Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iş yerinden arkadaşım çift rahimli 2 tane bebeği varUterus didelfis çift rahim olan varmı aranızda gebe olan dogunnyapan
Ne guzel bnde iuleymisim dojtorduduk ve erken doğum filn defi korktum da ondan bunlardan biri oldu muBenim iş yerinden arkadaşım çift rahimli 2 tane bebeği var
Çift rahim artı tek tüpüm doğuştan kapalı açıklamadı iki tane kızm var.. Hiç aratmadı Rabbim hemen olduUterus didelfis çift rahim olan varmı aranızda gebe olan dogunnyapan
Doktorlar düşük yada erken doğum ihtimali var dedi ama onu yapanda Allah onu verende Allah değil mi çok sevindim Allah' acilarını gostermesinÇift rahim artı tek tüpüm doğuştan kapalı açıklamadı iki tane kızm var.. Hiç aratmadı Rabbim hemen oldu
Evet benmde ilk bebeğim düştü.. Zaten sonrasındaki araştırmada ortaya çıktı çift rahimli olduğum histeroskopi ve laparoskopi oldum.. Sonra üç ay sonra hamile kaldım.. Düşük riskim vardı arakanamalarım oldu haftalık iğnem vardı her hafta iğne oluyordum.. Ayrıca erken doğum riski den dolayı sekizinci ayda ciğer geliştirici iğne oldum.. Bebek erken doğarsa solunum sıkıntı yaşamasın dye.. Çok şükür iki kızımda 38.hafta da doğduDoktorlar düşük yada erken doğum ihtimali var dedi ama onu yapanda Allah onu verende Allah değil mi çok sevindim Allah' acilarını gostermesin
Masallah erken de olsa sağlıklı ise ne mutluBenim bi arkadaşın da çift rahim. 3 kızı var hepsi erken doğum. Sebebi de iki rahim aynı anda büyüyormuş ve doğum erken başlıyormuş daralma sebebiyle. Sağlıklı hepsi 6-7 aylık doğdular
Ne mutlu darısı anne olmak isteyen herkese nasip olsun bende geçen hafta kalbi durduğu için kürtaj oldum çift rahm dedi doktor hamile kalırsam erken doğum yada düşük ihtimali fazla dedi ama herkeste de olmuyor Allah ne isterse o oluyorEvet benmde ilk bebeğim düştü.. Zaten sonrasındaki araştırmada ortaya çıktı çift rahimli olduğum histeroskopi ve laparoskopi oldum.. Sonra üç ay sonra hamile kaldım.. Düşük riskim vardı arakanamalarım oldu haftalık iğnem vardı her hafta iğne oluyordum.. Ayrıca erken doğum riski den dolayı sekizinci ayda ciğer geliştirici iğne oldum.. Bebek erken doğarsa solunum sıkıntı yaşamasın dye.. Çok şükür iki kızımda 38.hafta da doğdu
Perinatoloji. Bölümünde mi oldu kontrolleriniz pekiEvet benmde ilk bebeğim düştü.. Zaten sonrasındaki araştırmada ortaya çıktı çift rahimli olduğum histeroskopi ve laparoskopi oldum.. Sonra üç ay sonra hamile kaldım.. Düşük riskim vardı arakanamalarım oldu haftalık iğnem vardı her hafta iğne oluyordum.. Ayrıca erken doğum riski den dolayı sekizinci ayda ciğer geliştirici iğne oldum.. Bebek erken doğarsa solunum sıkıntı yaşamasın dye.. Çok şükür iki kızımda 38.hafta da doğdu
Maşallah vallahi ne guzelBenim bi arkadaşın da çift rahim. 3 kızı var hepsi erken doğum. Sebebi de iki rahim aynı anda büyüyormuş ve doğum erken başlıyormuş daralma sebebiyle. Sağlıklı hepsi 6-7 aylık doğdular
Yok biri kız biri erkek ikiside de çok sağlıklılar rabbim ol dicek de oluvercek yoksa bizde de bi sıkıntı yok sadece bende küçük bı sıkıntı var oda ilaç ile halloluyor zaten ama yine de gebelik olmuyor 2 sene 3 ay oldu hayla tık YokNe
Ne guzel bnde iuleymisim dojtorduduk ve erken doğum filn defi korktum da ondan bunlardan biri oldu mu
İnterfilite olması gerekiyor yedi yıl geçti üzerinden çok hatırlamıyorm.. Doktorum şüphelendi ultrasonda sonra rahim filmi çekiltim orada ortaya çıktı sorunum.. Daha sonra da üniversite hastanesine yönlendirdiler.. Orada kontroller yapıldı ve histeroskopi ve laparoskopi yapıldı.. Bu ameliyatlarda tüplerim açılmaya çalışıldı ama bi tanesi doğuştan tıkalı olduğu için açıklamadı.. Ayrıca yaptığım düşüşte kürtaj olmuştum o kürtajdan dolayı rahimde yapışıklık olmuş o açıldıPerinatoloji. Bölümünde mi oldu kontrolleriniz peki
Anladım çok sağol canımİnterfilite olması gerekiyor yedi yıl geçti üzerinden çok hatırlamıyorm.. Doktorum şüphelendi ultrasonda sonra rahim filmi çekiltim orada ortaya çıktı sorunum.. Daha sonra da üniversite hastanesine yönlendirdiler.. Orada kontroller yapıldı ve histeroskopi ve laparoskopi yapıldı.. Bu ameliyatlarda tüplerim açılmaya çalışıldı ama bi tanesi doğuştan tıkalı olduğu için açıklamadı.. Ayrıca yaptığım düşüşte kürtaj olmuştum o kürtajdan dolayı rahimde yapışıklık olmuş o açıldı
İnşallah en kısa zamanda Allah nasip ederYok biri kız biri erkek ikiside de çok sağlıklılar rabbim ol dicek de oluvercek yoksa bizde de bi sıkıntı yok sadece bende küçük bı sıkıntı var oda ilaç ile halloluyor zaten ama yine de gebelik olmuyor 2 sene 3 ay oldu hayla tık Yok