çiftleşme sorunu yardımmm!!

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
merhaba kk hatunları sorunum şu bugun itibariyle erkek kedim pamuğa dişi eş bulduk bizim evdeler şuanda öğleden beri ancak birbirlerine saldırmadılar dövmediler sadece hırlıyorlar tıslıyorlar aradaki mesafeyi koruyorlar sürekli birbirlerine bakıyorlar ama sinirli ve gerginler hiç yaklaşmıyorlar birbirlerine bu durumu yaşayan varmı normal mi yoksa bu iş olmazmı ????:18::18:

hemen bir günde çiftleşme olmaz zaten, en az 1 hafta birlikte kalmaları gerekir. birbirlerine saldırgan davranmaları dişinin kızgınlık döneminde olmamasından kaynaklanabilir. dişi kızgınlık dönemine girdiğinde ise bir hafta beraber kalırlarsa iki ay sonra bebeklere merhaba dersin :)

ben de ayni sekilde biliyorum
arkadasim anlatmisti.ilk baslarda birbirlerine yaklasmayan kediler 1 hafta sonra ayrilmaz olmuslar. bastan o da gerilmis kediler birbirlerini kiskaniyor gibiymis ve uzakmis sonra hep yan yana

konuyu açalı baya oluyor biz o dişiden vazgeçtik başka bi dişi bulduk ilk günden çiftleşme oldu ve bir hafta hiç boş geçen gün olmadı :)) bebekleri bekliyoruz artık :))

Hadi hayırlı olsun.bebişleriniz:)şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…