denisse35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 306 1 116 33 İzmir 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #21 cok tesekkurlerr :) ya daha once kuafore acık kullu kumral bi renk boyamıstı baya aktı aktı aktı bir yıl falan hiç tamamen boyamadm renk gitti böyle kaldı dipleri ekstra acık dogal sarıyla boyuordum garnierin sanırım böyle oluyordu :)
cok tesekkurlerr :) ya daha once kuafore acık kullu kumral bi renk boyamıstı baya aktı aktı aktı bir yıl falan hiç tamamen boyamadm renk gitti böyle kaldı dipleri ekstra acık dogal sarıyla boyuordum garnierin sanırım böyle oluyordu :)
twiligt Aşığım aşık... Kayıtlı Üye 4 Nisan 2011 473 1 46 İçel Mersin 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #22 denisse35 .!.: canım çok sağol bal köpüğü biraz koyu olabilir ama altın sarısı iyi olur gibi ben araştıriyim o boyayı biraz Genişletmek için tıkla... Palette 10-65 altın sarısı kullan bence tatlım
denisse35 .!.: canım çok sağol bal köpüğü biraz koyu olabilir ama altın sarısı iyi olur gibi ben araştıriyim o boyayı biraz Genişletmek için tıkla... Palette 10-65 altın sarısı kullan bence tatlım
twiligt Aşığım aşık... Kayıtlı Üye 4 Nisan 2011 473 1 46 İçel Mersin 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #23 sedefimm .!.: çiğliği almak için küllü bir renk kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... cnm bu kadar açık sarı bi saça küllü uygulanırsa yeşillik olur bence
sedefimm .!.: çiğliği almak için küllü bir renk kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... cnm bu kadar açık sarı bi saça küllü uygulanırsa yeşillik olur bence
denisse35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 306 1 116 33 İzmir 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #24 twiligt .!.: Palette 10-65 altın sarısı kullan bence tatlım Genişletmek için tıkla... twiligt .!.: cnm bu kadar açık sarı bi saça küllü uygulanırsa yeşillik olur bence Genişletmek için tıkla... kızlar teşekkür ederim sizede kuaföre gittim sonrada doreli açıcılı renklere boyadım ve düzeldii Son düzenleme: 10 Nisan 2011
twiligt .!.: Palette 10-65 altın sarısı kullan bence tatlım Genişletmek için tıkla... twiligt .!.: cnm bu kadar açık sarı bi saça küllü uygulanırsa yeşillik olur bence Genişletmek için tıkla... kızlar teşekkür ederim sizede kuaföre gittim sonrada doreli açıcılı renklere boyadım ve düzeldii
derman Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin. Kayıtlı Üye 18 Ekim 2007 5.017 1.608 698 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #25 bence yakışmış güzel sarı her insana yakışmaz sende güzel durmuş
K klm3olm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 959 1 46 Diğer 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denisse35 #26 MLS_ .!.: canım gayet iyi duuyor rengi parlak gözüküyor vs bence bu hali çok hoş Genişletmek için tıkla... aynen canım ya çok hoş bence de ...
MLS_ .!.: canım gayet iyi duuyor rengi parlak gözüküyor vs bence bu hali çok hoş Genişletmek için tıkla... aynen canım ya çok hoş bence de ...