çift rahim

ben varım sanırım, sanırım diyorum çünkü rahim filmine göre doktor ya çift rahim yada septum var dedi. bu ay kısmet olursa laparoskopi ve gerekirse histeroskopi yapılacak ve çaresine bakmaya çalışıcaz. deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.birde ben izmirde rafael levi tarafından muayene edildim. bu konuda da deneyimleriniz varsa ve paylaşırsanız mutlu olurum. teşekkürler arkadaşlar yerimseniben

yok..ama olanlarda vrrrrr..
zor bişi durumm bebek olmöasını zorşlaşştırıyoo galibaa

benim çift rahimli oldugumu ancak sezeryan ameliyat esnasında ögrendim hamile kalmamda bi problem olmadı evlendim 1 ay sonra hamile kaldım sen bebek içinmi tedavi göreceksin

ama hamileyken hamile kalına biliyormuşum dr öyle söyledi allahtan başıma gelmedi

valla tedavisi varmı bilmiyorum ama pek bi zararı yok bana dedimya dogumda ögrendim sonrada gitmedim nedir zararı diye

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

Arkadaşlar bende bi çift rahimliyim 5 kere sezeryan oldum 4 ü 32 haftalık erken dogumla sonlandı 5incide allaha şükür kızım dünyaya geldi 1660 gr şimdi beş yaşıında allah olmayan arkadaşlarada nasip etsin inşallah

Arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim.ilk 1,5 yılımda korundum bebek olmasın diye ama son yıllarımda korunmuyodum ve bebeğim olmuyodu.doktora gittim çift rahimli olduğumu söledi.ve yumurta çoğaltıcı ilaç verdi hormon takviyeli yani.çok kilo aldım..şuanda kiloları veriyorum ama bu arada hala bebeğim olması için devam ediyorum.olmuyor.sizce ne yapmalıyım.hangi doktora gitmeliyim.

Rabbim kolaylık versin ben çift rahimli olmanın zararı yok die duymuştum hatta değişik aylarrda haftalarda hamilelik oluyomuş.
yani 1 aylık hamile iken korunmasız ilişki yaşayıp diğer rahimdede 2 hafta 3 haftalık hamilelik yaşanıyormuş...
Hepinizin gönlünden geçen olur inşşallah...

betül geçmiş olsun bunun bi tadavisi yok mu

bunun bir tedavisi var arkadaşlar ama ortadan 2ye ayıran bir septum varsa onu ameliyatla alıyorlar ve tek rahim kalıyor ama benimki gibi iki ayrı rahim ve rahim ağzı varsa hiç bir tedavisi yok ve benim bebeğim 8 aylıkken karnımda öldü malasefki bir daha ki gebeliklerdede aynısnı yaşayabilirmişim

ya hanımlar çift rahım aynı zamanda yapışık rahım dıyemı gecıyor? ben tedavı oldugumda doktorum yapışık gıbı gorunuyor dedı muayene ve emar sonucunda:S off yaa

slm arkadaşlar bende de çift rahim olabilirmiş yapışıkta
2 senedir gebe kalamiyorum amaliyat olacağım ama guatırım var ve şuan değerlerim ameliyat için uygun değil bu amaliyatı sadece araştırma hastanelerimi yapıyor ve amaliyatın riskleri ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…