Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
Seni ayartmaya çalışıyo bence inanma canım niyeti kötü bikaç gün takılır alacağını alır sonrada topuk, gerçekten hoşlansa ve birlikteliğe adım atmak istese öyle ezik gibi rapora karşılık yemeğe götür gibi saçma cümle kurmaz aklını kullan kendini kullandırma
Yemek teklifiyle - yatma teklifi arası gibi bi şey geldi bana!!!
Konun devamını bilsek faydalı olacak
Seni ayartmaya çalışıyo bence inanma canım niyeti kötü bikaç gün takılır alacağını alır sonrada topuk, gerçekten hoşlansa ve birlikteliğe adım atmak istese öyle ezik gibi rapora karşılık yemeğe götür gibi saçma cümle kurmaz aklını kullan kendini kullandırma
Valla soktayim! Bu kadar mi umitsizsiniz hayattan ve asktanYemek teklifiyle - yatma teklifi arası gibi bi şey geldi bana!!!
Konun devamını bilsek faydalı olacak
En guzel cevap bu cevaphayat bu kadar kasmaya gelmez.
bu adam belli ki hoşlandığınız biri, size de sevimli bir buluşma teklifiyle gelmiş. eğer adamdan hoşlanıyorsanız ona bir öğle yemeği ısmarlayın, eğer onun derdi yemeği beleşe getirmekse en fazla niyetini öğrenmiş olursunuz ve araya mesafe koyarsınız. bu kadar takılmayın, gidin güzel bir yemek yiyin ve onunla sohbet edip raporunuzu alın.
En guzel cevap bu cevap
Sacma sapan yorumlara takilip aklini karistirma.
Ye yemegini, al raporunu
Aynen öyle. Bilerek yazıyorlar bence, yok degilse durum cidden vahim
bir de ben hayal gücümün aşırı gelişmiş olduğunu sanırdım. pes dedim yani :)
Oyle de olmaz. Annesini salar.Nasıl bir cümle kurar mesela? Evlenme mi teklif etsin direk kıza?
Aynen öyle. Bilerek yazıyorlar bence, yok degilse durum cidden vahim
Oyle de olmaz. Annesini salar.
Yillar once benzer bir durum yasamistim. Beni takip etmiş, sonra da annesini yollamisti kocaman adam
Oyle de olmaz. Annesini salar.
Yillar once benzer bir durum yasamistim. Beni takip etmiş, sonra da annesini yollamisti kocaman adam
bu adam benim öğretmen olduğumu ve oturduğum apartmanı öğrenmiş. annesini yollamış, annesi de apartmandaki kuaförlere bu apartmandaki öğretmen hanım kız nerde oturuyor diye sormuş, bizim kapıyı bulmuş, çalmiş, kapıda derdini anlatmış, annem ben evde yokken bu kadını içeri almış