Çıkma Teklifi mi bu ?

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.381
Arkadaşlar .
Bi süredir öyle yazıştıgım biri vardı . Bilenler bilir . Ve bana sağlık raporu lazım oldu . Kendisi doktor . Dedim ki sizin orda veriyor musunuz ?
Sana belki veririm dedi .
nasıl yani dedim rüşvet mi istiyorsun ?
Evet Dedi
yemegimi ismarlarsan veririm .
Ben şaşırdım beklemiyordum . Olur tabi dedim . Yani o an öyle diyebildim . Ama anlamadım da .
Bu bir çıkma teklifi mi ?

eski konunu hatırlatır mısın??? çıkma teklifi gibi niyeti farklı değilse

Öylesine demiş gibi görünüyor. Hatırlıyorum seni eski konundan. Erkeklerin öyle her lafina anlam yuklememek lazim ya, deneyimledim.
Yaa öyle mi dersin .
sonra neden bilmiyorum cekindim . Dedim bu planı değiştir sen bence dedim .
Gitti senin rapor dedi .
Ya rapor önemli değil en kötü gider hastaneden alırım da .
Ne biliym .
Boşa mi heyecan yapıyorum

çıkma teklifi değil ama bir asılma durumu var bence. etkilenmemiş olsa yemek lafı etmezdi.gel tabi veriririz yardımcı olurum derdi. yani öylesi arkadaşça bir yaklaşım olurdu. ama başbaşa vakit geçirmek için fırsat olarak kullanmış.

hayat bu kadar kasmaya gelmez.
bu adam belli ki hoşlandığınız biri, size de sevimli bir buluşma teklifiyle gelmiş. eğer adamdan hoşlanıyorsanız ona bir öğle yemeği ısmarlayın, eğer onun derdi yemeği beleşe getirmekse en fazla niyetini öğrenmiş olursunuz ve araya mesafe koyarsınız. bu kadar takılmayın, gidin güzel bir yemek yiyin ve onunla sohbet edip raporunuzu alın.

Çıkma'dan kastınız dışarı çıkıp görüşmekse evet öyle bir teklif olmuş.

Bilemedim ki yani bir teklif yapmaya çalışmış olsa bile yüzüne gözüne bulastirmis gibi

belki takılma amaçlı belki birlikteliğe başlangıç. bundan sonrası yapacağı ataklara göre belli olur :)

Seni ayartmaya çalışıyo bence inanma canım niyeti kötü bikaç gün takılır alacağını alır sonrada topuk, gerçekten hoşlansa ve birlikteliğe adım atmak istese öyle ezik gibi rapora karşılık yemeğe götür gibi saçma cümle kurmaz aklını kullan kendini kullandırma

İlgisini çekmişsiniz,tanımak istiyor sizi gibi. Ama hemen farklı yormayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…