H HuzurZ Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 53 Emoji Skoru 16 Puanlar 3 Yaş 32 3 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi HuzurZ #1 Merhaba 29 haftalıkken 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Şuan 33 haftalık olduk bebeğim bu hafta doğsa ciğer geliştiricinin faydası olmuş mudur.
Merhaba 29 haftalıkken 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Şuan 33 haftalık olduk bebeğim bu hafta doğsa ciğer geliştiricinin faydası olmuş mudur.
Kedili ve Bebeli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 3.105 Emoji Skoru 4.337 Puanlar 83 3 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi HuzurZ #2 3 doz yapılması gerekiyor diye biliyorum onu kuzum. Bana da, kuzenime de , bir arkadaşıma da üçer doz yapıldı. Sonuncu dozdan sonra 1 ay gecince tekrarlamak gerekiyor diye biliyorum. Gene doktoruna danış en güzeli sen
3 doz yapılması gerekiyor diye biliyorum onu kuzum. Bana da, kuzenime de , bir arkadaşıma da üçer doz yapıldı. Sonuncu dozdan sonra 1 ay gecince tekrarlamak gerekiyor diye biliyorum. Gene doktoruna danış en güzeli sen
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 10.909 Emoji Skoru 17.543 Puanlar 498 3 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi HuzurZ #3 Bebek kızsa işe yarıyor. Kızların ciğerleri daha çabuk gelişiyor sanırım kızım doğduğunda ağlamış oğlum ağlamamış
Bebek kızsa işe yarıyor. Kızların ciğerleri daha çabuk gelişiyor sanırım kızım doğduğunda ağlamış oğlum ağlamamış