- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
Geçmiş olsun canım rabbim yardım etsin doğru söylüyorsun tabi yasadıklarından sonra uyutularak cektirirsin filmi Allah ım hepimizin yardımcısı olsun .Ben bu hafta yaşadıklarımdan sonra canım herseyden korkar oldum. Cuma günü ilk suni sancı verdiler 7 saat doğum sancisi çektim yinede düşmedi bebeğim anestezi yle uyutup aldılar dün kontrole gittim doktor sıvı kalmış dedi alalım dedi yine sancı verdiler 2 saatin sonundada uyutmadan tekrar kürtaj yaptı. Şimdi rahim filminin adı bile korkutuyor beni..
28 aralıkta hamile olduğumu öğrendim keseyi görmeye gittiğimizde doktor çift rahimli olduğumu söyledi. Erken doğum riskin var dedi ama 9+3 haftalık ken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ertesi gün bebeğimi aldılar. Yani 5 subat cuma gunu.. DoktoruM rahmimdeki perde alınmadan hamile kalmamami söylemiş eşime. Şimdi napcam hiç bilmiyorum bir daha Rabbim böyle bir acı yaşatmasin evlat acısı çok zor.. tedavi olmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum. Benim gibi olan sonra da yavrusuna kavuşan var mı?
Benim annemin de kalp gibiymis rahim ilk ilk abim 7 aylık dogmus 5 gün sonra ölmüs sonra ben ve bir abim daha olmus sorunsuz simdi benim de muaynelerde doktorlar cift rahim dediler rahim filmi cekilcem filmde tam net belli.olur herhaldeCanım ya kürtajın bile ne kadar zor olmuş..
Ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım...
Suni sancı vermelerini anlamıyorum ya..
Felaket bir sancı o..
Ben 1 saat çektim fenalaşınca hemen aldılar zaten sıkıntısız..
Geçmiş olsun..
Sana kendi hikayemi anlatayım dinlersen...
Ben kürtajdan sonra 2 ay korundum sonra tekrar gebe kaldım tabi her kontrole korkuyla gidiyordum yine ne olacak diye...
Şükür ki 39+4 e kadar gelmiştik..
Doktorum çatın dar bebek irileşti iyice normal doğum çok zor olur dedi sezaryen günü almıştık pazartesiye..
Benim pazar sabahı nişanım geldi ve sancılarım başladı.. Akşam saat 11 i geçiyordu 4 dk da bire inmişti sevinçle hastaneye gittim normal olacak diye..
Baktılar ne açılma var ne bebek aşağıya inmiş.. Artık ara vermiyordu sancılar..
Doktorumu çağırın gelsin dedim geldi ve acil sezaryene alındım..
Doktorum sezaryen sırasında "rahmin çok incelmiş çok sancı çekmişsin belli ama rahminde perde varmış bebek kanala inememiş" dedi.. Ben o ara perdenin ne olduğunu ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum o da açmışken almamış...
Çok sonra kontrole gittim genel muayene için bakalım dedi alttan baktı..
Hatırladığımdan da büyükmüş perden dedi.. Nerdeyse rahmini ikiye bölmüş dedi..
Dedim 2. bebiş te sıkıntı olur mu?
"İlki mucize gibi geç bile doğdu, büyük yere yerleşirse sıkıntı olmaz küçük yere yerleşirse 6 ya da 7 aylık doğabilir erken doğum riski olur" dedi..
Neden almamış açmışken onu da anlamadım..
Yani gerek yok ameliyata demeye getirdi...
Öyle kaldı.. Şimdi ikinci bebeği düşündüğümde korkuyorum. Başka doktora da gitsem ameliyat der diye korkuyorum... Arada kaldım öyle şimdilik..
Bu arada komşumun kız kardeşi iki rahimli... İlk kızı 7 aylık doğmuş şükür çok tatlı..
İkinciye gebeydi geçenlerde doğurdu o gününü doldurdu bile..
Yani sıkıntısız bebek sahibi olanlar da çok..
Canım benim Rabbim inşaAllah kimseye böyle acılar yaşatmasin bizlere de bidaha yaşatMasin beterinden korusun Rabbim.. çok çok çok zor bişey ben kendime hala gelemedim çok istiyordum Rabbim cennette karşımıza çıkarır insaAllah yavrularimizi. Cok sukur diger bebegini sag salim kucagina almisssin. Ben perdeden kurtulmadan hamile kalmak istemiyorum sonuçta sebep tabiki Rabbim hersey onun elinde ama biliyorum korkuyla yaşicam hep o yüzden perdeden kurtulmak istiyorum.. sonra da Rabbim izin verirse hemen evlat sahibi olmak istiyorum..Canım ya kürtajın bile ne kadar zor olmuş..
Ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım...
Suni sancı vermelerini anlamıyorum ya..
Felaket bir sancı o..
Ben 1 saat çektim fenalaşınca hemen aldılar zaten sıkıntısız..
Geçmiş olsun..
Sana kendi hikayemi anlatayım dinlersen...
Ben kürtajdan sonra 2 ay korundum sonra tekrar gebe kaldım tabi her kontrole korkuyla gidiyordum yine ne olacak diye...
Şükür ki 39+4 e kadar gelmiştik..
Doktorum çatın dar bebek irileşti iyice normal doğum çok zor olur dedi sezaryen günü almıştık pazartesiye..
Benim pazar sabahı nişanım geldi ve sancılarım başladı.. Akşam saat 11 i geçiyordu 4 dk da bire inmişti sevinçle hastaneye gittim normal olacak diye..
Baktılar ne açılma var ne bebek aşağıya inmiş.. Artık ara vermiyordu sancılar..
Doktorumu çağırın gelsin dedim geldi ve acil sezaryene alındım..
