aspirine isimli temizlik urunu..arkadaşlar koltuğumun üstüne örtü örtmüştüm. örttüğüm örtünün boyası koltuğuma geçmiş. koltuğum beyaz. sabahtan beri yıkıyorum geçmedi. kuru temizle çıkaramayız dedi. sizin bildiğiniz bir yöntem var mı nolur acill yardım.....
Peki deri sandalyeden nasil leke çıkarıyorsunuz benim lekeler cikmiyo
Yok onunla denedim cikmadi yemek bulaştı salçalı yagli orda leke kaldı kırmızıkrem cifle çıkıyor canım. benim mutfak sandalyelerim de beyaz deri, oluşan lekeleri krem cifle çıkarıyorum başka da bişey çıkarmıyor. konu sahibi arkadaşım sana da yardımcı olmak isterdim ama yanlış bişey söyleyip daha zor durumda bırakmak istemem seni. kolay gelsin.
hmm cifin çamaşır suyu etkili olanını dene bir de. ben domestos da kullandım etkisi olmamıştı, krem cifle bastırarak sildim tükenmez kalem izi filan çıktı. salça denedim mi hatırlamıyorum :/Yok onunla denedim cikmadi yemek bulaştı salçalı yagli orda leke kaldı kırmızı
Benimki cifle çıkmadı ya çamaşır suyuylada sildim ciflede ovaladım , çok iğrenç duruyorkrem cifle çıkıyor canım. benim mutfak sandalyelerim de beyaz deri, oluşan lekeleri krem cifle çıkarıyorum başka da bişey çıkarmıyor. konu sahibi arkadaşım sana da yardımcı olmak isterdim ama yanlış bişey söyleyip daha zor durumda bırakmak istemem seni. kolay gelsin.
bim veya A101..demeeee...ya yep yeni koltuğum şimdi böyle mi kalacak