Saç Rengi ve Saç Boyama çiğ sarı (resimli)

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
33
İzmir
kızlar resimdede göründuğu gibi saclarım ısıkta cok beyaz yeşil çok kötu gorunuyor biraz daha sarartmak ve çiğliği göturmek icin ne yapabilirim teşekkürler simdiden :) eski bir resmim ama hala böyle saçım

Eklentiler

• $Görüntü135.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 301
Son düzenleme:
canım gayet iyi duuyor rengi parlak gözüküyor vs bence bu hali çok hoş

çok tatlı duruyor sana yakışmış bu renk ama bir iki ton koyu boyarsan istediğin olur sanırım

bal köpüğü yada altın sarısını bunun üstün ekullanırlarsa süper bi renk elde edersin cnm güle güle kullan:81:

çok teşekkür ederim herkese :) ama genede uçları falan bembeyaz oldu dediğiniz gibi öyle yapıcam bu da olmazsa loreal 9 sarı yla boyayacağım bakalım nasıl olacak :44: ilk kuaforde boyatmıstım baya gecti onun üstüne garnier ekstra acık dogal sarı ve palette papatya yı kullanarak boyuyordum bunu :)

bal köpüğü yada altın sarısını bunun üstün ekullanırlarsa süper bi renk elde edersin cnm güle güle kullan:81:

canım çok sağol bal köpüğü biraz koyu olabilir ama altın sarısı iyi olur gibi ben araştıriyim o boyayı biraz

canım bence gayet hoş ama bende 10gün önce röfle yaptırdım banada senin gibi çok çiğ sarı ve beyaz gibi geldi hatta benim konum var açık sonra napsam napsam derken aklıma 1kez daha cila attırmak geldi,

hiççç saçına boya sürme git kuaförüne ben bu renge hiç alışamadım 1-2 ton daha koyulaştırmak için cila atalım de benim saçlarım ciladan sonra gayet doğal bir rsarı oldu açık kumral üstü tatlı hafif bir röfle oldu

cnım saç rengin bnce çok güzel bn çok beğendim söler misn bu rengi nsl elde ettin yani saç rengin neydi boya warmıydı we ne tür işlemler yaptın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…