Hadi ya tamda denemek uzereydim baska bi fikrin varmi peki

Valla bir kere arkadaşta üzerime birşey dökülmüştü.Arkadaşım ersağ diye bir markanın leke çıkarıcısını sıktı.Anında çıkmıştı.Ama şahsen kullanmışlığım yok.

aynı dertten bendede var
lekesiz kıyafetimiz kalmadı
ama arielin leke çıkarıcısı hiçbişey bırakmıyor
eski lekelerde yenilerde çıkıyor

Ben basit beyaz sabun kullaniyorum lekelere birebir.
Benim oglumda surekli doker ustune hemen cikiyor.
Beyaz sabunu lekeli bolgeye iyici yedirin sonra citeleyin.

ağır kimyasallarla - leke çıkarıcılarla çocuğun sağlığını tehlikeye atacağınıza,önlük takmak daha akılcı değil mi?

Mrb arkadaşlar 2 yasinda kizim var ve hic temiz kıyafetimiz kalmıyor özellikle meyve lekeleriyle basim dertte. Mesela aninda kullanabileceğim yada cantamda tasiyabilecegim bi leke cikarici Biliyormusunuz yada baska bi yontem?
Kesinlikle amway leke cıkarıcı fıs fıs hatta gomleklerdeki kol ve yakalar icin bile guvenerek kullanabilirsin

en iyisi kosla oxi action kapagi tirtikli olan kurumus lekelerde bile aninda etkili tabi renklilerdede kullanilabiliyor ve ayrica renkliler icin domestosta cok etkili kolay gelsin

Kesinlikle 50 ml sirke ve 50 ml suyu alın lekeye sürtün ovun biraz bekletin ve sıcak suyla yıkayın.

Back