çiğköfteye aşeriyorummm.imdatt.

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
arkadaşlar canım acayip çiğköfte istiyor.gece yatakta kokuyor resmen.doktorum kesinlikle yemememi söyledi.bir lokma bile alırsan ondaki bakteriler bebeğe geçermiş.şimdi aklıma geldi acaba etsiz çiğ köfte yesem bişey olurmuki.doktorada sormadım.sizce?

aynen bende senin gibiyim canım etsiz ye çiğ köfteyi bi sorunolmaz korkma yerimseniben

tabiki bisiy olmaz ben hep yiyorum ne olcakki bulgurdan..icine htta domates suyu yap besleyici oluyor...ama baharati az kullan..cigköftede zararli olan et onu cikar ye

Ye canım hiç bişi olmaz Etsiz ye ama....hatat sağlıklı bile
azda acı kattır içine ohhh yanındada ayran mis:))
afiyet olsun:)

benimde çok hoşuma gidiyor bol limonluu... :)) kısırada , çiğ köfteyede aşerdim... zaten aldıklarımız etsiz çiğ köfte alırken soruyorum ondan bi zarar yok bence , sonuçta bulgur domates salçası falan var içinde...ben acı şeyleride seviyorum ama... acının zararlı olduğunu duymadım hiççç...

Ayy yutkundum valla billa canım çekti hee, aha şimdi biyerim şişcek cokacimcoook

arkadaşlar canım acayip çiğköfte istiyor.gece yatakta kokuyor resmen.doktorum kesinlikle yemememi söyledi.bir lokma bile alırsan ondaki bakteriler bebeğe geçermiş.şimdi aklıma geldi acaba etsiz çiğ köfte yesem bişey olurmuki.doktorada sormadım.sizce?

canım çekti yaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:cokacimcoook

ben hamileyken et yerine haşlanmış patates koyup yapıyordu eşim.inan bana o kadar güzel oluyorduki.tavsiye ederim:)

ben iki hanileliğimde de bu nda da
çiğküfteyi yedim
hemde normal bildiğimiz etli falan

sep kimyonu ye bişi olmaz

hatta ilk aylarda çiğ köfteden başka bişi yiyeemediğim oldu

urfalı tanıdıklar var..etsiz yapıyorlar..onlar içine yağda kırılmış yumurta katıp iyice yoğuruyorlar et yerine..boollca limon sıktım,ayranla beraber çatlayana kadar yedim..mutlaka etsiz yenmeli..hep canım ekşili bişeyler istiyo zaten..çiğ köfteye asla hayır demem..

bende 33 haftalık hamişim ve canım istediğinde yedim ama bulgurlu olanından ne olucakki tabiki çiğ etten uzak kalıcaz ama yerine göre sucukta yedim salamda insan yemesse anormal olur yani canını boşun açektirme ara eşini alsın afiyetle ye

pff aynı şekilse canım çekti gece gece uğraştırcan beni.

Canım şimdi iki domatesi al güzelce rendele o rendeyi ince bulgura iyice yedir üstüne kaynamış suyu dök kapağını kapat çeksin.

O sırada bi soğan çek rondoda yada rendele sonra güzel bi dizi bul geç tv karşısına
malzemeleri yedire yedire yoğur
malzemelerde bi kaşık salça keyfine göre pul biber 2 diş ezilmiş sarımsak kimyon tuz maydonoz.
He bulgur iki su bardağı

Sen tabi yedi. Rahatladinn ben en son Ramazan'ın bitmesine 3 gün varken yedim etsiz tabi a rasi biraz açılsın diye bekliyorumsuan ağzımın suyu çekildi

ben bilmeden ilk zamanlarda yemiştim sonradan öğrendim yenmemesi gerektiğini.umarım bir şey olmaz.
şimdi eşim bana etsizinden yapıyor.afiyetle yiyorum.ama acılı yiyorum.yememem mi lazım anlamadımki acı da mı yasak?ben baharat çok severim.yemeklere de bolca katarım.bebeğime eziyet mi ediyorum.????????????

bende yedım... canım ıstıyodu patlayana kadar degıl nefsımı koreltmek ıcın 1-2 tane yedım...
bısey olmaz ya oturup 3 ogun yeme tabı de arada 1 tane agzına atsan bısey olucagını sanmıyorum walla.cogu ınsan bunun sakıncalı oldugunu bıle bılmıyor...
:icecream:

X