çıkan kiracı 15 gündür eşyalarını almıyor.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
kafayı yiyeceğim ya..eşyalarını gel al diyince de çirkeflkle suçluyor..evden fiilen çıktı kontrat bitti..adam memleketinde eşyaları alma zahmetine katlanmıyor..

kafayı yiyeceğim ya..eşyalarını gel al diyince de çirkeflkle suçluyor..evden fiilen çıktı kontrat bitti..adam memleketinde eşyaları alma zahmetine katlanmıyor..
Almıyorsa polise savciliğa fln bildir sonrada eşyalarını kapıya koy.yada kalsın kirayı ödemedi diye git şikayet et.ben aylarca bekledim sonrada hepsini çöpe çikardım gelmedide zaten

Noterden ihbarbame yollayın 15 gün içinde evi boşaltması içini iadeli tahahütlü adresine postalayın 15 gün sonunda boşaltmazsa savcılıga gidip tahliye davası açmanız gerekiyor

Noterden ihbarname gönderin bencede. Sonra yine almazsa savcılıga gidersiniz ve muhtemelen onlarda polis esliğinde evi boşalttırırlar.

polise falan başvurmadan eşyalarına dokunma. sonra kendi evinde haneye tecavüzden sıkıntı yaşarsın. konuşmaları da ya msjla yap ya da konuşurken ses kaydı yap. evet ses kaydı resmi delil yerine geçmiyor ama hakimin nezdinde bi fikir uyandırıyo hani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…