Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Çift Yönlü Bebek Arabası YARDIM..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Canlar,

Ben Bebek Arabası Konusunda cok kararsizim..

Çift Yönlü Hafif, Sağlam ve 4 mevsimlik bir bebek arabası bulamıyorum..

Çift Yönlü olmasımı iyi yoksa önemli degilmi?

Hafif Puset Bebek arabaları Kışlıkta kullanılırmı?

Ben bi kac model baktim ama Genelde herkes Chicco Lite Way güzel demis..

Bana bu konuda yardım edebilicek birileri var mı?

Chicco Lite Way Bebek Arabası:

Hauck Turbo Bebek Arabası:

Kraft Wind Bebek Arabası:

Kraft Spot Baston Bebek Arabası:

Başka Modellerde Var mi böyle hafif ama çift yönlüde olabilir yada daha iyi bir hafif puset olabilir..

Yardımlarınızı bekliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana Yardim Edicek kimse yok muuuuuuuu? ((((((((

Bence çift yönlü almayın. Bende kızımı gezdirirken görebileyim diye çift yönlü almıştım ama arabanın sürüş yönü değiştiğinde sabit tekerler öne, sarhoş (manevra yapabilen ,dönebilen ) tekerler arkaya geldiği için sürümü çok zorlaşıyor. Arabaya manevra yaptırmak için kol kaslarım gelişti:)) Ben arabayla boğuşurken kızım 1 yaşına gelince de gidip bastonlardan aldım. Çok rahat, hafif, bagajda yer kaplamıyor. yatar pozisyona geçebilen bastonlardan öneririm.

Evet cok haklisin peki bana önere bilecegin güzel birtane hafif baston puset varmi?

bendede bu araba avar dogıumdan berı kullanıyoruz hıc pısman olmadım hep ıyıkı almısım dedım kullanısı cok serı rahat

ben kizima pierre cardin twist aldim. twist travel sistem bebek arabasi
cok memnunum iyiki bunu almisim. cift yonlu takiliyor ters takmak zorunda olmadigindan kesinlikle manevra sorunun yok cok rahat her yone dondurebilrsin. kullanim secenegin de cok fazla. tavsiye ederim. hafif oldugundan da yine zorluk yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…