cift rahimLi olup ameliyat olan var mı?

Geçmiş olsun canım rabbim yardım etsin doğru söylüyorsun tabi yasadıklarından sonra uyutularak cektirirsin filmi Allah ım hepimizin yardımcısı olsun .

Canım ya kürtajın bile ne kadar zor olmuş..
Ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım...
Suni sancı vermelerini anlamıyorum ya..
Felaket bir sancı o..
Ben 1 saat çektim fenalaşınca hemen aldılar zaten sıkıntısız..
Geçmiş olsun..
Sana kendi hikayemi anlatayım dinlersen...

Ben kürtajdan sonra 2 ay korundum sonra tekrar gebe kaldım tabi her kontrole korkuyla gidiyordum yine ne olacak diye...
Şükür ki 39+4 e kadar gelmiştik..
Doktorum çatın dar bebek irileşti iyice normal doğum çok zor olur dedi sezaryen günü almıştık pazartesiye..
Benim pazar sabahı nişanım geldi ve sancılarım başladı.. Akşam saat 11 i geçiyordu 4 dk da bire inmişti sevinçle hastaneye gittim normal olacak diye..
Baktılar ne açılma var ne bebek aşağıya inmiş.. Artık ara vermiyordu sancılar..
Doktorumu çağırın gelsin dedim geldi ve acil sezaryene alındım..
Doktorum sezaryen sırasında "rahmin çok incelmiş çok sancı çekmişsin belli ama rahminde perde varmış bebek kanala inememiş" dedi.. Ben o ara perdenin ne olduğunu ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum o da açmışken almamış...
Çok sonra kontrole gittim genel muayene için bakalım dedi alttan baktı..
Hatırladığımdan da büyükmüş perden dedi.. Nerdeyse rahmini ikiye bölmüş dedi..
Dedim 2. bebiş te sıkıntı olur mu?
"İlki mucize gibi geç bile doğdu, büyük yere yerleşirse sıkıntı olmaz küçük yere yerleşirse 6 ya da 7 aylık doğabilir erken doğum riski olur" dedi..
Neden almamış açmışken onu da anlamadım..
Yani gerek yok ameliyata demeye getirdi...
Öyle kaldı.. Şimdi ikinci bebeği düşündüğümde korkuyorum. Başka doktora da gitsem ameliyat der diye korkuyorum... Arada kaldım öyle şimdilik..

Bu arada komşumun kız kardeşi iki rahimli... İlk kızı 7 aylık doğmuş şükür çok tatlı..
İkinciye gebeydi geçenlerde doğurdu o gününü doldurdu bile..
Yani sıkıntısız bebek sahibi olanlar da çok..

Benim annemin de kalp gibiymis rahim ilk ilk abim 7 aylık dogmus 5 gün sonra ölmüs sonra ben ve bir abim daha olmus sorunsuz simdi benim de muaynelerde doktorlar cift rahim dediler rahim filmi cekilcem filmde tam net belli.olur herhalde

Canım benim Rabbim inşaAllah kimseye böyle acılar yaşatmasin bizlere de bidaha yaşatMasin beterinden korusun Rabbim.. çok çok çok zor bişey ben kendime hala gelemedim çok istiyordum Rabbim cennette karşımıza çıkarır insaAllah yavrularimizi. Cok sukur diger bebegini sag salim kucagina almisssin. Ben perdeden kurtulmadan hamile kalmak istemiyorum sonuçta sebep tabiki Rabbim hersey onun elinde ama biliyorum korkuyla yaşicam hep o yüzden perdeden kurtulmak istiyorum.. sonra da Rabbim izin verirse hemen evlat sahibi olmak istiyorum..

Amin canm
Geçmiş olsun canım rabbim yardım etsin doğru söylüyorsun tabi yasadıklarından sonra uyutularak cektirirsin filmi Allah ım hepimizin yardımcısı olsun .
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.. dualasalim inşaAllah unutmayalım birbirimizi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun

Canım sen erken farketmişsin tabi ki tedbirini al her şeyi yap Allah'a bırak...
Ben şimdi bebeğimi geç bile doğurdum bir de doktorum öyle ameliyat lafı etmeyince geri durdum...
Yani bir daha o ameliyathaneyi hastaneleri o şekilde yaşamak istemiyorum ben lohusayken de farklı bir ameliyat daha geçirdim benden 20 gün sonra bebeğim ameliyat oldu vs derken nefret ediyorum artık...
Başka bir doktora gitmedim bir ara gideceğim bakayım o ne diyecek...
Hayırlısı olsun..
Aynı şeyleri yaşayanlar birbirini çok iyi anlıyor...
Sağlıklı bir gebeliğin olacak inşallah Allah'ın izniyle...

Amin
Canım benim insaAllah.. Rabbim kimseyi eylemesin hastane koridorlarında.. çok zor.. doktorun sezeryanda neden almamış hiç anlamıyorum..
Ayrıca Rabbim sana da bebegine de sağlık afiyet versin insaAllah. Rabbim dermansız dert vermesin.

Amin Allah razı olsun...
Valla daha önceden en ufak bir bilgim yoktu perde ile ilgili..
Olsaydı o ara zaten muhakkak alın diye söylerdim...
Zaten müthiş sancıyla zor uyuşturdular belimden duramıyordum..
Bir yandan endişe bir yandan acaip bir heyecan..
Sohbet ede ede oldu... Onu dediktan bir kaç saniye sonra hazır mısın dedi ben kalakaldım oğluşumu çıkardı gösterdi viyak viyak göbek kordonuyla : )
O ara aklın gidiyor zaten her şeyi unutuyorsun..
Hayırlısı canım bakayım başka doktora da muhakkak giderim bir fikir alırım..
Allah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip etsin..

Kızlar Merhaba bende deçift rahim var 12 şubatta Cerrahpaşa da amaliyat oldum sol rahim önü zarla kapalı idi 24 şubatta dikislerim açıldı aslında suçlusu bendim çok hareket ettim amaliyat attan sonra tekrar anestezi ile dikiş attılar suan 12 gün geçti çocuğum olsun çok istiyorum 6 ay denedim olmadı sebebi sanırım bu zardi inşallah hamile olmak bize de nasip olur

İnsallah gecmis olsun canım.

İnşallah bebeğini kucağına alırsın canım. Ameliyat histereskopi ile mi yapıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…