Kizlar merhaba ben bisey sormak istiyorum sizlere ben insallah Allah nasip ederse bebis istiyorum 2 aydir doktora gidiyorum dun doktora gittim bana dedi iki yumrtaliginda catlamis ikiz olabilir dedi ama tabi bi ihtimal bende tabi tirstim biraz dogal olarak zor bi durum doktorum sanki bana dedi hamilesin ikizlerin olacak. :)
Hani aklimda sorular normalde birinin catlamasi mi lazim di. ?
Kizlar merhaba ben bisey sormak istiyorum sizlere ben insallah Allah nasip ederse bebis istiyorum 2 aydir doktora gidiyorum dun doktora gittim bana dedi iki yumrtaliginda catlamis ikiz olabilir dedi ama tabi bi ihtimal bende tabi tirstim biraz dogal olarak zor bi durum doktorum sanki bana dedi hamilesin ikizlerin olacak. :)
Merhaba cevap yazma cabalarimdan anlasildigi uzeere yeniyim.. Ayni gun ayni duygulari yasamisiz okudugumda bi an ben mi yazdm bunu dedim bana da ayni sekilde cift yumurtan catlamis dedi eger dollenirse ikizlerin olablr ama biri de dolleneblr valla dollensnde ben bi taneye bile raziyim :)Merhaba cevap yazma cabalarimdan anlasildigi uzeere yeniyim.. Ayni gun ayni duygulari yasamisiz okudugumda bi an ben mi yazdm bunu dedim bana da ayni sekilde cift yumurtan catlamis dedi eger dollenirse ikizlerin olablr ama biri de dolleneblr valla dollensnde ben bi taneye bile raziyim :)
Hm ne guzel bi tesaduf. :) bana ikiz ihtimalini vermesi gozumu korkuttu dogrusu cok zor bi durum :) insallah bu ay bebis haberini aliriz. :)
7. Ay bir bucuk senedir evliyiz sebir degistirme ve isten ayrilmam sebebiyle bayagi stresli gun lerden sonra anca bu ay stressixdim hayirlisi bakalim ya bnde kasik agrisi ve agzim cok kuruyor ama belirti aramiyorum :)İns benim ayrien bu ay olacak gibi geliyo ama hc bi belirti de yok ama ne bi agri ne bi bulanti vs. :) siz ne zamandr istiyosunuz. :)
7. Ay bir bucuk senedir evliyiz sebir degistirme ve isten ayrilmam sebebiyle bayagi stresli gun lerden sonra anca bu ay stressixdim hayirlisi bakalim ya bnde kasik agrisi ve agzim cok kuruyor ama belirti aramiyorum :)
ikiz olması ihtimali yüzde yirmi tek bebek olması ihtimali ise yüzde kırk :) tek olursa muhtemelen üzerine görme dedikleri durumu yaşayacaksın
Hadi bakalim hayirlisi insallah guzel haberlerimizi paylasiriz burada :)
Manco canm cok sevindim smdi gordum dahaa :) adet gunundu dmi dun sneinnnn:) vlla cok mutlu oldum peki belirtin oldu mu anlatsana Rabbim saglikli bi seklde kucagna almayi nasip etsin :)Güzel haberlerimizi paylasirz insallah demistik o zamaaaan ben soylim bugun test yaptm pozitif ciktiii . :)
Manco canm cok sevindim smdi gordum dahaa :) adet gunundu dmi dun sneinnnn:) vlla cok mutlu oldum peki belirtin oldu mu anlatsana Rabbim saglikli bi seklde kucagna almayi nasip etsin :)
Tesekkur ederimm . :) adetime 3 gun kala ayni adet agrisi gibi agrilarm vardi bide soylemistim sadece gogusumde hassaslik vardi baska bisey yok gunlerdir hasta olacam diye bekliyorum bakiyorum yok karnm filan agriyo ama en son dun adet gunumdu dayanamadm yaptm bi baktm cift cizgi yok ya dedim sonra gidip kan testi yaptm ulturasyonda bisey gorunmedi muhtemelen 1,5 haftalk filandir. :)
Cok cok erken ogrendm oda gunlerdir karnm agriyip hasta olmadigim icin yaptm yoksa bi belirtim yokdu. :)