- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
Peki canım nerde ameliyat olcakti. Amin canim inşaAllah. Rabbim bir daha böyle aci yasatmasin beterinden korusun inşaAllah. .Canım merhaba. Benim henüz bebeğim yok ama bende çift rahimliyim. Bu ay ameliyat olucam inşallah. Rabbim kucağını bos birakmasin.
Allah şifa versin canim. Yok canım hakkaride yim. Tamam canım duamdasin sen de bana dua etZeynep kamilde selcuk ayas ameliyat yapicak. İstanbuldaysan tavsiye ederim arkadaşım. Bende şimdi adet olmayı bekliyorum. Dua ette olayım da hemen de ameliyat olayım.
Neden ameliyat oluyorsunuz ki?Canım merhaba. Benim henüz bebeğim yok ama bende çift rahimliyim. Bu ay ameliyat olucam inşallah. Rabbim kucağını bos birakmasin.
Amin canim Allah razı olsun inşaAllah. Rabbim inşaAllah bana da yaşatsin o duyguyu.. sağ salim kucağıma almak nasip etsin..Ben ameliyat oldum. 4 sene önce olmuştum, geçen yılda bir bebeğim oldu. Acil şifalar dilerim...
Gecmis olsun vajinal muaynelerde doktorlar bana da söyledi cift rahim diye erken dogum riski olur dediler rahim filmi cekilcem orada tam blli olur herhalde rahim yapisiÇift rahimden ve sol yumurtalikta ki 4 cm kjst için oluyorum canım.
Bana da hamile kaldığımda erken doğum riskin var demişlerdi ama bebeğimin kalbi durdu 9.haftadaGecmis olsun vajinal muaynelerde doktorlar bana da söyledi cift rahim diye erken dogum riski olur dediler rahim filmi cekilcem orada tam blli olur herhalde rahim yapisi
Gecmis olsun canm rabbim sabir versin cift rahimle alakalı mi bebegin kalbinin durmasıBana da hamile kaldığımda erken doğum riskin var demişlerdi ama bebeğimin kalbi durdu 9.haftada
Sanirim canım çünkü doktor çıktıktan sonra aileme perdeyi aldırmadan hamile kalmasın demiş yarın kontrolüm var tekrar soracagimGecmis olsun canm rabbim sabir versin cift rahimle alakalı mi bebegin kalbinin durması
Amin canim Allah razı olsun inşaAllah. Rabbim inşaAllah bana da yaşatsin o duyguyu.. sağ salim kucağıma almak nasip etsin..
Gecmis olsun vajinal muaynelerde doktorlar bana da söyledi cift rahim diye erken dogum riski olur dediler rahim filmi cekilcem orada tam blli olur herhalde rahim yapisi
Rahim filmi nasıl çekiliyor ki çok acıyor mu acaba uyutuyorlar mi kiValla canım benim ki ameliyata kaldı.rabbim sifani versin. Kist ve perde gibi bsy varmış.
Adet olmayı bekliyorum. Sizce nasıl daha kolay adet olurum?
Rahim filmi 3 4 dakikalık bir islemmis özellerde istege bagli anestezili olabiliyormussun ben daha cekilmedim adetimi bekliyorum bittikten sonra cekilcem insallah anestesiz yaptircam adet sancisi gibi bir agri oluyormus dayanirim o kadar aciya dayanamazsak nasıl dogum yapcazRahim filmi nasıl çekiliyor ki çok acıyor mu acaba uyutuyorlar mi ki
Ben bu hafta yaşadıklarımdan sonra canım herseyden korkar oldum. Cuma günü ilk suni sancı verdiler 7 saat doğum sancisi çektim yinede düşmedi bebeğim anestezi yle uyutup aldılar dün kontrole gittim doktor sıvı kalmış dedi alalım dedi yine sancı verdiler 2 saatin sonundada uyutmadan tekrar kürtaj yaptı. Şimdi rahim filminin adı bile korkutuyor beni..Rahim filmi 3 4 dakikalık bir islemmis özellerde istege bagli anestezili olabiliyormussun ben daha cekilmedim adetimi bekliyorum bittikten sonra cekilcem insallah anestesiz yaptircam adet sancisi gibi bir agri oluyormus dayanirim o kadar aciya dayanamazsak nasıl dogum yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?