cift rahimLi olup ameliyat olan var mı?

ismetbeyinbiricikhanimi

Canım kızım FATIMA ZEHRAM balyanagim
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
2.813
2.414
63
34
28 aralıkta hamile olduğumu öğrendim keseyi görmeye gittiğimizde doktor çift rahimli olduğumu söyledi. Erken doğum riskin var dedi ama 9+3 haftalık ken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ertesi gün bebeğimi aldılar. Yani 5 subat cuma gunu.. DoktoruM rahmimdeki perde alınmadan hamile kalmamami söylemiş eşime. Şimdi napcam hiç bilmiyorum bir daha Rabbim böyle bir acı yaşatmasin evlat acısı çok zor.. tedavi olmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum. Benim gibi olan sonra da yavrusuna kavuşan var mı?

Canım merhaba. Benim henüz bebeğim yok ama bende çift rahimliyim. Bu ay ameliyat olucam inşallah. Rabbim kucağını bos birakmasin.

Zeynep kamilde selcuk ayas ameliyat yapicak. İstanbuldaysan tavsiye ederim arkadaşım. Bende şimdi adet olmayı bekliyorum. Dua ette olayım da hemen de ameliyat olayım.

Gecmis olsun vajinal muaynelerde doktorlar bana da söyledi cift rahim diye erken dogum riski olur dediler rahim filmi cekilcem orada tam blli olur herhalde rahim yapisi
Bana da hamile kaldığımda erken doğum riskin var demişlerdi ama bebeğimin kalbi durdu 9.haftada

Anneminde aynı cift rahim.gibi demis doktr ilk abim 7 aylik dogmus dogduktn 5 gun snra ölmüs ondan snra abim olmus birsey snra ben olmusum saglikli bir sekilde olacagindan herhlde canm ya

Gecmis olsun vajinal muaynelerde doktorlar bana da söyledi cift rahim diye erken dogum riski olur dediler rahim filmi cekilcem orada tam blli olur herhalde rahim yapisi

Valla canım benim ki ameliyata kaldı.rabbim sifani versin. Kist ve perde gibi bsy varmış.
Adet olmayı bekliyorum. Sizce nasıl daha kolay adet olurum?

Rahim filmi nasıl çekiliyor ki çok acıyor mu acaba uyutuyorlar mi ki
Rahim filmi 3 4 dakikalık bir islemmis özellerde istege bagli anestezili olabiliyormussun ben daha cekilmedim adetimi bekliyorum bittikten sonra cekilcem insallah anestesiz yaptircam adet sancisi gibi bir agri oluyormus dayanirim o kadar aciya dayanamazsak nasıl dogum yapcaz

Ben bu hafta yaşadıklarımdan sonra canım herseyden korkar oldum. Cuma günü ilk suni sancı verdiler 7 saat doğum sancisi çektim yinede düşmedi bebeğim anestezi yle uyutup aldılar dün kontrole gittim doktor sıvı kalmış dedi alalım dedi yine sancı verdiler 2 saatin sonundada uyutmadan tekrar kürtaj yaptı. Şimdi rahim filminin adı bile korkutuyor beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…