• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciğer geliştirici iğne ve bebeğin hareketlerine etkisi

gazelsii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
37
17
3
26
Herkese merhaba dün ve önceki gün ikişer dozdan toplam 4 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum ikiz gebelik benimki bebeğin hareketlerinde azalma var kıpırtı var ama çok çok azaldı hareketleri normal mi bu sakinleştiler biraz telaşlıyıö tecrübeli annelerden yorum almak istiyorum

Herkese merhaba dün ve önceki gün ikişer dozdan toplam 4 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum ikiz gebelik benimki bebeğin hareketlerinde azalma var kıpırtı var ama çok çok azaldı hareketleri normal mi bu sakinleştiler biraz telaşlıyıö tecrübeli annelerden yorum almak istiyorum
Merhabalar kaç haftalık vuruldunuz acaba bende ikiz gebeyim 26+3 28 de vurulcamı söyledi doktorum bir sorun yasadınız mı

İiyimi bebişler ve kaçıncı haftadasınız siz

Merhabalar kaç haftalık vuruldunuz acaba bende ikiz gebeyim 26+3 28 de vurulcamı söyledi doktorum bir sorun yasadınız mı
32 de felan vuruldum diye hatırlıyorum ard arda iki gün toplam 4 doz bebeklerim üç dört gün biraz hareketsizdi kıpırtı tek vardı sonra düzeldi hareketşeri

Back