Doktorum sezaryen sırasında "rahmin çok incelmiş çok sancı çekmişsin belli ama rahminde perde varmış bebek kanala inememiş" dedi.. Ben o ara perdenin ne olduğunu ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum o da açmışken almamış...
Çok sonra kontrole gittim genel muayene için bakalım dedi alttan baktı..
Hatırladığımdan da büyükmüş perden dedi.. Nerdeyse rahmini ikiye bölmüş dedi..
Dedim 2. bebiş te sıkıntı olur mu?
"İlki mucize gibi geç bile doğdu, büyük yere yerleşirse sıkıntı olmaz küçük yere yerleşirse 6 ya da 7 aylık doğabilir erken doğum riski olur" dedi..
Neden almamış açmışken onu da anlamadım..
Yani gerek yok ameliyata demeye getirdi...
Öyle kaldı.. Şimdi ikinci bebeği düşündüğümde korkuyorum. Başka doktora da gitsem ameliyat der diye korkuyorum... Arada kaldım öyle şimdilik..
Bu arada komşumun kız kardeşi iki rahimli... İlk kızı 7 aylık doğmuş şükür çok tatlı..
İkinciye gebeydi geçenlerde doğurdu o gününü doldurdu bile..
Yani sıkıntısız bebek sahibi olanlar da çok..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.. dualasalim inşaAllah unutmayalım birbirimizi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsunGeçmiş olsun canım rabbim yardım etsin doğru söylüyorsun tabi yasadıklarından sonra uyutularak cektirirsin filmi Allah ım hepimizin yardımcısı olsun .
Canım benim Rabbim inşaAllah kimseye böyle acılar yaşatmasin bizlere de bidaha yaşatMasin beterinden korusun Rabbim.. çok çok çok zor bişey ben kendime hala gelemedim çok istiyordum Rabbim cennette karşımıza çıkarır insaAllah yavrularimizi. Cok sukur diger bebegini sag salim kucagina almisssin. Ben perdeden kurtulmadan hamile kalmak istemiyorum sonuçta sebep tabiki Rabbim hersey onun elinde ama biliyorum korkuyla yaşicam hep o yüzden perdeden kurtulmak istiyorum.. sonra da Rabbim izin verirse hemen evlat sahibi olmak istiyorum..
Canım benim insaAllah.. Rabbim kimseyi eylemesin hastane koridorlarında.. çok zor.. doktorun sezeryanda neden almamış hiç anlamıyorum..Canım sen erken farketmişsin tabi ki tedbirini al her şeyi yap Allah'a bırak...
Ben şimdi bebeğimi geç bile doğurdum bir de doktorum öyle ameliyat lafı etmeyince geri durdum...
Yani bir daha o ameliyathaneyi hastaneleri o şekilde yaşamak istemiyorum ben lohusayken de farklı bir ameliyat daha geçirdim benden 20 gün sonra bebeğim ameliyat oldu vs derken nefret ediyorum artık...
Başka bir doktora gitmedim bir ara gideceğim bakayım o ne diyecek...
Hayırlısı olsun..
Aynı şeyleri yaşayanlar birbirini çok iyi anlıyor...
Sağlıklı bir gebeliğin olacak inşallah Allah'ın izniyle...
Rahim filmi nasıl çekiliyor ki çok acıyor mu acaba uyutuyorlar mi ki
Rahim filmi nasıl çekiliyor ki çok acıyor mu acaba uyutuyorlar mi ki
Amin
Canım benim insaAllah.. Rabbim kimseyi eylemesin hastane koridorlarında.. çok zor.. doktorun sezeryanda neden almamış hiç anlamıyorum..
Ayrıca Rabbim sana da bebegine de sağlık afiyet versin insaAllah. Rabbim dermansız dert vermesin.
Aminnn ben de hastalanmayı bekliyorum bakalım insallah olmam bu ay tutunmustur bebegim insallahAmin canm
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.. dualasalim inşaAllah unutmayalım birbirimizi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun
InşaAllah canım hayırlı haberlerle inşaAllah canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimizeAminnn ben de hastalanmayı bekliyorum bakalım insallah olmam bu ay tutunmustur bebegim insallah
Aminn aminn test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi daha günüm gecmedi ama bir umut isteInşaAllah canım hayırlı haberlerle inşaAllah canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize
InşaAllah canım Rabbim yüzünü güldürsün. Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaAllahAminn aminn test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi daha günüm gecmedi ama bir umut iste
Amin hepimizin yüzünü güldürsün rabbimInşaAllah canım Rabbim yüzünü güldürsün. Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşaAllah
İnsallah gecmis olsun canım.Kızlar Merhaba bende deçift rahim var 12 şubatta Cerrahpaşa da amaliyat oldum sol rahim önü zarla kapalı idi 24 şubatta dikislerim açıldı aslında suçlusu bendim çok hareket ettim amaliyat attan sonra tekrar anestezi ile dikiş attılar suan 12 gün geçti çocuğum olsun çok istiyorum 6 ay denedim olmadı sebebi sanırım bu zardi inşallah hamile olmak bize de nasip olur
Kızlar Merhaba bende deçift rahim var 12 şubatta Cerrahpaşa da amaliyat oldum sol rahim önü zarla kapalı idi 24 şubatta dikislerim açıldı aslında suçlusu bendim çok hareket ettim amaliyat attan sonra tekrar anestezi ile dikiş attılar suan 12 gün geçti çocuğum olsun çok istiyorum 6 ay denedim olmadı sebebi sanırım bu zardi inşallah hamile olmak bize de nasip olur
İnsallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bizleredeEvet Canan savaş histreskopi ile yapıldı rabbim isteyen herkese versin inşallah sokakta çocuklu annelere ozenerek bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?