Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları çift yönlü,hafif ve tek elle kapanan puset arıyorum

aydirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
169
1
116
İstanbul
merhaba kızım 2,5 aylık ve hala pusette karar kılamadım.çok araştırdım pierre cardin enigma 2020 alıcaktım ki forumlarda çok fazla şikayet okuyunca vazgeçtim. çift yönlü tekerlekleri sağlam en fazla 7 kg civarı ve kolay açılıp kapanan puset arıyorum ne önerirsiniz??

meraba canm ben de bu konuda çok araştırma yaptm benm önceliklerim de senin ki gibiydi ama çift yönlü olupta hafif olanını bulamadım bi pier cardin var ama bana çok kalitesiz geldi en sonunda bi bebek arabası buldum bebe confort mila hem hafif 7 kg hem katlanması kolay ve az yer kaplıyo baston şeklide kapanıyor hem de çift yönlü; oturma ünitesini çıkarıp ana kucağını monte ediyosun kendine bakar şeklinde kullanıyosun bebe confort çok kaliteli bi marka kesinlikle tavsiye ederim fransız malı...bu bebek arabası alma işi taşıt almaktan daha zormuş mahfetti beni kaç kere aynı sitelere maağazalara girip girip çıktım bebeğim 1.5 aylık daha dün aldım arabasını kaç aylık arama sonrasında..sana şimdiden kolay gelsin

tavsiyeleri çok saol hemen bakıcam dediğin arabaya.inan ben artık gece rüyamda bebek arabası görmeye başladım bütün gün internette araba araştırmaktan ve kızım 3 aylık olucak gerekiyor artık.Allah bağışlasın bebişi

canım ben de çok araştırdım.sonunda pierre cardinin cony ps-v230 modelinde kararr kıldık.5kg çift yönlü ve sürüşü çok kolay.çok hem de çook tavsiye ederim.

canım ben de çok araştırdım.sonunda pierre cardinin cony ps-v230 modelinde kararr kıldık.5kg çift yönlü ve sürüşü çok kolay.çok hem de çook tavsiye ederim.

ya bende pierre cardin alıcaktım ama çok fazla şikayet okudum üstelik sorun olduğunda servisin yetersiz ve ilgisiz olduğunuda yazmışlar forumlarda artı şikayet var comda

evet gerçekten araba almak çok zor yani karar verebilmek aslında. biz de bu konuda satıcıya güvendik ve memnun kaldık; arabamız baby 2 go diye bir marka, hafif kullanışlı. arkadaşım kraft ın şu önü oyuncaklı modelinden de memnunmuş jogger mı joker mi neydi tam hatırlayamadım. ikisine de bir bakın alternatif olarak isterseniz.

selam kızlar bende hamileyken abimlerde görüp beğendim bi arabayı almıştım kraft atlanta modeli ama geçen gün ilk defa kullanalım dedik bagaja sığmadı çok üzüldüm bende baya bi bakmıştım o zman ama arabamıza sığmayacağı aklıma gelmedi ilan verdim buraya bi de sahibindene satabilirsem katlanıp küçülebilen bişey alıcam.bebeconfort ve pier cardin küçülüyo heralde katlanınca.hangisi daha iyi.bide benim kız daha 3 aylık tam yatan lazım bana bastonlarda rahat edermi ki? aslında arabam bu bakımdan tank gibi tam yatıyo sağı solu kapalı geniş ama ne fayda

Dün daha önce bahsettiğim arabayı aldım 1 gün oldu kullanalı ama çok beğendim çok 6-7 saat dışardaydık :)

mrb arkadaşım ilgilenirmisiniz bilmiyorum ama tam istediğiniz gibi arabam satılıktır.
İLAN NO:48811078
BURDAN BAKABİLİRSİNİZ
Ürünün Adı: Lite 4 Bebek Arabası
Ürünün Markası: Kraft
Yaş Grubu: 0-15 Kg

•Alüminyum, hafif gövde
•Çift yönlü kullanılabilme özelliği
•Çok pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
•Tamamen kapanabilen tente
•5 noktalı emniyet kemeri
•Açılabilir ön bar
•360° dönebilen ön tekerlekler
•Geniş file sepet
•Otomatik katlanma özelliği
•Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği
•Rahat taşıma için omuz askısı
•15 kilo taşıma kapasitesi
•Ağırlık: 4,9 kg

fiyatını öğrenebilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…