• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkamadım işin içinden. .

Ben sadece ona kiyamadigim için ısrar etmiştim ama
hepiniz ayrı ev diyorsanız var muhakkak bi doğruluk payı .
Benim Evimin yakınlarında bi ev bakmaya başladım onun için. .
Teşekkürler. .

Ben seni cok iyi anliyorum. Benim de uni okuyan bir kardesim var. Mesela o olsaydi ben de senin gibi hisseserdim.. ama cidden dusununce sikinti yasarsin cnm esinle. sen de bunalirsn bir sure sonra..geceleru banyo yapmak bile sikinti olur dusunsene .

canım her iki taraf içinde hayırlısı bu olur haklı çocuk ev ev üstünde olmaz size yakın tutsun ilgilenirsin böylelikle rahatlıkla sürekli şimdi üzülüyorsun ama ileride sağlıklı kararın bu olduğunu anlayacaksın :)

Kardeşinize olan sevginizi anlıyorum, çok güzel bir şey ama şöyle düşünün, artık kaç yaşında insan, kendi ayakları üzerinde durması en sağlıklısı. Elbette zorlandığı, yardıma ihtiyacı olduğu anlarda elinizi uzatırsınız ama onun dışında onun kişisel gelişimi için yalnız yaşaması inanın çok daha faydalı olur. O benim bebeğim, şuana kadar ona ben ve annem baktık düşüncesini de bir kenara bırakma zamanınız geldi bence, artık bakıma muhtaç o küçük çocuk değil neticede.

Ben seni cok iyi anliyorum. Benim de uni okuyan bir kardesim var. Mesela o olsaydi ben de senin gibi hisseserdim.. ama cidden dusununce sikinti yasarsin cnm esinle. sen de bunalirsn bir sure sonra..geceleru banyo yapmak bile sikinti olur dusunsene .
oraları hiç düşünmedim canım ben :)

canım her iki taraf içinde hayırlısı bu olur haklı çocuk ev ev üstünde olmaz size yakın tutsun ilgilenirsin böylelikle rahatlıkla sürekli şimdi üzülüyorsun ama ileride sağlıklı kararın bu olduğunu anlayacaksın :)
Evet haklisiniz galiba .
Sürekli elim üzerinde olacak zaten yemeğe filan cagiracagim sürekli .
Eşimle de konuştuk mangal vs yaparız dedik hafta sonları :) benim De aklıma si geldi hani esimle kavga dahi edemem
kardeşim müdahil olur illa ki
Düşünsenize evde esimle bazen tartışıyoruz konuşmuyoruz bazen illa kardeşime de yansır bu durum..
Ev bulana kadar kalsın diyorum simdu arıyorum zaten bi yandan da..

Kardeşinize olan sevginizi anlıyorum, çok güzel bir şey ama şöyle düşünün, artık kaç yaşında insan, kendi ayakları üzerinde durması en sağlıklısı. Elbette zorlandığı, yardıma ihtiyacı olduğu anlarda elinizi uzatırsınız ama onun dışında onun kişisel gelişimi için yalnız yaşaması inanın çok daha faydalı olur. O benim bebeğim, şuana kadar ona ben ve annem baktık düşüncesini de bir kenara bırakma zamanınız geldi bence, artık bakıma muhtaç o küçük çocuk değil neticede.
evwt haklisiniz
ona yakınımda iken de yardımcı olabilirim
işte hani bi laf var ya annelerin gözünde çocukları asla büyümez o lafı çok iyi anlıyorum şimdi. .
Ama haklisiniz onunda kişisel gelişimi için daha iyi olacak ..
yakınımda bi ev var bugün bakmaya gideceğiz esimle..
hayırlısı zaten en ufak ihtiyaçi oldu mu yanında olurum .

Evet haklisiniz galiba .
Sürekli elim üzerinde olacak zaten yemeğe filan cagiracagim sürekli .
Eşimle de konuştuk mangal vs yaparız dedik hafta sonları :) benim De aklıma si geldi hani esimle kavga dahi edemem
kardeşim müdahil olur illa ki
Düşünsenize evde esimle bazen tartışıyoruz konuşmuyoruz bazen illa kardeşime de yansır bu durum..
Ev bulana kadar kalsın diyorum simdu arıyorum zaten bi yandan da..
bak ne güzel konuştun işte düşününce sende olmayacağını anlıyorsun bu harika bir fikir yemeğini sende yer arada gider evini toparlarsın sen zaten elini çekmezsin üstünden eşinle tartışsan oda etkilenir sinirlenir ortalık hepten savaş alanına döner küçücük kavga büyür eşin sesini yükseltse dayanamaz kıyamaz sana

ev bulana kadar sizle otursun...sonra ayrı eve çıksın..arada yemeğe alırsınız falan..
buarada eşinizde kardeşinizde çok düşünceli insanlarmış..

eşinizde sizde hoş düşünüyorsunuz ama ev üstünde ev olmaz yarın eşinizin kardeşlerine de kapı açarsınız demedi demeyin;)
yakında bir ev tutsun istediğinizde gözünüz üstünde olur adam memur özel bir hayatı olacaktır muhtemelen ;)

Back
X