Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aspirins harika bir leke çıkarıcı. Renklilerde de kullaniliyor..Aspirin leke çıkarıcı ama renkli ler için kullanılıyor mu emin değilim
Kadariyla aspirinde bikac cesit oluyor hangisi oldugu hakkinda bilginiz varmiO zaman deneyin pisman olmaz siniz ben sahsen vazgeçmem asprınden
Yok tatlım ama internet ten bilgi alabilir sin
AMAN CANIM ASPİRİNİ RENKLİLERE KULLANMA O GÜN AKRDEŞİMİN LACOSTE LACİVERT TİŞÖRTÜNE DÖKTÜM OZON DÖKÜLMÜŞ GİBİ OLDU KEŞKE LEKESİYLE KALSAYDI AMA BEYAZLAR İÇİN GÜZEL BİR LEKE ÇIKARICITsk ederim
Hadi ya tamda denemek uzereydim baska bi fikrin varmi pekiAMAN CANIM ASPİRİNİ RENKLİLERE KULLANMA O GÜN AKRDEŞİMİN LACOSTE LACİVERT TİŞÖRTÜNE DÖKTÜM OZON DÖKÜLMÜŞ GİBİ OLDU KEŞKE LEKESİYLE KALSAYDI AMA BEYAZLAR İÇİN GÜZEL BİR LEKE ÇIKARICI
arap sabunu da gerçekten çok işe yarıyo senin renk ne neye kullanacaksınHadi ya tamda denemek uzereydim baska bi fikrin varmi peki
Kesinlikle amway leke cıkarıcı fıs fıs hatta gomleklerdeki kol ve yakalar icin bile guvenerek kullanabilirsinMrb arkadaşlar 2 yasinda kizim var ve hic temiz kıyafetimiz kalmıyor özellikle meyve lekeleriyle basim dertte. Mesela aninda kullanabileceğim yada cantamda tasiyabilecegim bi leke cikarici Biliyormusunuz yada baska bi yontem?
Evet ama içinde çok fazla kimyasal var. Çocuk için uygun olmayabilir dikkatli olun.Aspirin leke çıkarıcı ama renkli ler için kullanılıyor mu emin değilim
en iyisi kosla oxi action kapagi tirtikli olan kurumus lekelerde bile aninda etkili tabi renklilerdede kullanilabiliyor ve ayrica renkliler icin domestosta cok etkili kolay gelsinMrb arkadaşlar 2 yasinda kizim var ve hic temiz kıyafetimiz kalmıyor özellikle meyve lekeleriyle basim dertte. Mesela aninda kullanabileceğim yada cantamda tasiyabilecegim bi leke cikarici Biliyormusunuz yada baska bi yontem?
Her renk var valla kiyafet dayanmiyoarap sabunu da gerçekten çok işe yarıyo senin renk ne neye kullanacaksın