Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Function sam_counter is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1198)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Filter sam_keyword_ads is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1165)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Function sam_counter is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1198)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[1116942] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Çığlık Çığlığa

seyran

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
643
Yer
Hollanda
<div class="bbWrapper"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px">VEFA..<br /> <br /> Kimine göre bir semt adı, kimine göre bir lise adı, kime göre ünlü bir Boza markası...<br /> <br /> Oysa bence vefa çok önemli bir olgudur, seni var edene, acılarına merdiven dayayanlara,<br /> <br /> Dost elini tutanlara, düşecekken kaldırana gösterilecek ilgidir, sevgidir vefa....<br /> <br /> Oysa şimdi bir bakıyorum da çevreme Balıkçısından, manavına, Bakkalından, Marketinlar zinciri patronuna,<br /> <br /> Gazetecisinden, şairine, yazarına ve En ünlü sanatçısına kadar Vefayı bilen ve uygulayan neredeyse hiç yok, daha doğrusu bilen çok da uygulayan yok... Artık insanlık kimden ne koparırım dan başka bir şeyi düşünmüyor.<br /> <br /> Baba oğula kazık atmak peşinde, Ağabey neredeyse öz kız kardeşine sarkacak...<br /> <br /> Ortalık buram, buram hainlik kokuyor, buram buram sahtekarlık....<br /> <br /> Öyleki sokakta terkedilmiş bir bebek görseniz, büyüyünce bana kazık atarmı diye düşünüp , vazgeçiyorsunuz onu sıcak bir yuvaya götürmekten. Çünkü artık bu dünyada Halk , Devletine, Devlet, Halk&amp;#8217; a kazık atıyor..<br /> <br /> Vatandaş vergi kaçırıyor, Elektriği , suyu kaçak kullanıyor. Devlet 1 lirayı 3 lira alıyor.<br /> <br /> <br /> <br /> Çocukken anlatılan aşk hikayelerini heyecanla dinler, heyecanla okurdum.<br /> <br /> Leyla &amp;#8211; Mecnun , Kerem &amp;#8211; Aslı ve daha niceleri....<br /> <br /> Hayran olurdum onları dienler yada okurken, oysa şimdi aşklar gözlerde başlayıp, yatak ta bitiveriyor...<br /> <br /> Ankarada oturan bir kız yada Erkek internetten sevgili arıyor ve pat başka şehirde 1 günlük yada gecelik o dev gibi aşkını yaşıyor... Adamın biri kalkıp ,Aşık olup çılgınlar gibi sevdiği eşini bir başkası ile paylaşabiliyor utanmadan, kıskanmadan...<br /> <br /> Kadın kocasına doğum gününde Telekız armağan ediyor...<br /> <br /> Ve birileri halen bu dünyada nüfus arttırmak adına ağır çalışmalar yapıyor...<br /> <br /> Ben çocukken TRT de Nasrettin hocanın Seyahat Name adlı çizgi filmini, Barış abinin ADAM Olacak Çocuk&amp;#8217;unu, Öztürk Serengilleri vs izlerdim. Şimdi birileri onlara nasıl adam öldürülür, nasıl tecavüz edilir, nasıl çıplak gezilir, nasıl şiirsiz &amp;#8211;notasız şarkı söylenir, Arkadaşının sevgilisi nasıl ayartılır, Nasıl hakaret edilir onları öğretiyor.<br /> <br /> Avaz Avaz Susmayın...<br /> <br /> Açıkcası ben genç bir şair olarak bu gidişat dan hiç memnun değilim, ve benim gibi memnun olmayan çok az kişi tanıyorum.<br /> <br /> Ve Öncelikle Okulları tektek gezerek devletten hiçbir kuruş almadan en azından çevre bilincini yaymaya çalışan Prof.Dr Orhan Kural&amp;#8217;ı ayakta alkışlamak istiyorum...Ayrıca Televole Kültürüne karşı olduğunu avaz avaz haykıranlarında zamanla onların içine girdiğini görünce vay halimize diyorum....<br /> <br /> Şimdilerde bizlerde Manço Animasyon Ekibi, Grup Gönül Ekspresi ve Gökhan Karaduman olarak okulları geziyor onlara şiir dinletileri- konserler veriyoruz.<br /> <br /> Ama gel görki uçurumun kenarından ne kadar geri çekilebilir ve çekebiliriz onları göreceğiz...<br /> <br /> Hani Gelin Sizde AVAZ AVAZ SUSMAYIN...<br /> <br /> Barış Sevgi ve Aydınlık gelecekler Dileğiyle.. <br /> <br /> <br /> <br /> </span></span><br /> <br /> alinti</div>

Back