- 11 Nisan 2013
- 85
- 26
- 98
- Konu Sahibi WhitePrenses
size bir sorum olacak. Ben yaklaşık 1,5 yıldır ortodonti tedavisi gördüm ve inşallah eylül ayında tellerim çıkartılacak yalnız şöyle bi PROBLEM var. Benim ön dişlerimden birisi morardı yani zaten sağlıksızdı bunu ortodonti tetiklemedi ve benim kliniğim ortodonti üzerine henüz zirkonyum kağlama için doktorumdan tavsiye almadım.Çok iyi bir doktor sertifikaları da var ve aldığı bir eğitim de ÖN DE TEK DİŞE ZİRKONYUM yapılabilir diyo aslında kendisi de yapabilir ama ben ona yaptırdıgım bir İMPLANTTAN memnun kalmadıgım ıcın guvenım yok pek.
ŞİMDİ SİZE SORUM ŞU
Zirkonyum yaptıran ve memnun kalan arkadaşlar bana doktor ve klinik ismi verebilir mi ben zaten diğer dişimden de vazgecmeye razıyım yanı yeter ki düzelsin,ön 2 dişim için istiyorum.Araştırmadıgım site doktor kalmadı tavsiyesiz yaptıramam bu işi,lütfen desteklerinizi bekliyorum..
ŞİMDİ SİZE SORUM ŞU
Zirkonyum yaptıran ve memnun kalan arkadaşlar bana doktor ve klinik ismi verebilir mi ben zaten diğer dişimden de vazgecmeye razıyım yanı yeter ki düzelsin,ön 2 dişim için istiyorum.Araştırmadıgım site doktor kalmadı tavsiyesiz yaptıramam bu işi,lütfen desteklerinizi bekliyorum..