Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tarafta da mi vardi? Kac cmdi? Ameliyyat oldunuzmu yoksa hemen tup bebekmiBen tüp bebekle hamile kaldım
Zaman gectikce bu kistler iceride yapisiklik yaratiyor ve kisirlil nedenlerinden biriDaha cok erken ama, hemen strese kapilma. Degerlerini etkiliyor mu kistlerin
Bir tarafta 4 cm oteki tarafta odaklar vardı Hayır ameliyat olmadım gerekte yok çünkü sıkıntı kist degil içinde yaptıgı tahribattır gözükmeyen onlarca odak oluyor size taviyem hormonları yumurtaları bozmadan tüp bebek tedavisi görmeniz2 tarafta da mi vardi? Kac cmdi? Ameliyyat oldunuzmu yoksa hemen tup bebekmi
Daha yeni deniyorum diye 3 ay denedim.O yuzden simdilik o asamani dusunmuyorlarBir tarafta 4 cm oteki tarafta odaklar vardı Hayır ameliyat olmadım gerekte yok çünkü sıkıntı kist degil içinde yaptıgı tahribattır gözükmeyen onlarca odak oluyor size taviyem hormonları yumurtaları bozmadan tüp bebek tedavisi görmeniz
Ben 10.ayımda yaptırdm çünkü artk pskolojim bozulmştu hiçbir sorun yok yumurtlamayı yakalıyorum sperm çok kaliteli ama tutmuyor daha çok büyümesndem korktm ve adetlerim çok agrılıydı sizde 1 sene deneyin bakalm kısmet bu işlerDaha yeni deniyorum diye 3 ay denedim.O yuzden simdilik o asamani dusunmuyorlarben sordum hatta tup bebegi soke oldu erken diye
Yapisiklik yaratiyor ve tupleri kapiyor diye tuplerim yoklanacak simdi gelicek ayBen 10.ayımda yaptırdm çünkü artk pskolojim bozulmştu hiçbir sorun yok yumurtlamayı yakalıyorum sperm çok kaliteli ama tutmuyor daha çok büyümesndem korktm ve adetlerim çok agrılıydı sizde 1 sene deneyin bakalm kısmet bu işler
Yok tüplere daha geçmez temiz çıkar ama 35 yaşındam snra tüpleride kapatır acele etmek lazımYapisiklik yaratiyor ve tupleri kapiyor diye tuplerim yoklanacak simdi gelicek ay![]()
aynı biz :)Ben 10.ayımda yaptırdm çünkü artk pskolojim bozulmştu hiçbir sorun yok yumurtlamayı yakalıyorum sperm çok kaliteli ama tutmuyor daha çok büyümesndem korktm ve adetlerim çok agrılıydı sizde 1 sene deneyin bakalm kısmet bu işler
suan hamılemısın dogum oldumu ne durumdasın canım bende ıkı taraflı kıstler var tüp bebege baslıvam yumurta kac tane döllendi merak ediyorumBen tüp bebekle hamile kaldım
Canım ben seni hatrlıyrö ya o ara çok araştırdgm için senin adında çıkıyodu suan ne durumdasnaynı biz :)
6 aylık hamileyim canım 12 yumurtam döllendi 2 tane 5.güne 4 tanesi 6.güne gitti sıkıntı yapmayın kist tüp bebekte etki etmiyorsuan hamılemısın dogum oldumu ne durumdasın canım bende ıkı taraflı kıstler var tüp bebege baslıvam yumurta kac tane döllendi merak ediyorum
allah kucagına almak nasıp etsın canım deneyeceğim bakalım ınsallah yumurtalar ıyı cıkar sıkıntılı bır donem cunku gecen sene normal yolla hamıle kaldım 4.ayda kalbı durdu enfeksıyondan kaybettım bır senedır olmuyo :S artık tüpe baslıcam6 aylık hamileyim canım 12 yumurtam döllendi 2 tane 5.güne 4 tanesi 6.güne gitti sıkıntı yapmayın kist tüp bebekte etki etmiyor
Yaa çok üzüldüm peki belirti bermiyomu bu enfeksiyon ya en korktuğum sey birde ne enfeksiyonu oluyo bu idrarmı mantar gibimiallah kucagına almak nasıp etsın canım deneyeceğim bakalım ınsallah yumurtalar ıyı cıkar sıkıntılı bır donem cunku gecen sene normal yolla hamıle kaldım 4.ayda kalbı durdu enfeksıyondan kaybettım bır senedır olmuyo :S artık tüpe baslıcam
yok canım zerre belırtı yoktu bende enfeksıyona dahıl kalbı durduguna dahıl cınsıyet ıcın gıttım şok oldum cok fazla anlatıp senı etkılemek ıstemem içine korku alma hıcbırseyden korkma kötüyü cekme kendıne kucagına alcagın gunu düşün hep canım belki hastahane bır sebep bulamadı enfeksıyon yazdı bılemem ılkte arastırmıyorlarmıs cunkuYaa çok üzüldüm peki belirti bermiyomu bu enfeksiyon ya en korktuğum sey birde ne enfeksiyonu oluyo bu idrarmı mantar gibimi
canım biranda fsh değerim yükseldi 30 a çıktı, o düşmeden başlanmıyor bu ay tekrar bakılacak. Senin değrlerin normalmiydi hepsi yumurta toplanmadan önceCanım ben seni hatrlıyrö ya o ara çok araştırdgm için senin adında çıkıyodu suan ne durumdasn![]()
Gerçekten çok üzüldüm ama bikere olmuş bidaha olcaktır Bebegin üzülme sakın Lütfen herşeyin zamanı varyok canım zerre belırtı yoktu bende enfeksıyona dahıl kalbı durduguna dahıl cınsıyet ıcın gıttım şok oldum cok fazla anlatıp senı etkılemek ıstemem içine korku alma hıcbırseyden korkma kötüyü cekme kendıne kucagına alcagın gunu düşün hep canım belki hastahane bır sebep bulamadı enfeksıyon yazdı bılemem ılkte arastırmıyorlarmıs cunku
Normaldi canım neden oyle oldu acaba ya bi aya düzelir ama ilaçlara çok tepki verdi herhaldecanım biranda fsh değerim yükseldi 30 a çıktı, o düşmeden başlanmıyor bu ay tekrar bakılacak. Senin değrlerin normalmiydi hepsi yumurta toplanmadan önce