Örgü çift taraflı kulanılabilen bebek hırkası nasıl yapılır ??

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

sevgiyle

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
221
2
arkadaşlar çift taraflı bebek hırkası nasıl yapılır bilen arkadaşlar burdan yardımcı olabilirmi acaba

selam bende buradayım ve sizin gibi çift taraflı bebek hırkasını merak ederek biraz arastırdım netten resimler cıkıyor fakat acıklama yok sanırım söyle yapılıyor fikir vermek için yazıyorum. yakadan baslanıp örülen bebek yeleklerini biliyor musunuz ? onlardan iki tane örülüp içiçe dikiliyor ve etrafı tığ ile oyalanıyor.birde kapşon yapıp iki tane oda içiçe gecirerek eklnebiliyor bilmiyorum böyle anlatmamın bir faydası olur mu ama kolay gelsin

evet ben de örmek isterim.bilen birisi tarif etse ne iyi olur.elmaşekeri sağol güzel anlatmışsın da daha açık kaç iilmek başlanacak nasıl örülecek acemiyiz ya.
şimdiden teşekkürler.

komşumuz örmüş merak etip sormuştum iki farklı ipten örüp iç içe skup tığla işleme yaparak dikilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…