Bebek Beslenmesi çiğneyemiyoruz:((( yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeseze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
845
2
96
Manisa
arkadaşlar oğlum yaşına girmek üzere. ancak çiğneme alışkanlığı yok. ufak bir parça dahi ağzına versem ne var ne yoksa kusuyor. nasıl alıştırmalıyım? tecrübeli annelerimiz bana yardımcı olur musunuz?

canım ilk verdiğin yemekleri tamamen rondodanmı geçiriyodun.bence en baştan çatalla ezerek verseydin öle olmazdı.pes etme yavaş yavaş alışcaktır.üzülme

benim bebegimde 12 aylık o da çiğneyemiyor.ilk başta ben ezerek verdim yine yiyemedi defalarca denedim ezerek vermeyi.inşallah alışır zamanla.. zaten iştahsız birde pütürlü verdim mi hepten yemiyor....

senmi benmi benim oğlum da iştahsız pütürlü şeyleri verince tükürüyor ya da kusuyor biraz ısrar edince ne yapacağımı şaşırdım tek sağlıklı olsunlarda ama görünüşte te zayıf tabi nasıl alıştırıcam hiç bilmiyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…