Hakkı yok. Ev sahibi evinde oturacak ne HakkıÇirkeflik mi yapıyor, hakkıni kullanıyor adam
Ne hakkı bu anca kul hakkı olur. Kiracı olarak ben adamı aç gözlü ve çirkef buldum.Çirkeflik mi yapıyor, hakkıni kullanıyor adam
Ihtar cektinizmiAile apartmaninda ailemle yaşıyorum.eksik olmayan misafir,çocuk trafiginden sıkıldım. rahat edemediğim için babam bana daire satin aldı. içindeki kiracı evim inşaat halinde çok az kaldı, 4 aya çıkarım dedi..4 ay sonra da kombi alamadım, elektrik açamadım, proje onaylanmadı gibi bahaneler uydurdu. En sonunda ağzından baklayı çıkardı. Gidin mahkemeye çıkmam dedi.
Meğer bir ay önce kendi evini 30 binden kiraya vermiş.
Kendi kirası ise 7 bin. 23 bin gelir tatlı geldi tabi çirkeflik yapıyor.
Gebze ,cayirova ,tuzla civarı iyi bir avukat biliyor musunuz?
Hakkı yok. Ev sahibi evinde oturacak ne Hakkı
Kanuni hakkını kullanmiyor. Kanunu istismar ediyor, kullaniyor. Dava açıldığı zaman bu adam davayı kaybeder mi ? Kesinlikle eder..hakkı varsa kazanması lazım. Ama yok..bunun adı hak gaspı. Paşa pasa tazminatı ve dava masraflarını ödeyecek. Ama kazanmayacak. Avukatı tutunca ihtari o gönderir.Kanuni haklarını kullanıyor bir şey yok. Sözüne neden güvendiniz ki?
İhtar çektiniz mi?
Avukat arıyoruz. ihtarı da o çeksin diye bekliyoruz. Sözüne güvendik biz çekmedik maalesefIhtar cektinizmi
Kanuni hakkını kullanmiyor. Kanunu istismar ediyor, kullaniyor. Dava açıldığı zaman bu adam davayı kaybeder mi ? Kesinlikle eder..hakkı varsa kazanması lazım. Ama yok..bunun adı hak gaspı. Paşa pasa tazminatı ve dava masraflarını ödeyecek. Ama kazanmayacak. Avukatı tutunca ihtari o gönderir.
Şu an avukat arayışımız var. Bulur bulmaz gerisi ona havale
Maalesef sözüne güvendik. Evi yapılıyordu, çıkmaz diye dusunmedik. Normal bir insan yeni evine geçer, başını ağrıtmaz dedikKanuni haklarını kullanıyor bir şey yok. Sözüne neden güvendiniz ki?
İhtar çektiniz mi?
ihtar için ne zamanı beklemeliyiz? Kontrat da doluyorAvukatı tutunca ihtar gönderemez geçmiş olsun size. Evi alır almaz gönderecektiniz.
Şimdi çıkaramazsınız.
Maalesef sözüne güvendik. Evi yapılıyordu, çıkmaz diye dusunmedik. Normal bir insan yeni evine geçer, başını ağrıtmaz dedik
Avukata gerek yok. Notere gidin durumu anlatın yardımcı oluyorlar.Avukat arıyoruz. ihtarı da o çeksin diye bekliyoruz. Sözüne güvendik biz çekmedik maalesef
ihtar için ne zamanı beklemeliyiz? Kontrat da doluyor
Avukat gönderir ihtar niye gonderemesin. Ev ona kalacak değil. Kontrat da bitiyor zaten. Kontrat biter bitmez 3 ay içinde çekebiliyoruz. 6 ay dolunca da dava açılıyor dedi arzuhalci. Önden bir onunla görüştüm ama emin değilim tabiAvukatı tutunca ihtar gönderemez geçmiş olsun size. Evi alır almaz gönderecektiniz.
Şimdi çıkaramazsınız.
Avukat gönderir ihtar niye gonderemesin. Ev ona kalacak değil. Kontrat da bitiyor zaten. Kontrat biter bitmez 3 ay içinde çekebiliyoruz. 6 ay dolunca da dava açılıyor dedi arzuhalci. Önden bir onunla görüştüm ama emin değilim tabi
Evet maalesef. Biraz da annem sebep oldu. işte zaten çıkacaklar, insanları darlamayalim dedi. iyi niyetinin sonucuEvi alır almaz 1 ay içinde yapmanız gereken bir işlemdi o. Bundan sonra işiniz daha sıkıntılı.
Adamın hakki olmasa çıkartabiliyorsan çıkart demez di.Ne hakkı bu anca kul hakkı olur. Kiracı olarak ben adamı aç gözlü ve çirkef buldum.
Evet maalesef. Biraz da annem sebep oldu. işte zaten çıkacaklar, insanları darlamayalim dedi. iyi niyetinin sonucu
hayir guvenmeyecektiniz söz ücar yazı kalır, tapuyu alinca ihtar cekmeniz gerekiyordu diye biliyorum.Maalesef sözüne güvendik. Evi yapılıyordu, çıkmaz diye dusunmedik. Normal bir insan yeni evine geçer, başını ağrıtmaz dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?