Çıkma Teklifi mi bu ?

Arkadaşlar .
Bi süredir öyle yazıştıgım biri vardı . Bilenler bilir . Ve bana sağlık raporu lazım oldu . Kendisi doktor . Dedim ki sizin orda veriyor musunuz ?
Sana belki veririm dedi .
nasıl yani dedim rüşvet mi istiyorsun ?
Evet Dedi
yemegimi ismarlarsan veririm .
Ben şaşırdım beklemiyordum . Olur tabi dedim . Yani o an öyle diyebildim . Ama anlamadım da .
Bu bir çıkma teklifi mi ?

Eski konunuza göz gezdirdim de adam niyetinin takılmak olduğunu söylemiş zaten size. Bu bi çıkma teklifiyse bile herşeyi bildiğinizi ve kabul ettiğinizi varsayip ciddiyetsiz görüşmeler yapıcaktır sizinle. Unutulmayan eski sevgili hikayesinden nefret ederim zaten. hayatımda kimseyi istemiyorum -flörtlerim dışında- demişken beklentiye girmeniz hayal kırıklığından başka bişey olmaz. Boş yere uzülen olmayın derim ben

bu adam benim öğretmen olduğumu ve oturduğum apartmanı öğrenmiş. annesini yollamış, annesi de apartmandaki kuaförlere bu apartmandaki öğretmen hanım kız nerde oturuyor diye sormuş, bizim kapıyı bulmuş, çalmiş, kapıda derdini anlatmış, annem ben evde yokken bu kadını içeri almış:KK57::KK57::KK57::KK57: sohbet etmişler
eve gelince de sana birini buldum, hem de doktor , böyle böyle oldu diyor bana:KK70::KK70::KK70::KK57::KK57::KK57::confused::confused::confused:

Kismet zorla bulmus yani :KK57::63::63: Vallahi billahi kismet her sey :KK12:

'kısmet her sey' derken? :KK49:
onunla evlenmedim canım, yani görmeyi bile kabul etmedim, anasının eteğinin altından çıkamayan adamı ne edeyim, ister doktor olsun, ister ceo:63:
annem bir ara benim evlenmeme takmıştı da, butun kabahat onun canım:cool:

Ters yazdim, her sey kismet dicektim :KK70:

Arkadaşlar .
Bi süredir öyle yazıştıgım biri vardı . Bilenler bilir . Ve bana sağlık raporu lazım oldu . Kendisi doktor . Dedim ki sizin orda veriyor musunuz ?
Evet Dedi
Ben şaşırdım beklemiyordum . Olur tabi dedim . Yani o an öyle diyebildim . Ama anlamadım da .
Yemeğe çıkma teklifi bu. :) Seni daha yakından görmek ve tanımak için söylemiş olabilir. Ama sevgili olma anlamında değildir yani.

Yemek teklifiyle - yatma teklifi arası gibi bi şey geldi bana!!!

Konun devamını bilsek faydalı olacak
Yok artık :KK57:ne alakasız bir yorum bu yahu. Adam alt tarafı yemek teklifi etmiş,evlilik teklifi etse nasıl birsey gibi gelecekti acaba size.Gerçi siz yemek teklifiyle olayı zirveye taşımışsınız zaten...:stop:

Arkadaşlar .
Evet Dedi

Çıkma teklifiyle alakası yok :KK70:
Sadece yüzyüze, başbaşa olmak istiyor

çıkma teklifi değil ama bir asılma durumu var bence. etkilenmemiş olsa yemek lafı etmezdi.gel tabi veriririz yardımcı olurum derdi. yani öylesi arkadaşça bir yaklaşım olurdu. ama başbaşa vakit geçirmek için fırsat olarak kullanmış.
Yani ben birden fazla gazla durumu yanlış yorumladım desenizee
.Acemiliğime sayın :KK48:
hayat bu kadar kasmaya gelmez.
bu adam belli ki hoşlandığınız biri, size de sevimli bir buluşma teklifiyle gelmiş. eğer adamdan hoşlanıyorsanız ona bir öğle yemeği ısmarlayın, eğer onun derdi yemeği beleşe getirmekse en fazla niyetini öğrenmiş olursunuz ve araya mesafe koyarsınız. bu kadar takılmayın, gidin güzel bir yemek yiyin ve onunla sohbet edip raporunuzu alın.

Öyle yapıcam :KK51:

yani kızlar ben açıkçası hoşlanıyorum adamdan .
Benim öncekini de iyice kazıyıp atmak için birini istiyordum hayatımda ama tabi yoldan birini tutup çevircek değilim :KK70:

Daha önce bana
Hayatımda kimseyi istemiyorum :KK66: Flirtlerimm hariçç diyen biri olablir.
Ancak ondan sonra buraki yorumları dikakte alıp konuşmamıştım .
O konuşmaya çalışıyor şu sıra :/

Dün birden öyle diyince çok şaşırdım . Çıkma teklifi sandım ben de.

Kendimi kaptırmadan bi iki görüşeyim bakayım. Yemekten sonra yazarım yine :KK66:

yani kızlar ben açıkçası hoşlanıyorum adamdan .
Benim öncekini de iyice kazıyıp atmak için birini istiyordum hayatımda ama tabi yoldan birini tutup çevircek değilim :KK70:

Daha önce bana
Hayatımda kimseyi istemiyorum :KK66: Flirtlerimm hariçç diyen biri olablir.
Ancak ondan sonra buraki yorumları dikakte alıp konuşmamıştım .
O konuşmaya çalışıyor şu sıra :/

Dün birden öyle diyince çok şaşırdım . Çıkma teklifi sandım ben de.

Kendimi kaptırmadan bi iki görüşeyim bakayım. Yemekten sonra yazarım yine :KK66:
Evet evet yaz bekliyorum ben devamını:)

Cıkma teklıf etmıs acıkcası.Kendısı davet etse yemege belkıde sen gerı adım atacaksın.Agırdan alarakdan teklıf etmıs yemege goturursen bır sonrakı seferede o senı goturecek ve boyle baslayacak fılm ısde.

Tanışmak için bir teklif sadece... Asıl yemekten sonra belli olur her şey. :KK69:

Arkadaşlar .
Evet Dedi

çıkma teklifi mi derken neyden bahsettiğine bağlı. yani yemeğe çıkalım demiş. bence bu bir çıkma teklifi oluyor.

ama direk sevgili olma manasında soruyorsan o değil. daha çok seni tanımak istiyor gibi.

bundan sonraki aşama sevgililik olabilir.

hoşlanıyorsan yemeğe git, tanı olursa olur.

çeyizi gelinliği falan hazırla. eksik gedik kalmasın. sonuçta yemek ısmarla demiş niyeti ciddi yani belli.

Summe Summe can, adamdan hoşlanıyorsu , git güzelce vakit geçir derim. Her şey güzel giderse sevgili olabilirsiniz pekala , neden lmasın ? Belki sen adamı tanıyınca istemiceksin , belli mi olur ? Fazla kasmadan , düşünmeden git derim gazan mübarek olsun :KK50:

X