• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiğ köfte aşkı ve diyet

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Kızlar ben de, çiğ köfte aşkı var:( Hani şu meşhur yerler var ya? ordan tek dürüm yiyorum. Bilirsiniz sizde? Mesela bugün, kahvaltı ettim 10 gibi ekmeğimin arasına peynir koydum.Sonra öğlen 1.30 gibi çorba içtim bir kase. 17.45 Gibi de tek dürüm çiğ köfte yedim bir bardak ayranla. Sizce fazla mı? Ne kadardır ki onun kalorisi?=( Tek bir öğün canım çektiğinde yesem , olmaz mı?

Benimde yediğim zamanlar oluyo.Gün içerisinde çiğ köfte değil de o gün yediklerinin ne olduğu önemli bence mesela sabah ekmek arası yedim derken onun miktarı önemli ya da daha sonra ne yediysen yani dengelemek...

bence aşırı bi kalorisi yoktur.. zaten yufka gbi dışıda.. ince yanii
sindirim açısından akşam değilde öğle vakti ye mesela.. akşamda hafif bişeyler yiyip dengelersin

yani çok bi kilo yapcğni sanmıyorum hem acı biberin zayıflatıcı etkisi de war biliyorsunuzdur.ama iştah açar mı açar.bnde tam bi çiğköfte fanatiğiyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum :)

aynı şeyi ben de merak ediyorum acaba toplam kalorisi ne kadardır ki??
incecik bir lavaşı var aslında ve bolca yeşillik acı falan belki de çok kalorisi yoktur diye düşünüyorum. bilgisi olan varsa paylaşır mı??

aynı şeyi ben de merak ediyorum acaba toplam kalorisi ne kadardır ki??
incecik bir lavaşı var aslında ve bolca yeşillik acı falan belki de çok kalorisi yoktur diye düşünüyorum. bilgisi olan varsa paylaşır mı??
bende çok severim arkadaşlar..ya baktım netten bir çiğköfte 30-50 arası değişiyor kalorisi.o dışındaki lavaşta incecik birşey sonuçta.olsa olsa 300 kaloridir yani ve buda bir anaögün için oldukça normal bence..

Bende çiğ köfteye bayılırım porsiyon olarak yemeye dikkat ediyorum. Benim hesabıma göre bir dürüm çiğköfte 280 kcal civarları . Ben çiğköftemi yediğimde daha çok hareket yapıyorum vede yemeğimden bir iki kaşık kısıyorum dengelemek için.

bende çok severim çiğ köfteyi annem bulgur kilo yapabilir çok yeme diyo evde sık sık yapıyorumda :27:

tek dürümden bişey olmaz.
lavaşıda incecik oluyor bazılarının nerdeyse arkası görünüyo
oy oy nassılda canım çekti şu ann

vucuda çok zararı var çiğköftenin bilgin olsun bende çok tüketirdim her akşam ama bıraktım yemeyi ayrıca çiğköfte yapmayı bilen biri olarakda kalorisi fazla

bende bir ara bayılyıordum ama kilo almıstım sanırım yemekten.. uzun bir aradan sonra bugün yedim ayranla ama pisman oldum hemen kilo almıs gibi hissediyorum kendimi

Kızlar ben de, çiğ köfte aşkı var:( Hani şu meşhur yerler var ya? ordan tek dürüm yiyorum. Bilirsiniz sizde? Mesela bugün, kahvaltı ettim 10 gibi ekmeğimin arasına peynir koydum.Sonra öğlen 1.30 gibi çorba içtim bir kase. 17.45 Gibi de tek dürüm çiğ köfte yedim bir bardak ayranla. Sizce fazla mı? Ne kadardır ki onun kalorisi?=( Tek bir öğün canım çektiğinde yesem , olmaz mı?

bende çok ama çok severim en az haftada 2 dürüm yerim ayranla ohhhhhhhh:nazar::9:

Bende çooooook severim ama ben daha çok marul,limon ve ayran üçlüsü ile tercih ederiiimmmm :16: :9: ama sık sık yememm :1: hazırları sevmiyorum annem yapmalıı e annemde yanımda olmadığı için sık sık yiyemiyorummm :5: yoksa asla affetmem :27: :34: :21:

çiğ köfteye bayılırım bnde sıksık ta yaparız hele urfa isotu ile yapılıyor ve bol yeşillikli marullar nanelerle tüketilyrsa mideye çok yayrarlı ve bol acılısı ise kilo vermeye faydalı..sevilmeyecek bişi değil zaten ..kalorisi yok asla ..yağ girmediği müddetçe çiğ köfte et zaten.. bulgurla istola terbiyelendiğindn pişiyo gibi oluyo zararı yok yani..duyurulur..:52:

Bu çiğ köfte aşkı bir aralar bende de vardı
Her akşam yemesem rahat edemiyordum:27:
Hatta çiğ köftesiz hayat boş bir hayat derdim :37:
Ki kilo aldırıyor , ben bayağı kilo almıştım:19:
Sonra rahatsızlandım , doktorum acıyı ekşiyi yasakladı bende yemeyi bıraktım
4 ay oldu hiç yemedim , canımda hiç istemiyor :51:

aşırıya kaçmadıkça kilo aldırdığını sanmıyorum ama bu çiğ köfte denen şey sizce de mutluluk hormonu salgılamıyor mu ne katıyorlar bunun içine ya ?! bağımlılık gibi krizlerdeyim çiğköftetazenaneşalgam (L)

Back