• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift taraflı bant :/

temmuz27

evli,mutlu,çocuklu :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.244
32
158
merhaba hanımlar
mutfak dolaplarımla başım dertte. mutfak dolaplarının içine şu çok amaçlı örtüler varya ondan yaptım. örtüler tam oturmayınca da çift taraflı bantla yapıştırdım. geçen gün temizlik yaparken örtüleri kaldırmak istedim.zorlada olsa kaldırdım ama gel gelelim bant dolaba yapıştı kaldı, örtüyü zor söktüm. kendi evim olsa neyse ben kiracıyım. şimdiden düşünüyorum evden çıkarken dolaplardaki çift taraflı nadı nasıl temizlerim diye. lütfen bana bir akıl verin. nasıl temizleyebilirim?

ıslat biraz bekle bir taraftan yavaşça bıcak ucuyla kaldır yavaş yavaş sök. ıslata ıslata git yalnız kalan yapışkanıda zor temizlersin gibi sanki. hiç uğraşma dolap renginde tek tarafı yapışkanlı kağıtlar varya al onlardan yapıştır geç

ay o çift taraflı bantlar çok kötü oluyo ya biz evin iç merdivenlerinde ki yolluklar kaymasın diye yapıştırmıştık ve bi çıkardık öyle kaldı çıkmıyo yani hiç bi şekilde zamp gibi aynen:50:

5 ay sonra taşınıyorum evden hala bir çözüm bulamadım. ne bantmış yahu zamk gibi yapıştı çıkmıyo.

çift taraflı bant bir eşyaya yapışık ise,eşyayı çektiğiniz halde gelmiyorsa,eşya ile çift taraflı bant arasına dikiş ipi sokup
tıpkı diş ipi kullanır gibi sağa sola çekerek yukarıdan aşşağı inerseniz,1 saniyede eşyayı ayırıyor
zeminde kalan cift taraflı bant artığını ise silikon sıvıyağ denen alışveriş yerlerinde koçtaşta falan satılan,wd 40 ile( yağlama ve pasları alma spreyidir heryerde herkesçe kullanılır) wd 40 ı çift taraflı bant üzerine sıkarsanız ve 2 dakka beklerseniz,yapışkan özelliğini kaybeder yumuşatır ve hemencecik çıkar

bu kadar basit aslında

Back