hamileydim ve bebeiğimi kaybeettim doktorum rahmimim çift rahim ve rahmimde perde oldugunu söyledi... böle durumda oluptaa doğumyapanlar varmı lütfen yardımcı olun. bebeiğimi bu nedenden dolayı kaybetmedim kalbi durmuş.... yardmcı olun lütfn
slm canım bende hsg çektirdikten sonra doktor ya çift rahim ya da perde var dedi bunu anlayabilmemiz için laparoskopi yapmamız gerekir dedi,yoksa hamile kaldığında düşüğe ya da erken gebeliğe sebep olur dedi,bende 2 hafta önce laparoskopi oldum perdeymiş doktor aldı perdeyi.şimdi tekrar gidicem bakalım ne olcak,bende bunu merak ediyorum
sa ben 2.5 yıllık evlym yaklaşık 1.5 yıldrda çocuk düşünüyoruz ilk kontrole 6.ayda gittm tahlillr faln normal dendi bi yıl sonra tekrr gttğmde hsg çekildi banada çift rahim ya da perde dendi snra bi başka dr göstrdm perde dedi snra bi prf a göstrdm o bi de ultrsndn baktı rahmin çiftköşeli ve ortasnda et parçası var dedi verdği kartnada septm yazmşdı ankrada lap.ve hstrskpi birlkte yaplması gerktğni söledi.yalnz ben bu knda frmda yücelbey hakknda gzl yrmlrı okuyunca ona gtmeye krr verdm.bnm hsg de kalp şeklne benzr b grntü var sznkinde nsl grnüyo öğreneblrmym bol dua beklyrm szlrdn Ye
canım öncelikle geçmiş olsun.benim hsg de rahmim v şeklindeydi,normalde üçgen olması gerekiyomuş, laparoskopiyle perde olduğu anlaşıldı,bu arada ben d.bakırdayım canım.şimdi bi ilaç kullanıyorum 21 günlük sonra adet görünce tekrar alcam 3 ay bunu kullan ve 3 ay boyunca korun dedi,bu ilaç rahmin tekrar yapışmasını önleyip kalınlaştıracak dedi hamile kalırsan düşük yaparsın dedi,3 ay sonra tekrar hsg çekilcek bakalım nolcak inşallah bi daha olmaz
sa Rabbm hayrlsyla gönlndn geçeni en kısa zamanda nasp edr inşllh.ben dnp gerye şöle bi baktğmda Rabbmn beni hiçbr nmttn yoksn brkmdğnı göryrm sznde ö ledr emnm bu kçk skntlr sadce Rabbmze brz dha yaknlşmk içn vesle ben maltydym amlyt içn istnbla gdcm 3gün snrsnda dnmeyi plnlıyrm yalnz amlyt snrası uzn yolclk yapmk tedrgn edyo bni dha fazla kalmamı tavsiye edrmsn 3 snrası toprlndnz mı siz?en samimi dualr ile Ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?