A aysunck Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 60 23 288 aydın 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aysunck #1 Siyah keten pantolondaki çift ütü izini gidermek için ne yapabilirim?Yardım edin 2 pantolonu attım kenara,ne yaparsam yapayım yok olmuyor.
Siyah keten pantolondaki çift ütü izini gidermek için ne yapabilirim?Yardım edin 2 pantolonu attım kenara,ne yaparsam yapayım yok olmuyor.
ARKADASS kocasının bebeği Kayıtlı Üye 3 Ocak 2008 656 1 96 Eskişehir 19 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aysunck #2 canım tersten cigsiz gibi ütüleyip sonra yüzünden cizgi vermeyi denedin mi?
S sukutuhayalben Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2009 307 4 96 Ankara 29 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aysunck #3 ARKADAŞŞŞ .!.: canım tersten cigsiz gibi ütüleyip sonra yüzünden cizgi vermeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Çok güzel fikir düşünür düşünür bulamazdım ne yapacağımı:)teşekkürler canımalkisalkisalkis
ARKADAŞŞŞ .!.: canım tersten cigsiz gibi ütüleyip sonra yüzünden cizgi vermeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Çok güzel fikir düşünür düşünür bulamazdım ne yapacağımı:)teşekkürler canımalkisalkisalkis