Merhaba canım anneler 19 aylık kızıma çiğnemeyi öğretemedim doğduğundan bu yana reflübü ve midede fizyolojik sorunu vardı hep kusuyordu hep iştahsız asla yemezdi çareyi püre beslemekle buldum güzel kilo aldı püreyide yemiyor ama bir hata daha çizgi film izlerken bi şekilde yeriyorum. 5 ay sonra işe başlayacağım kreşe gidecek hiç kimse yediremez çiğnemeyi bilmiyor eline aldığı tük yiyecekleri yiyecek olduğunu anladığı an atıyor kaçıyor her yolun denedim beraber masada oturuyoruz beni yerken görünce bile midesi bulanıyor bugünlere kusarak geldik hep onun travması var kızımda sanınım ama şükürler olsun kusmak bitti gibi ağzına küçücük bi tane gelse kusardı bende kusmasın dile bilendir yapardım ama artık kendi çiğnesin yesin istiyorum çok üzülüyorum çare arıyorum aç bıraktım yer diye günlerce yemedi sonra tekrar püreye dönmek zorunda kaldım emzirilorum ama sütde yokki dudak tiryakisi sadece ergıterapi araştırıyorum çok da umutlu değilim ergoterapiden ama başlayacağız Lütfen benim gibi olan var mıydı ne çare buldunuz söyler misiniz teşekkür ederim