cift yumurta catlamasi ? ?

Hadi bakalim bana da cok cok az kaldi hayirlisi olur insallah.. Adet oncesi belirtiler icin cogu insan psikolojik diyor zaten.. Sen. Ana umut oldun cift yumurtalarmz sebebiyle ama nasip tabiki hersey :)

misself .!.:
Hadi bakalim bana da cok cok az kaldi hayirlisi olur insallah.. Adet oncesi belirtiler icin cogu insan psikolojik diyor zaten.. Sen. Ana umut oldun cift yumurtalarmz sebebiyle ama nasip tabiki hersey :)

Aynen nasip kismet senin adet tarihin 21 degilmiydi. :)

Üzülme canm hayirlisi olsun bu ay da zamanidegilmis demekki sıkma canini herseyin bi zamani var en kisa zamanda Allahm nasip eder insallah.

beta hcg değerin kaç çıktı canım gözünaydın fazlaysa ikiz ihtimalini düşün :KK70: :KK70: hahaha

beta hcg değerin kaç çıktı canım gözünaydn dolaysa ikiz ihtimalini düşün :KK70: :KK70: hahaha

Yaa korkuyorum zaten :) 168 cikti cok yeni daha muhtemelen 1,5 2 hafta olmasi lazm cunku doktorun verdigi en son iliski gunu 9 10 du. :)

Yaa korkuyorum zaten :) 168 cikti cok yeni daha muhtemelen 1,5 2 hafta olmasi lazm cunku doktorun verdigi en son iliski gunu 9 10 du. :)
Bir dahaki test ne zaman eger degerin asiri sekilde yukselitse buyuk ihtmal cogul gebelik olablr haberlrni bekliorm :)
Yarin esim sperm tahlili yaptrck icimde kotu his yok insllah guzel cikar her zaman umut var nefes aldikca :)

Bir dahaki test ne zaman eger degerin asiri sekilde yukselitse buyuk ihtmal cogul gebelik olablr haberlrni bekliorm :)
Yarin esim sperm tahlili yaptrck icimde kotu his yok insllah guzel cikar her zaman umut var nefes aldikca :)

Cuma gunu yapicam ins gorucez artik.:)
Bisey yoktur insallah benim esimde de varikosel vardi doktor yap demisti bizde yapicaktk dedik dur bu ay da olmazsa yapalm gerek kalmadi. :)

Sonuc mukemmel :) hislerim beni yaniltmadi.. Bahsettgin rahatsizligi blmiorum canm.. Bizim bebis bekletmeye devam edio bakalim nazli nezaman gelecek :)

Sonuc mukemmel :) hislerim beni yaniltmadi.. Bahsettgin rahatsizligi blmiorum canm.. Bizim bebis bekletmeye devam edio bakalim nazli nezaman gelecek :)

Oohh iyi iyi . :) eeen kisa zamanda olur insallah canm fazla kafaya takma yeter. :)

X