- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
3 senedir kurtulamadığım tekrarlanan sivilcelerim vardı. çok yöntem denedim ama bi ara düzeliyor sonra tekrar eski haline dönüyordu,üstelik yağlı baharatlı gazlı yiyeceklerde yemiyorum. 10 gün önce cildiyeye gittim,doktor uzaktan şöyle bi bakıp,yaşımı sordu 26 olduğunu söleyince bu normal deil senin sivilcelerin iltihaplı çıban gibi çıkmış oynama sıkma sakın dedi, yüzümün her yerinde yok sadece çene bölgemde,fondotenle falan kapatılıo çok göze batmıyo ama yinede çok canımı sıkıodu...
doktor
aknılıox jel%4
benzamıcn vede antibiyotik verdi(aksef)
hergün düzenli ilacımı içtim,gece yatarken benzamıcn sürdüm,sabah öğle akşam aknılox jelimi sürdüm sivilce üstelerine,şimdi sadece lekeleri kaldı.. yeni sivilce çıkmıo yüzümde bi iki tane çıkmıştı onların üstünede kremleri düzenli sürdüğüm için hepsi daha çıkmadan kuruyup gitti.aknılox jel sivilceyi dha çıkmadan kurutyo. yaklaşık 2 ay daha bırakmadan devam edicem kremlere,sanırım artık sivilce sorunu yaşamıcam:hooray:
doktor
aknılıox jel%4
benzamıcn vede antibiyotik verdi(aksef)
hergün düzenli ilacımı içtim,gece yatarken benzamıcn sürdüm,sabah öğle akşam aknılox jelimi sürdüm sivilce üstelerine,şimdi sadece lekeleri kaldı.. yeni sivilce çıkmıo yüzümde bi iki tane çıkmıştı onların üstünede kremleri düzenli sürdüğüm için hepsi daha çıkmadan kuruyup gitti.aknılox jel sivilceyi dha çıkmadan kurutyo. yaklaşık 2 ay daha bırakmadan devam edicem kremlere,sanırım artık sivilce sorunu yaşamıcam:hooray:
Son düzenleme: