ben 12 numarayı sadece kuaförler yapabiliyo zannettim.meğer kolestonunda 12 numara boyası varmış.
acaba 12 numara turunculaştırma falan yaparmı?tam olarak nasıl bir sonuç verir?röflenin üzerine boyuycam.bi röfle yaptırıym dedim bin pişman oldumya senağlama
şu anda saçımın rengi kül rengi gibi.tam tarif edebiliyomuyum bilmiyorum ama canlı olmayan beyaza dönük bir sarı.üzerine 12 numarayla boyasam güzel olur diye düşünüyorum.sizce nasıl olur fikirlerinizi yazarsanız çooook sevinirim arkadaşlar
hatta resmimi koyabilirim...
saçlarını mafetmişsin.hala üstüne ne renk atsam diye düşünüyosun ne cesaret sendeki:) bu saça yapılcak tek işlem güzel bir renge boyatmak ve rengin aktığında güzel durması. bu işleri kesinlikle organik ürünler kullanan kuaförde yaptırman gerek. ayrıca beyaz tenlilere bence koyu saçlar çok yakışıyor.
canım çok haklısın ben beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm benive herm küçükken saçlarım sapsarıydı ama büyüdükçe açık kumral olmaya başladı o renk benim yüzümü çok solğun gösterdiği için bende hep siyah kullanıodum ama siyahta nasıl desem bi tuhaf oluodu ve sıkılmaya başladım ben küçüklükten sarışın yani orjinal sarışın olduğum için yakışıyor bana..Ama çakma sarışınlardan nefret ediyorum ya bide şunu anlamıyorum suratlarını kapkara yapıp brozlaşınca sanki çok güzel oluomuş gibi bide sarı saç yapıolar aynıı travesti gibi oluo ve herkezde benim gibi düşünüyor....:))) beyaz tenlilere derken ben de fikrimi söylemek istedim bence beyaz tenli olup da yüzü çok muntazam hatlı olanlara ya da renkli gözlü olanlara koyu saçlar çok yakışıor kumral biraz daha solgun gösterior sarı da daha havalı gösterior bence:)))
kesinlikle haklısın. bende sen gibi küçükken altın sarısı sonra acık kumral -kumral oldum. benim de gözler bal rengi arada elaya kaçıyo.
ya varya benim saçlar eğer ince telli olsaymış bitmiştim ben. yok yok şu ciğlikten kurtulum da kendim evde dibini köşesini yaparım:)
evet kızlar koleston 12/1 çok açık küllü sarısı çok gusel sanırım buna fil dişi rengi diyorlar öyle mi?
ben böle istiyorum işte. sizce bu çiğin üzerine kendimmi alıyım atıyım yoksa kuafore mi yaptırıyım.
bnmkilerde açık kumral sarı gibi. yüzümde sarımsı çok kötü duruyo gözlerim mavi ne renk yapmalıım sizce
bubles kızıl nasıl? http://makeover.ivillage.com/makeover/index.jsp bak bu siteey tıkla tamamı kuaforlerin kulalndıgı programlara benzer bir program bu.
resmini yukle sonra isterr makyajjj yappp isterr saçtan saç begenn :) super bişi
bu arada ben saçlarımı boyattım kızılayda prenses peruk'a. süper oldu. bundan sonra artık kendim yapabilriim o çiğlikten eser kalmadı
cnm o turunculuğu nasıl yok ettin ?ben de o dertten var kaç aydır sıkıldım şu saçlarımdan :a015:evet ama ben turuncudan cok cektım canım zamanında sımdı duzelmısken bıde rengı tutturmusken cok fecı bısı yaama preference ın kutudakı renkler gercekten harıka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?