Çıkarttığı Gazın Üstüne Parfüm Sıkan ve Horlayan Sevgili !!

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
en yakın arkadaşımın sevgilisi kızın yanında gaz çıkarıyor ve pantolonunun arka tarafına kızın parfümlerini sıkıyormuş!!! birde geceleri çok yüksek sesle horluyormuş... bana anlattı bugün gülme geldi :nazar::KK52::KK52::KK52::KK52: sizin aşık olduğunuz adam zamanla bunları yapsa ne yapardınız heheh :KK9::KK9:

aman allahımm!!... yani çok büyük konuşmak gibi olmasın ama ben direk soğurum yaa.zaten en ufak bişeyde karşımdaki erkekten soğruyuveriyorum:KK53:

böyle biri sevgiliden öte eş, nişanlı falan olsa daha bi samimiyetle neler yapar acaba? devamı az sonra gibi. bu ne ya? ben kesin soğurdum:KK20:

ben evli değilim ama zaten evlenene kadar taraflar ayrı evde yaşadıklarından bu tür iğğrençlikleri ! göremiyolar herkes takıo takıştırıyo parfümleeri sürüyo sürüştürüyo kırım kırım kırıtıyo.. sonra aynı evde yaşamaya başlayınca o süperman olan adam bi anda gaz çıkarmaya horlamaya yani insansı özellikler göstermeye başlıyo... e yani herkesin eşi yapmıyomu böyle şeyler lütfen samimi olun.. gerçi kim çıkıp da benim eşim gaz çıkardı der nette .. o da ayrı bi cesaret ister heheueheuh kimse yoğurdum kara demez :KK70: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK49:

:KK1: ay çok güldüm :KK1:

İyi de benim eşim de zart zart öttürür yanımda banyoda çok afedersiniz yapmıyo değil.Sağlıklı her insan gaz çıkarır.Ama gazı geldiği zaman poposuna parfüm sıkmıyo alev alsın diye yani...

horlaması neysede gaz cıkarma olayına dikkat edebiliriki tarafda eger tutulmıycak birsey olsaydı hicbir ortama girilmezdi heralde :KK9: ama ben tiksinirdim bide cok rahat yapan adamlar var ya :KK36:

bugün misafirler vardı karnım nasıl ağrıodu kaçıorum odaya küçük çocklar peşimden gelio abla die patlıcam sandım:KK9:

ter koktugunu hıssedıp parfum sıkması normalde boylesını de ilk defa duymustum...
ay ne bılıyım ben soğurmuydum acaba:44:
soğumazdım herhalde cok sevıyorsam guler gecerdım:44:
bilemedim şimdi:44:
:KK1:

X