Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye riske atıyorsun sezaryen ol ikisinede yeter inşallah bol bol su içersinArkadaşlar ikiz hamileyim, ikizlerim çift yumurta ikizi. Şuan 25 haftalık hamileyim, ikizlerde normal doğum oluyor mu? Ayrıca ikiz doğumda süt bebeklere yetiyor mu?
Nasıl gelmek istediklerine bebekler karar veriyor aslında onları dinleyebilen bir doktora denk gelmeniz önemli. Sezaryeni destekleyen bi dr için normal doğum nasıl ikinci plandaysa, normal doğumu destekleyen bi doktor için sezaryen hep ikinci plandadır. Bekleyeceğiniz son ana kadar açılmanız sancınız olacak mı süreç nasıl ilerleyecek bunları gözardı etmeyen doktorla işiniz çok daha kolay olur.Arkadaşlar ikiz hamileyim, ikizlerim çift yumurta ikizi. Şuan 25 haftalık hamileyim, ikizlerde normal doğum oluyor mu? Ayrıca ikiz doğumda süt bebeklere yetiyor mu?
Ailemden uzak başka şehirde yaşıyorum, ayrıca küçük çocuğum var, bana yardım edebilecek kimse yok. Ayrıca ameliyat nedense çok korkutuyor, yoksa sezeryan derse doktor mecbur olacağım ama merak ettim ikizlerde normal doğum yapan var mı diye? Çoğu doktor ikiz doğumda normal doğumla uğraşmak istemediği için sezeryan direkt başvuruyor. Ondan kaç aydır doktor araştırıyorumNiye riske atıyorsun sezaryen ol ikisinede yeter inşallah bol bol su içersin
HaklısınızNasıl gelmek istediklerine bebekler karar veriyor aslında onları dinleyebilen bir doktora denk gelmeniz önemli. Sezaryeni destekleyen bi dr için normal doğum nasıl ikinci plandaysa, normal doğumu destekleyen bi doktor için sezaryen hep ikinci plandadır. Bekleyeceğiniz son ana kadar açılmanız sancınız olacak mı süreç nasıl ilerleyecek bunları gözardı etmeyen doktorla işiniz çok daha kolay olur.
Maddi durumunuz iyiyse soyadı Olgaç olan bi Dr var İstanbuldayım. Adını hatırlayamıyorum insta da kapalı girip bakamıyorum. Daha 15 gün önce mi neydi max ikizi normal doğurttuHaklısınız
İstanbuldayım, insta açılırsa doktorun ismini yazar mısınız?Maddi durumunuz iyiyse soyadı Olgaç olan bi Dr var İstanbuldayım. Adını hatırlayamıyorum insta da kapalı girip bakamıyorum. Daha 15 gün önce mi neydi max ikizi normal doğurttu
Çevremde herkes ikiz hamilelikte sütün olmaz, mama verirsin diyorlar, aslında çok rahat bir insanım, ama sürekli aynı sözleri duymak canımı sıkıyor.kuzenim ikizlerini normal doğurdu ama o Almanyada yaptı doğumu. yurt dısında bildiğiniz gibi çok mecburi kalmadıkça normal doğumla ilerliyorlar. gayet sağlıklı doğdular bir sorun yasamadı. süt konusunda da o sorun yasamadı ama bu durum bireysel bir sey. siz de bunu stres yapmayın. stres yaparsanız sütünüz azalır Allah korusun. ne kadar sakin ve stresten uzak olursanız hem doğum öncesi hem de doğum sonrası sütünüz o kadar iyi olacaktır. kolay değil ama stres yapmamaya çalışın
Aayy hatırladım şimdi Yusuf Olgaç. İnstasında geçen normal doğum paylaşmıştı ikizlerinİstanbuldayım, insta açılırsa doktorun ismini yazar mısınız?
Teşekkür ederimAayy hatırladım şimdi Yusuf Olgaç. İnstasında geçen normal doğum paylaşmıştı ikizlerin
İnş sağ salim kucağınıza alırsınız. ilk çocuğum normal doğumdu, normal doğum gerçekten rahat oluyor. Rabbim size tek sancıyla rahatlıkla doğurmayı nasip etsin bu arada kaç haftalıksınız?Bende şuan ikizlere hamileyim ben sezaryen olmak istiyorum Dr baş aşağı pozisyonlari normal dogurabilirsin diye sürekli doğumu erteliyo bakalim nasıl doğuracağım merakla bekliyorum bende
Amin hepimiz sağlıcakla alalim inşallah 35 haftalik oldukİnş sağ salim kucağınıza alırsınız. ilk çocuğum normal doğumdu, normal doğum gerçekten rahat oluyor. Rabbim size tek sancıyla rahatlıkla doğurmayı nasip etsin bu arada kaç haftalıksınız?
Merhaba doğumunuz nasıl geçti?Arkadaşlar ikiz hamileyim, ikizlerim çift yumurta ikizi. Şuan 25 haftalık hamileyim, ikizlerde normal doğum oluyor mu? Ayrıca ikiz doğumda süt bebeklere yetiyor mu?
37+4 haftada doğum yaptım. Suyum patladı, sancım ve 4 cm açılmam olunca doktorlar hemen sezeryana aldım. Doktorum diğer bebek ters gelmeseydi çok rahat normal doğum yapacağımı söyledi ama nasip olmadı. Şuan ikizlerim bir aylık,Merhaba doğumunuz nasıl geçti?
Masallah ne guzel 37. Haftaya ulasmissiniz. Hayirli olsun gule gule buyutun bebislerinizi37+4 haftada doğum yaptım. Suyum patladı, sancım ve 4 cm açılmam olunca doktorlar hemen sezeryana aldım. Doktorum diğer bebek ters gelmeseydi çok rahat normal doğum yapacağımı söyledi ama nasip olmadı. Şuan ikizlerim bir aylık,
Hayırla sağlık ve kolaylıkla büyütün maşallah37+4 haftada doğum yaptım. Suyum patladı, sancım ve 4 cm açılmam olunca doktorlar hemen sezeryana aldım. Doktorum diğer bebek ters gelmeseydi çok rahat normal doğum yapacağımı söyledi ama nasip olmadı. Şuan ikizlerim bir aylık,