misself .!.:Hadi bakalim bana da cok cok az kaldi hayirlisi olur insallah.. Adet oncesi belirtiler icin cogu insan psikolojik diyor zaten.. Sen. Ana umut oldun cift yumurtalarmz sebebiyle ama nasip tabiki hersey :)
Hayir 23 ama ben hic gununde adet olmam normalde hep iki uc gun once olurum adet olacak gbi oluyor ama daha olmadi..Aynen nasip kismet senin adet tarihin 21 degilmiydi. :)
Hayir 23 ama ben hic gununde adet olmam normalde hep iki uc gun once olurum adet olacak gbi oluyor ama daha olmadi..
Maalesef dun gece hasta oldumBenimde oyleee bence bi gun gecerse hemen yap insallah hamilesindirr. :)
Maalesef dun gece hasta oldum
Üzülme canm hayirlisi olsun bu ay da zamanidegilmis demekki sıkma canini herseyin bi zamani var en kisa zamanda Allahm nasip eder insallah.
İnsallah hayrlsi bakalm sen nerde yasiyosunn
beta hcg değerin kaç çıktı canım gözünaydn dolaysa ikiz ihtimalini düşünhahaha
Yaa korkuyorum zaten :) 168 cikti cok yeni daha muhtemelen 1,5 2 hafta olmasi lazm cunku doktorun verdigi en son iliski gunu 9 10 du. :)
Bir dahaki test ne zaman eger degerin asiri sekilde yukselitse buyuk ihtmal cogul gebelik olablr haberlrni bekliorm :)Yaa korkuyorum zaten :) 168 cikti cok yeni daha muhtemelen 1,5 2 hafta olmasi lazm cunku doktorun verdigi en son iliski gunu 9 10 du. :)
Bir dahaki test ne zaman eger degerin asiri sekilde yukselitse buyuk ihtmal cogul gebelik olablr haberlrni bekliorm :)
Yarin esim sperm tahlili yaptrck icimde kotu his yok insllah guzel cikar her zaman umut var nefes aldikca :)
Sonuc mukemmel :) hislerim beni yaniltmadi.. Bahsettgin rahatsizligi blmiorum canm.. Bizim bebis bekletmeye devam edio bakalim nazli nezaman gelecek :)
Manco ne yaptin sonucun nasil?
Tek bebek mi?